|
|
|
| Autor |
Správa |
valkir Light Expert

Stav:  Založený: 01.01.2007 Príspevky: 54
Zaslal: 02 Jan 2007, 1:58 Predmet: Viete čo bolelo takmer najviac na svete? |
|
|
Zdravíčko prajem:
prepáčte ak je to veľmi dlhé, ale už aj tak som to hodne skrátil a na 4 riadky sa to opísať jednoducho nedá:
Skúsi mi niekto pomôcť s mojim problémom?
Rozišiel som sa po 2,5 rokoch s priateľkou a to asi takto: na silvestra som mal pre ňu také malé prekvapenie - o 00:00 jej pod všetkými ohňnostrojmi na námestí nasadiť na ruku snubný prsteň. Už sme sa na to dlhšie chystali a bol to jej návrh, ale nevedelo sa kedy, tak som prichystal takú situáciu, padlo to vhod lebo pred troma rokmi sme sa práve na silvestra spoznali.
Dva dni pred silvestrom sme sa pohádali, ale na úplnych kktinách, jak to tak prerastalo, na druhý deň som s ňou rozprával - úplne ma mala na háku, asi po treťom telefonáte si vypla telefón a zapla si ho až keď som ju o jednej ráno našiel s nimi v bare.Priznám sa ja som sa tiež spraval ako kkt, ale to bolo kôli tomu že v ten deň, proste z toho do toho-sa zoznámila s jedným chlapíkom, bol tu s kamarátmi na návšteve z Blavy. celé dva dni sa s nim vláčila po baroch, lebo samozrejme platil jak hluchy, ja som nebol lepší ožral som sa zavolal jej, (samozrejme mi nedvíhala tak som jej nechal odkaz)- vynadal som jej, dal som jej kopačky a tak ďalej, v tom afekte som povedal, že ju už v živote nechcem vidieť a podobne. Keď som jej na silvestra zavolal, že čo a ako, že by som s ňou chcel osláviť silvestra mi s úsmevom na tvári oznámi, že proste sadá do auta a odchádza osláviť silvestra s nimi do Martina na chatu. Prosil som ju ako pes, že nech sa vráti nech nerobí p*coviny. - nič - jednoducho - prišiel nový sponzor - hotovo.
o tri hodiny som jej volal znova lebo som tomu nechcel veriť - už bola "jak delo" - nevládala skoro ani rozprávať, ale nádherne mi to vytmavila doslova sa mi vysmiala do telefónu, že čo ja od nej chcem,doslova že som pre ňu iba "gašparko" a podobne a takto mi dávala a dávala všetci tam v jej okolí sa na tom skvele pobavili, iba som výbuchy smiechu počúval zozadu, bola proste herečka , hviezda večera. Tak som jej zložil, lebo som to nemohol počúvať.
Medzi tým som jej volal, či sa nechystá urobiť nejakú hlúposť, proste sa vyspať s tým idiotkom, uistila ma, že nie, že tu určite nechce s nikým nič mať a myslím že jej verím, že by to ani nespravila, myslím, že na toľko ju poznám.no niesom si úplne istý, že úpne s nikým nič nemala.
Niečo po polnoci som jej zavolal, že ako sa baví - a výsledok : "bavím sa super je tu perfektne a už mi nevolaj, lebo ma to otravuje."
No tak fajn, snubný prsten som o tretej ráno so slzami v očiach hodil do potoka a išiel som spať.
Nemôžem na ňu ale prestať myslieť stále mi behá po rozume, milujem ju a zároveň nenávidím.
Zožieram sa nahováram si že to vôbec takto nemuselo dopadnúť a že to možno bola aj moja chyba a bojím sa toho že jej o dva dni proste zavolám a odprosím ju nech sa ku mne vráti a že si budem nahovárať ako sa nič nestalo. Prosím skúste mi niekto poradiť, čo mám robiť, alebo ako ju dostať z hlavy. Ešte podotknem, že sa o 11-tej ráno vrátila domov, sponzori odišli späť do blavy a telefonoval som s jej sestrou tá mi k tomu povedala, niečo také - že ona sa teraz pre to veľmi trápi a je z toho zničená ani o tom nechce hovoriť atď...
Viem že aj ona mňa miluje., tak pls poradte niekto čo ďalej.
Strašne veľa okolností som vynechal tak, keby niekto chcel, niečo blyžšie popíšem, lebo fakt je to veľmi dlhé.
Za dobré rady vopred ďakujem.
P.S. Od vtedy čo som zahodil ten prsteň som sa jej neozval, ale stále čumím na telefón a čakám či sa neozve ona.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 2554 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 2:11 Predmet: |
|
|
Chalan nerob kraviny!!
Chod vylovit ten prsten a nedaj sa nejakymi bratislavskimi frajermi pripravit o vztah! Sestra ti povedala ze sa pre to trapi takze je logicke ze jedinym riesenim bolo pre nu ist sa niekam opit a sposobit ti bolest ktoru citila ona! Nic viac v tom nehladaj, neprestali ste sa lubit ani jeden, bola to len sprosta hadka a baba sa nasrala, nieje to nic preco by sa mal prerusit 2 a pol rocny vztah! Vravim, chod vylovit ten prsten a vyspi sa. Zajtra povedz ci ti napisala a ako sa citis, budeme riesit ako to vyzehlit.
Howgh. |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2936 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 2:19 Predmet: |
|
|
Valkir, tie najväčšie vzťahy krachujú na najmenších maličkostiach.
Nevolaj jej, nech sa spamätá, ak ťa miluje, zavolá ti.
Neplač ak sa ti láska stratí, ak to bola láska pravá, ona sa ti vráti...
Koniec |
|
| Návrat hore |
|
 |
ETieNne Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.06.2006 Príspevky: 815 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 3:10 Predmet: |
|
|
Vylov prsten, zavolaj jej, nech si ide pozriet tuto temu, a nech ti da vediet ked to docita, ona ti zavola ze si to precitala, v tom momente jej pri dverach zazvonis ty... otvori dvere, tam stojis ty, padnete si do objatia, rozplacete sa jak male deti, udobrite... a potom jej nasadis prsten.
koniec. |
|
| Návrat hore |
|
 |
GeeKoon Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.11.2006 Príspevky: 140 Bydlisko: ...tam, kde sa zije... Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 3:19 Predmet: |
|
|
first of all by som chcel povedat, ze je to asi najdlhsi prvy prispeok na hojku od noveho uzivatela...
ja by som skor odporucal nechat tomu par dni, aby presli tie najhorsie spomienky a aby sa hladina vody upokojila...
potom jej zavolaj...o tyzden...a vypni si na telefone antenu alebo rovno cely telefon...na tyzden...ja viem, ze je to strasne radikalne, ale musi si uvedomit, ze co robi...nemozes to nechat iba tak...a budes mat vycitky svedomia, ale musis dosiahnut hlavne to, aby ich mala aj ona...proste das najavo, ze to fakt velmi prehnala a ze take veci sa nerobia
P.S.: a este jedna vec...nech to nikto neberie ososbne, ale nepocuvaj rady od nejakych 14 rocnych fellas tunac (lebo ich je tu vela) co o vztahoch vedia asi tolko ako ja o novozelandskom ladovci a pisu same teorie...toto je odskusane medzi vela ludmi (nechat ju cakat po takom niecom) ja som to sice sam nezazil, ale viem, ako to chodi...cim viac budes prosit a volat, tym menej bude ochotna volat...ale po tom tyzdni sa ozvy, ale nehovor nic konkretne...len spomen, ze cakas ospravdelnenie...snad jej to dojde
EQ |
|
| Návrat hore |
|
 |
ETieNne Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.06.2006 Príspevky: 815 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 3:34 Predmet: |
|
|
No hej, mate pravdu, ked chce, nech ju skusa, ci je to prava laska. Ale ked mu na nej zalezi a ona sa neozve, tak nech sa ide za nou aspon porozpravat. Niekedy take veci trvaju dlhsie a jeden to musi prelomit, myslim aspon komunikaciu.
Aj ked myslim si, ze ked spravila take velke kktiny, tak uz davno mala prist za nim. Lenze viete ako to je, najprv sa bude doma zozierat, a rozmyslat co spravi.
