prepáčte ak je to veľmi dlhé, ale už aj tak som to hodne skrátil a na 4 riadky sa to opísať jednoducho nedá:
Skúsi mi niekto pomôcť s mojim problémom?
Rozišiel som sa po 2,5 rokoch s priateľkou a to asi takto: na silvestra som mal pre ňu také malé prekvapenie - o 00:00 jej pod všetkými ohňnostrojmi na námestí nasadiť na ruku snubný prsteň. Už sme sa na to dlhšie chystali a bol to jej návrh, ale nevedelo sa kedy, tak som prichystal takú situáciu, padlo to vhod lebo pred troma rokmi sme sa práve na silvestra spoznali.
Dva dni pred silvestrom sme sa pohádali, ale na úplnych kktinách, jak to tak prerastalo, na druhý deň som s ňou rozprával - úplne ma mala na háku, asi po treťom telefonáte si vypla telefón a zapla si ho až keď som ju o jednej ráno našiel s nimi v bare.Priznám sa ja som sa tiež spraval ako kkt, ale to bolo kôli tomu že v ten deň, proste z toho do toho-sa zoznámila s jedným chlapíkom, bol tu s kamarátmi na návšteve z Blavy. celé dva dni sa s nim vláčila po baroch, lebo samozrejme platil jak hluchy, ja som nebol lepší ožral som sa zavolal jej, (samozrejme mi nedvíhala tak som jej nechal odkaz)- vynadal som jej, dal som jej kopačky a tak ďalej, v tom afekte som povedal, že ju už v živote nechcem vidieť a podobne. Keď som jej na silvestra zavolal, že čo a ako, že by som s ňou chcel osláviť silvestra mi s úsmevom na tvári oznámi, že proste sadá do auta a odchádza osláviť silvestra s nimi do Martina na chatu. Prosil som ju ako pes, že nech sa vráti nech nerobí p*coviny. - nič - jednoducho - prišiel nový sponzor - hotovo.
o tri hodiny som jej volal znova lebo som tomu nechcel veriť - už bola "jak delo" - nevládala skoro ani rozprávať, ale nádherne mi to vytmavila doslova sa mi vysmiala do telefónu, že čo ja od nej chcem,doslova že som pre ňu iba "gašparko" a podobne a takto mi dávala a dávala všetci tam v jej okolí sa na tom skvele pobavili, iba som výbuchy smiechu počúval zozadu, bola proste herečka , hviezda večera. Tak som jej zložil, lebo som to nemohol počúvať.
Medzi tým som jej volal, či sa nechystá urobiť nejakú hlúposť, proste sa vyspať s tým idiotkom, uistila ma, že nie, že tu určite nechce s nikým nič mať a myslím že jej verím, že by to ani nespravila, myslím, že na toľko ju poznám.no niesom si úplne istý, že úpne s nikým nič nemala.
Niečo po polnoci som jej zavolal, že ako sa baví - a výsledok : "bavím sa super je tu perfektne a už mi nevolaj, lebo ma to otravuje."
No tak fajn, snubný prsten som o tretej ráno so slzami v očiach hodil do potoka a išiel som spať.
Nemôžem na ňu ale prestať myslieť stále mi behá po rozume, milujem ju a zároveň nenávidím.
Zožieram sa nahováram si že to vôbec takto nemuselo dopadnúť a že to možno bola aj moja chyba a bojím sa toho že jej o dva dni proste zavolám a odprosím ju nech sa ku mne vráti a že si budem nahovárať ako sa nič nestalo. Prosím skúste mi niekto poradiť, čo mám robiť, alebo ako ju dostať z hlavy. Ešte podotknem, že sa o 11-tej ráno vrátila domov, sponzori odišli späť do blavy a telefonoval som s jej sestrou tá mi k tomu povedala, niečo také - že ona sa teraz pre to veľmi trápi a je z toho zničená ani o tom nechce hovoriť atď...
Viem že aj ona mňa miluje., tak pls poradte niekto čo ďalej.
Strašne veľa okolností som vynechal tak, keby niekto chcel, niečo blyžšie popíšem, lebo fakt je to veľmi dlhé.
Za dobré rady vopred ďakujem.
P.S. Od vtedy čo som zahodil ten prsteň som sa jej neozval, ale stále čumím na telefón a čakám či sa neozve ona.