na zaciatok by som ja holku pozval do restauracie, nenapadlo by ma zostat doma a proste navarit nieco a pripravit este sviecocky , ja viem ze by to mozno na nu viac zaposobilo ako ked ju pozvem do restauracie. Ale taktiez viem ze zeny su velke ? ( otazniky) a ani od jednej nevies co sa jej paci alebo nie, restika je taky neutralny sposob tym ze ju pozves navaria dobre jedlo ktore sa ,, da jest " oblsuzia vas , budete mat viac casu na vas nemusis umyvat riad atd... ma to spustu vyhod aj ked si mozno zalovis v penazenke tak zena ti za to stoji predsa ci nie ?

a potom keby to uz zacalo ,, iskrit" a citil by si aj jej naklonnost tak by si ju mohol pozvat ku sebe zeby ste spolu nieco navarili alebo neviem zas ta restikaa . ZENY MAJU RADY PREKVAPENIA !!! to viem na 100% a vieme to vsetci muzi , cize ju potesi super jedlo ozdobene aj ked je pripravovane v restauracii . Riad sa srdcom a pocitom a do tej veceri daj svoje srdce a pocit ako ju MAS RAD !! ona to vyciti ak nie tak bud sa hanbi ,alebo potrebuje cas !! Nemyslim si ze ten hacik ze sa rozisla a ze prijala od teba veceru je velky ! tak sa rozisla ale tvojou vecou ju spoznat ju ! nie to co ti narozprava spoluziak kamos alebo jej kamoska ktora tvrdi ze ju pozna dobre ale vie o nej akurat si vymyslat ! a to ze ta pozvala na veceru moze byt to ze ti otvorila cestu k tvojmu srdcu nevies !!!

prajem vela stastia a vela dobrych napadov
//Nevidim ziadny dovod k tomu aby si cele prispevky pisal tucnym pismom, tak si to odpusti
kobalt