Ja som videl aj take, ze dotycna sa chlapcovi neozyvala, on ju vystavil presne takejto skuske a ona nic. A potom ked sa jej on konecne ozval, tak mu povedala ze ona si myslela, ze uz ju nechce vidiet, ze spravila hrozne veci, ze mu tym ublizila, ze si ho nezasluzi... atd. ze sa mu nechcela ozyvat, lebo si myslela, ze on ju uz nechce.. atd. nakoniec sa udobrili, ale vdaka tomu, ze on sa jej ozval a povedal jej, nech sa o tom porozpravaju, tak si to vyriesili odpustili, a udobrili sa.
Aj ked neboli to az take veci, co spravila valkirova priatelka. (no jak sa to vezme )
Ja mam tiez taku skusenost, ze je lepsie sa hned snazit si to vyriesit, udobrit sa, a potom v klude a bez hnevu si to vysvetlit a odpustit si. Zase je pravda ze niekedy je to ucinnejsie v hneve, clovek vyplavi vsetko von a ovela rychlejsie a lepsie si to vsetko vyjasni.
No ja som svoju tiez takto vystavoval skuskam, a nakoniec sa ozvala ale je pravda, ze to aj bolo pre mensie veci ako toto. Ale je pravda, ze ked sa pohadame, tak to prezivame a poriadne
//edit : a este je pravda, ze niektore veci sa tazko odpustaju, ale ked sa to ten druhy snazi napravit... a je jasne ze to bol len skrat, aki ludia niekedy mavaju, tak sa to lahsie odpusta(aj ked to nie je ten spravny vyraz, ktory som chcel pouzit).
//edit2: A este som chcel napisat, ze cim viac niekoho milujeme, tym nam na tom viac zalezi, tym viac sa hnevame, tym viac sa pohadame, a tym vacsie hluposti robime. ( aj ked napr. u mna to dojde len po stadium hluposti, teda pred tymto stadiom sa zastavim a obratim sa naspat a po ceste naspat to predychavam a ukludnujem sa. a ked dojdem na koniec, som schopny to riesit ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
perko Novice

Stav:  Založený: 02.01.2007 Príspevky: 4
Zaslal: 02 Jan 2007, 4:45 Predmet: |
|
|
ZENY TREBA BiT... pises ze si volal so sestrou a ze tvoju ,,byvalu,, to mrzi ale mala sa spamatat podla mna skor.. mozno sa niekomu nebude pacit moj nazor ale je moj mozno ma kazdy iny ale moj je takyto... Keby mne toto spravila po tolkych rokoch bol by som z toho dobre dlho zniceny ale zo vsetkeho sa da dostat ale ona by sa musela uz len pred sebou citit blbo za to co spravila.Po hadku dobre po nej sa to da zas do kopy ale to ze odisla na chatu s nejakymi kktmi z BA zato ze platili to by bola posledna kvapka a uz by som ju apson ja nechcel nikdy vidiet... je to sice dlhy vztah ale ak ta milovala myslim ze toto nespravi ...
EDIT: len kvoli tomuto som sa registroval ... Myslim ze pekne forum kde sa d a pokecat o vsetkom takze sa mozno stanem stalim prispievatelom ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2644 Bydlisko: Long dick of the law Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 9:39 Predmet: |
|
|
jj, na zeny treba tvrdo. hlavne nesprav zo seba dajakeho vola co ju bude prosikat. prezijes to aj bez nej. tych par dni vydrz, nie tyzden. zeny su v tom tvrdohlave, sa neozvu. na tvojom mieste by ma asi porazilo(povzbudenie, co?). ale netusim preco jej eblo v hlave ze na silvestra ti usla s dakym lofasmi. ale stava sa. c`est la vie... urobila nieco podobne aj predtym? bo ked hej ta taku snubenicu vies kam by som poslal.
ja som chcel kupit snubny prsten minuly rok ale aspon som usetril peniazky, ktore som potom statocne 5x prepil.
