vecera
-
last_knight
Light Professional
ked sa pri nej uvolnis,ona to sama vyciti a vsetko pojde ok. ked chces aby to posobilo normalne tak imho zober ju do jedalne nemusis davat na seba nejaky kostym, nieco sportovejsie .ako ked ides normalne do mesta. pusti popri tom nejaku hudbu na uvolnenie ... nieco co ma rada . neviem preco by to nemalo vyjstlast_knight napísal:tak to asi tazko, kde splasim medveda??? nieco normalne, aby to nekricalo "snob", "chcem ta dostat", alebo "cvok" nieco nevtierave, skratka normalne, tak???
na zaciatok by som ja holku pozval do restauracie, nenapadlo by ma zostat doma a proste navarit nieco a pripravit este sviecocky , ja viem ze by to mozno na nu viac zaposobilo ako ked ju pozvem do restauracie. Ale taktiez viem ze zeny su velke ? ( otazniky) a ani od jednej nevies co sa jej paci alebo nie, restika je taky neutralny sposob tym ze ju pozves navaria dobre jedlo ktore sa ,, da jest " oblsuzia vas , budete mat viac casu na vas nemusis umyvat riad atd... ma to spustu vyhod aj ked si mozno zalovis v penazenke tak zena ti za to stoji predsa ci nie ?
a potom keby to uz zacalo ,, iskrit" a citil by si aj jej naklonnost tak by si ju mohol pozvat ku sebe zeby ste spolu nieco navarili alebo neviem zas ta restikaa . ZENY MAJU RADY PREKVAPENIA !!! to viem na 100% a vieme to vsetci muzi , cize ju potesi super jedlo ozdobene aj ked je pripravovane v restauracii . Riad sa srdcom a pocitom a do tej veceri daj svoje srdce a pocit ako ju MAS RAD !! ona to vyciti ak nie tak bud sa hanbi ,alebo potrebuje cas !! Nemyslim si ze ten hacik ze sa rozisla a ze prijala od teba veceru je velky ! tak sa rozisla ale tvojou vecou ju spoznat ju ! nie to co ti narozprava spoluziak kamos alebo jej kamoska ktora tvrdi ze ju pozna dobre ale vie o nej akurat si vymyslat ! a to ze ta pozvala na veceru moze byt to ze ti otvorila cestu k tvojmu srdcu nevies !!!
prajem vela stastia a vela dobrych napadov
//Nevidim ziadny dovod k tomu aby si cele prispevky pisal tucnym pismom, tak si to odpusti
kobalt
//Nevidim ziadny dovod k tomu aby si cele prispevky pisal tucnym pismom, tak si to odpusti
kobalt
-
last_knight
Light Professional
-
last_knight
Light Professional
takze najskor som to to priprvil na stol vsetko, ako klasicka vecera, ale nejak sa to zvrtlo a skoncili sme na zemi s vankusmi
bola fakt zabavna a vtipna, skratka uletena. a neviem kto to pisal aby umyla riad, nakoniec sme ho umyvali spolocne. lol tak toto som este nezazil
tusim som nasiel matku mojich deti
Počas večere jej čím najviac pozeraj do očí, pohľady niekedy povedia viac ako slová a ešte k tomu pri jedle sa veľmi hovoriť nemá.
co poznam par nazorov tak pri jedle moc na nu ´´nečumákuj´´ baby to moc nemusia ked jedia a stale na nu číhaš
podla mna je to pekny sposob ze ju pozves na veceru ako niekde do baru
co poznam par nazorov tak pri jedle moc na nu ´´nečumákuj´´ baby to moc nemusia ked jedia a stale na nu číhaš
podla mna je to pekny sposob ze ju pozves na veceru ako niekde do baru
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
last_knight
Light Professional
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa: