to je prvy pokus. vsetko casom bude. len v html som nevedel docielit aby sa tie texty vysvietili az po nabehnuti presne na nejake pismeno (vramci vyseku ma to moc neoslovilo)
som rad ze som tomu vobec dokazal dat "geturl" prikaz. spravit animaciu mi pride podstatne lahsie jak hrabat sa v tych nenormalnych prikazoch actionscriptu.
vramci webu som uplny novacik takze som rad aj za toto
...mne to nefungovalo, mal som len čiernu plochu...potom som si prečítal "Klepnutím aktivujete ovládací prvek." ...tak som klikol...ale predstav si čo by asi spravil užívateľ ktorý vie len zapnúť prehliadač...
Grim-Reaperka napísal:...mne to nefungovalo, mal som len čiernu plochu...potom som si prečítal "Klepnutím aktivujete ovládací prvek." ...tak som klikol...ale predstav si čo by asi spravil užívateľ ktorý vie len zapnúť prehliadač...
to nieje chyba praska, ani flashu ale tvojho prehliadaca, mne to vo FF ani IE nerobi...viem ze to robi Opera, takze ten kto ju pouziva uz je na to zvyknuty
pstros. Velmi sa mi paci napad "lets play"
To CS logo WN sa mi nepaci vobec, nakolko mi to pride nejak zle umiestnene. Hlavne ten "podnapis" the best cs clan ci ako to tam mas.
Celkom faijn
Neberte to ako ze s achvalim s cudzim perim, robil to kamarat, ja som mu to malicku trosku editoval amatersky v painte, podla mojoh gusta...potrebuje kritiku. Dik.
Lub0$ napísal:Neberte to ako ze s achvalim s cudzim perim, robil to kamarat, ja som mu to malicku trosku editoval amatersky v painte, podla mojoh gusta...potrebuje kritiku. Dik.
napad pekny, ale zle spravene.. ta tvar je nejaka, nedobre spravena, ten spodok nosa dost cudne, dal by som tam skor nejake krajsie krivky, jemnejsie... A to obocie prichadzajuce z nosa tiez vobec nie, vyzera to ako breznev.. ale to je len moj nazor
Vzhľadom na nehomogénnosť jednotlivých patternov tých ornamentov to bude asi zlepenec viacerých brushov, ale to že sú jeho nepopieram, len boli tvorené pre inú príležitosť...
KoCi napísal:Mne sa to paci. Ak to robil sam z vlastnej hlavy, tak ma talent.
K tvari - ak to ma znazornovat damu a nie slecnu, je vsetko v najvacsom poriadku.
Nj, v predoslom prispevku, som odstranil tu ciarku a bodku z tvari...osobne si myslim, ze ju tato moja 'plastika' trosku omladila