na zaver: zachovaj si tvar, nepros sa. mame daku hrdost, hadam nie? |
|
| Návrat hore |
|
 |
*Barborka* Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.12.2006 Príspevky: 83 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 12:01 Predmet: |
|
|
| Hej presne tak neboj sa ona si uvedomi co ce a urcite sa ti ozve ... 2 a pol rocny vztah urcite nenecha len tak ... sak si aj pisal ze ju natolko poznas ze proste nerobi pi*ov*** tak urcite nespravi ani taku ze by ta nechala ... nechaj tomu cas vsetko sa vyriesi ... a ona sa ozve !!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
*Barborka* Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.12.2006 Príspevky: 83 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 12:02 Predmet: |
|
|
Pls potom napis ako to dopadlo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Petoo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 522 Bydlisko: www.exchangeusa.sk Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 12:18 Predmet: my opinion about it... |
|
|
| eritrocit napísal: |
Valkir, tie najväčšie vzťahy krachujú na najmenších maličkostiach.
Nevolaj jej, nech sa spamätá, ak ťa miluje, zavolá ti.
Neplač ak sa ti láska stratí, ak to bola láska pravá, ona sa ti vráti...
Koniec |
Absolutne s tebou suhlasim... Ale moj nazor je ze to trosku prehnala... Vies ja neviem ako by som reagoval no uz len to ze sa zacala tahat s tym LOLOM po baroch by ma asi dorazilo a prsten by som nehadzal do potoku ale by som ho predal Ale nie chapem co si spravil a podla mna sa jedna o to, ze ked isla na chatu s nimi, tak ti tym chcela minimalne UBLIZIT, ak nie dat kosom. A to by som uz asi ja len tak neprehliadal... Vies toto vsetko by som v tvojej situacii este mozno vedel odpustit ale AK si na chate s niekym ZACALA ( co je dost mozne lebo hnev + alkohol + prachaty "FRAJERI" ) tak by som ju uz neriesil.
Tak teda, na tvojom mieste by som ten den-dva pockal, potom by som jej napisal SMS ze ak o teba este stale stoji, nech sa k tebe pride o tom porozpravat (lebo podla mna sa sama od seba len z principu neozve), ak sa udobrite OK, ale ak sa dozvies ze si to tam s niekym ROZDALA (samozrejme, bude sa ospravedlnovat a fnukat), tak by som jej len povedal ze " TAM SU DVERE". Kazdopadne aj ked sa udobrite s tym prstienkom by som dva tri mesiace pockal...
KAMO DUFAM, ZE SA TI TO CO NAJSKVOR VYRIESI. |
|
| Návrat hore |
|
 |
michmach Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.11.2006 Príspevky: 23
Zaslal: 02 Jan 2007, 12:18 Predmet: |
|
|
| ty uz si chlape prosil dost, ak jej stojis za to pride na kolenach ona a myslim ze pride. Ak by si prosikal ty a dali by ste sa opat dokopy ver mi ze by si si prestal vazit sam seba. ja som to zazil. tak teda moja rada znie cakaj |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rastaman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 437 Bydlisko: Garden of Eden Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 12:21 Predmet: |
|
|
Dost neprijemna situacia...
Milujes ju a zaroven nenavidis. Milujes ju kvoli milion veciam a nenavidis kvoli jednej, mozno viac zanedbatelnym.
Nechces jej zavolat, lebo nechces, aby videla, ze ty si sa pred nou pokoril a ze ju milujes a nemozes a nedokazes bez nej zit. Ale ved to je pravda, tak naco si klamat. Kto spravi prvy krok, ked nie ty? Tazko pisat o niekom, koho nepozname, ale vo vseobecnosti je to vzdy to iste. Ak sa jej neozves, robis presne taku istu chybu, ktoru jej ty vycitas! Naco zmatkovat, brnkni jej, ak bude suhlasit so stretkom, znamena to asi, ze si jej neni lahostajny, ak nie, aspon vies na com si, a taka ti za to potom nestoji.
Bol by si stastny, keby ti ona prva zavola a povie ti, ze ta lubi atd., ale ona urcite caka na to iste od teba.
Najvacsi problem, co sa lasky tyka, je podla mna, ze stale si musime dokazovat, kto je vo vztahu lepsi, mozno silnejsi, kto by vydrzal dlhsie bez druheho, ale laska, to su neni dvaja, ale JEDEN. Jedno telo, dusa, myslienky.
