pryja napísal:No ze som si zatial nic nevsimla a to sme behali pol soboty po Mnichove
pol soboty je mrte vala času na to aby si prešla celý mníchov
ako každý bundesland začína inak ale myslel som že oni začínajú zdobiť oveľa skôr ako my, aj tie domy sú vyzdobené ako v amerike- nie pár sviečok ako u nás ale proste majlant to stojí čo oni vrážajú do výzdoby
z vianoc sa stal perfektný nástroj na ťahanie penazí z ludí
ja nejsom pesimista...ja sa tesim buem sa stahovat to znemena:
viacej pokoja
novi ludia
novy PC
takisto dobry net ako som mal
kablovka
nova krajsia izba
ale pod stromcek nic necem bo teraz dostanem PC tak to mam na haku
jedine musim pokupit daarky a zarobit nejake prasule...
mito85 peace
Ja len ze sa mi zdal ten august trochu prehnany. A suhlasim, ze je to tahanie penazi, ako aj Vianocne akcie a vsetko okolo toho. Ale na druhej strane, ked niekto nevie co s peniazmi od radosti a omota si cely dom aj zahradu ziarovkami, tak je to pekne Aspon sa je na co pozerat pri prechadzkach.
Kdysi davno kdyz mi bylo tak 5 sem se tesil ale ted to beru spis jako volno. Darky zadne nedostanu pac ani zadne nechci. Dnesni Vanoce sou strasne komercni. V hypermarketech zacinaji vanoce cim dal tim driv .. nedivil bych se kdybych uz ted nasel nekde ve vyloze vanocni ozdoby. Pche takove svatky mi muzou byt ukradene.
fikotek napísal:Kdysi davno kdyz mi bylo tak 5 sem se tesil ale ted to beru spis jako volno. Darky zadne nedostanu pac ani zadne nechci. Dnesni Vanoce sou strasne komercni.
Plne súhlasím. Vianoce sú komerčnou záležitosťou už dosť dlho. Niekedy mi to pripadá ako závod o to, kto dá komu nákladnejší darček. A ked v správach počúvam ako sa kvoli tomu ludia zadlžujú... :
jackb napísal:minule som v malom TESCU v NR videl cokoladovych Mikulasov, je vysoko pravde podobne ze o tyzden uz budu predavat salonky....
noo tych mikulasov predavaju uz od septembra...ved ked supermarkety mozu zarobit, tak cim najskor...o chvilu sa budu na vianoce predavat cokoladove zajace...
jackb napísal:minule som v malom TESCU v NR videl cokoladovych Mikulasov, je vysoko pravde podobne ze o tyzden uz budu predavat salonky....
aj ja som ich videl, hneď som si jedného kupil a odhryzol mu hlavu. Nevieš si predstaviť akú radosť mi to spravilo, zase som sa chvíľku cítil ako malé dieťa
turtlak69 napísal:minuly tyzden som mal moznost vidiet salonky a ozdoby na stromceky v tescu (v BA).
som zvedavy co ma bude cakat dnes na brigade v Metre... mozno budem skladat umele stromceky...
Audio: co moze byt krajsie ako Mikulasovi odhryznut hlavu?
Vidim ,ze zapadne zvyky uz prichadzaju aj na SVK.
Tu v UK to je bezne, ze vianocne ziarovky, ozdoby, sladkosti atd sa zacinaju predavat uz na konci septembra.
A aj pyrotechniku uz zacali predavat
Lub0$ napísal:Vidim ,ze zapadne zvyky uz prichadzaju aj na SVK.
Tu v UK to je bezne, ze vianocne ziarovky, ozdoby, sladkosti atd sa zacinaju predavat uz na konci septembra.
A aj pyrotechniku uz zacali predavat
pred rokom som predaval 7UP s tekvicovou hlavou spolu s colou so Santom... bolo to asi o takomto case... tento rok to zase zacalo skor... o rok Vianoce zacnu snad v auguste