Vianoce, Vianoce prichadzaju
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Mek
Addict
jaj, zo srdca mi hovoris...Grim-Reaperka napísal:Neznasam vianoce, musim rozmyslat co komu kupim. Najkrajsie vianoce by pre mna boli bez darcekov. Aspon by som nikomu neostal nic dlzny. Ach ... to by bolo!
aj ja si este "uzivam" posledne dni volna...Runes napísal:no o prazdninach ja mam uz 3 mesiac prazdniny a koncia mi az 22.9kedze ja uz daky ten patek vysokoskolak
to je jasne... predtym mali akcie "hura do skoly", teraz bude akcia vianocna, ved oni si vzdy nieco najduRunes napísal:BTW podla mna do 3 tyzdnov zacnu s tym aj hypermarkety
-
pryja
Darca
A na co je december?yazoo napísal:pryja: Ani sa nenazdas a bude koniec oktobra a bude treba tie darceky zacat kupovat.
Ale vazne, ja zacnem nad Vianocami rozmyslat, az ked zacnu zdobit obchody na vianocno. Zatial ee
//autoeditácia príspevku ( 15 Sep 2008, 20:43 )
No ze som si zatial nic nevsimla a to sme behali pol soboty po Mnichovemito85 napísal:vianoce sú ešte pekne daleko ale v nemecku sú obchody už od augusta al. polovičky septembra vyzdobené a robia vianočné akcie:D
-
twardykamen
Medium Professional
pol soboty je mrte vala času na to aby si prešla celý mníchovpryja napísal:No ze som si zatial nic nevsimla a to sme behali pol soboty po Mnichove
ako každý bundesland začína inak ale myslel som že oni začínajú zdobiť oveľa skôr ako my, aj tie domy sú vyzdobené ako v amerike- nie pár sviečok ako u nás ale proste majlant to stojí čo oni vrážajú do výzdoby
z vianoc sa stal perfektný nástroj na ťahanie penazí z ludí
-
pryja
Darca
mito85 peace
Ja len ze sa mi zdal ten august trochu prehnany. A suhlasim, ze je to tahanie penazi, ako aj Vianocne akcie a vsetko okolo toho. Ale na druhej strane, ked niekto nevie co s peniazmi od radosti a omota si cely dom aj zahradu ziarovkami, tak je to pekne
Aspon sa je na co pozerat pri prechadzkach.
Ja len ze sa mi zdal ten august trochu prehnany. A suhlasim, ze je to tahanie penazi, ako aj Vianocne akcie a vsetko okolo toho. Ale na druhej strane, ked niekto nevie co s peniazmi od radosti a omota si cely dom aj zahradu ziarovkami, tak je to pekne
-
fikotek
King
Kdysi davno kdyz mi bylo tak 5 sem se tesil ale ted to beru spis jako volno. Darky zadne nedostanu pac ani zadne nechci. Dnesni Vanoce sou strasne komercni. V hypermarketech zacinaji vanoce cim dal tim driv .. nedivil bych se kdybych uz ted nasel nekde ve vyloze vanocni ozdoby. Pche takove svatky mi muzou byt ukradene.
Plne súhlasím. Vianoce sú komerčnou záležitosťou už dosť dlho. Niekedy mi to pripadá ako závod o to, kto dá komu nákladnejší darček. A ked v správach počúvam ako sa kvoli tomu ludia zadlžujú... :fikotek napísal:Kdysi davno kdyz mi bylo tak 5 sem se tesil ale ted to beru spis jako volno. Darky zadne nedostanu pac ani zadne nechci. Dnesni Vanoce sou strasne komercni.