Ked niekoho lubim, nebudem mu robit napriek, aj ked to je niekedy mozno dobry pocit, ale nie nadlho!
Naco si robit zle navzajom? Naco plakat, ked sa mozeme spolocne smiat...? |
|
| Návrat hore |
|
 |
valkir Light Expert

Stav:  Založený: 01.01.2007 Príspevky: 54
Zaslal: 02 Jan 2007, 12:27 Predmet: Vďaka |
|
|
No pánové, aby som to upresnil:
Viete prečo sa tak trápi? Lebo stratila sponzora. Pri mne totiž vždy mala to na čo si pomyslela (samozrejme vrámci možnosti), lebo nikdy mi peniaze nechýbali a ani som im nekládol veľkú rolu, za to ona ano.
Páčil sa jej život na vysokej nohe, ale od malička bola vychovávaná k skromnosti a je zvláštne ako rýchlo dokáže človek zahodiť výchovu a úplne sa zmeniť. Radíte, ako radíte a som vďačný za vašu ochotu, ja budem priebežne komentovať, ešte z toho bude telenovela
Gangy : prsten už nenájdem asi odplával aj s nou a fakt si myslíš, že ja by som mal žehliť????
eritrocit : ty máš dobré názory, aj túto sms som už od nej raz dostal, vďaka.
ETieNne : Ja som už dovolal, nepotrebujem zo seba urobiť zasa idiota.
GeeKoon : Máš pravdu s tými 14-r., ale ešte podotknem, že náš vzťah trval 2,5 roka a boli sme spolu každý deň takmer celý deň, takmer každy večer, tak myslím, že sme spolu preskákali viac než niektoré vzťahy za 7 rokov.
perko: sú jednoducho veci, ktoré sa nerobia a ak ti najbližší človek zapichne takú dýku do chrbta, akú by si nečakal ani od najväčšieho nepriateľa tak to boli ešte viac.
zelovoc: ona je presne typ človeka, ktorý so mnou telefonuje pekne mi vynadá tvári sa, že to má na háku a len čo zloží tel. tak sa vyplakáva ako najatá, vieš, ona berie takéto veci ako "poníženie".
Vďaka vám ste fakt super a veľmi ste mi pomohli.
P.S.: teraz som dostal SMS, ale stálo v nej: Ahoj, po obede ti po bratovi pošlem kľúče od firmy, daj vedieť, či ti to vyhovuje, aby som vedela ako sa zariadiť.
, Odpísal som niečo v tom zmysle : "Len príď pekne sama, nebuď tak zbabelá, pozrieť sa mi do očí."
Ešte raz vďaka... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kleopatra Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.11.2005 Príspevky: 44 Bydlisko: Sweet home Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 12:30 Predmet: |
|
|
ako si sam napisal to ze si jej nechal ten odkaz v afekte a si sa s nou rozisiel sa ona musela citit strasne a prve co ju napadlo bolo ist s tymi typkami nekam a proste hladala len pomstu tiez to robila v afekte a nenapadlo ju to ze bude aj nejake "zajtra" kedy sa vyspi z toho a pochopi ze ta miluje ... no proste chcem ti len vysvetlit to ze aj ked nemusela spravit to co spravila uz to spravila a pokial ta s nikym nepodjebala thak zase to neber az thak tragicky ak ta naozaj ma rada udobri sa s tebou len by som si zrovna nevypinala na tyzden mobil to nie je zriesenie .. akurat si thak moze mysliet ze o nej nechces pocut pripadne ze sa ti nieco stalo .. treba si proste sadnut niekam a porozpravat jej co k nej citis ze ta dost stvalo ked chodila s tymi blavakmi ale zase by si si aj ty mal priznat chybu .. potom ti povie co porobila ona ... ak sa naozaj lubite udobrite sa to je bez debaty a ak sa neudobrite aspon pochopis ze ona nie je pre teba ta prava...
nechcem tu mudrovat ale aj ja som baba a keby mne prisiel odkaz s tym ze mi frajer vynada a posle ma do p*ce thak prve co ma napadne je pomstit sa mu a nie mysliet na to ze co bude po pomste ...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|