|
| Autor |
Správa |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2138 Bydlisko: Planet of Hatred Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2007, 20:45 Predmet: |
|
|
pohonim trosku ego aj ja - http://www.youtube.com/watch?v=tNH2NxKPOE0 - ale kuknite iba do 5:30 - potom nuda - vidko robil kamos v lete ked som este skakal - je tam nasa crew, ja som ten najholohlavejsi  - su tam aj vydarene aj normalne veci aj totalne baily takze da sa to... |
|
| Návrat hore |
|
 |
axXis Professional

Stav:  Založený: 29.05.2007 Príspevky: 1454 Bydlisko: morálny prah Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2007, 21:21 Predmet: |
|
|
Clovece sak ste boli viac na zadku ako na nohach.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
P3Bo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.08.2006 Príspevky: 1632 Bydlisko: Svidník Ghetto Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2007, 21:36 Predmet: |
|
|
| Maki napísal: |
pohonim trosku ego aj ja - http://www.youtube.com/watch?v=tNH2NxKPOE0 - ale kuknite iba do 5:30 - potom nuda - vidko robil kamos v lete ked som este skakal - je tam nasa crew, ja som ten najholohlavejsi  - su tam aj vydarene aj normalne veci aj totalne baily takze da sa to... |
Mohli ste tam dať viac pesničiek ; ) ale musím pochváliť ......máte lepšiu telocvičňu : P susenejablko by asi mal čo povedať k tomu : ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2138 Bydlisko: Planet of Hatred Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2007, 21:44 Predmet: |
|
|
| axXis napísal: |
Clovece sak ste boli viac na zadku ako na nohach.  |
noa? hlavne ze for fun  a neviem ci si vla ludi dovoli dvojte salto ako ja ale nie - tam slo skor o tie baily... a pesniciek tam viac bolo len kamos vravel ze mu to nejak seklo a prestalo hrat.. a ja som sa s tym hrabat necel... |
|
| Návrat hore |
|
 |
axXis Professional

Stav:  Založený: 29.05.2007 Príspevky: 1454 Bydlisko: morálny prah Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2007, 22:00 Predmet: |
|
|
noa? hlavne ze for fun  a neviem ci si vla ludi dovoli dvojte salto ako ja ale nie - tam slo skor o tie baily... a pesniciek tam viac bolo len kamos vravel ze mu to nejak seklo a prestalo hrat.. a ja som sa s tym hrabat necel... |
Urcite ide o srandu, ale backflip s trikom na hlave by som v zivote neskocil.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

|
Zaslal: 14 Jún 2007, 22:14 Predmet: |
|
|
hm, to som sa ho ucil,bolo to nizko a tesne po odraze mi blyslo hlavou ze nemam svoje botasky na nohach a uz to bolo v prdeliach no...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
susenejablko Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.10.2006 Príspevky: 236 Bydlisko: Zem, Europa, Slovensko, P Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2007, 23:28 Predmet: |
|
|
| P3Bo napísal: |
| Mohli ste tam dať viac pesničiek ; ) ale musím pochváliť ......máte lepšiu telocvičňu : P susenejablko by asi mal čo povedať k tomu : ) |
ako sa opovazujes brat moje meno nadarmo...hmm...
k veci...no...fakt mate lepsiu telocvicnu...to je asi original gymnasticka, ne?? co by som ja dal za taku telocvicnu...polku zivota (a za 2 take telocvicne...och...)...estek som nekukol cele, ale zatim vyzera ze mate fakt COOL zinienky... (aj ja take chcem ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

|
Zaslal: 15 Jún 2007, 6:45 Predmet: |
|
|
hej hej origos gymnasticka... bolo tam perfektne... bohuzial ja uz si v zivote nezaskacem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sakino [SKK] Amateur

Stav:  Založený: 03.06.2007 Príspevky: 28
Zaslal: 21 Jún 2007, 16:57 Predmet: |
|
|
sorry ale prave od 5 minuty zacina nejaky parkour, do 5 min to je onicom, to ze urobys kotrmelec nieje parkour _! |
|
| Návrat hore |
|
 |
susenejablko Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.10.2006 Príspevky: 236 Bydlisko: Zem, Europa, Slovensko, P Karma: 
|
Zaslal: 21 Jún 2007, 21:33 Predmet: |
|
|
| Sakino [SKK] napísal: |
| sorry ale prave od 5 minuty zacina nejaky parkour, do 5 min to je onicom, to ze urobys kotrmelec nieje parkour _! |
sak tamto je myslim len trening flipov v gymnastickej telocvicni...co by si chcel ine cvicit v takej telocvicni?? (samozrejme ze preskoky njake drsne by sa dali, ale tu islo myslim len o efekt...) a povedal by som ze cele video je skor tak Street Stunts ako LPK...v tom mas pravdu...ale myslim, ze to je len take flipove video... (akoze sranda...) |
|
| Návrat hore |
|
 |
midnight_man Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2232 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 13 Mar 2008, 20:11 Predmet: |
|
|
| ono to je pekne..ale iba raz ti nevyjde....a Koncis....potom za 5 rokov budes rozmyslat nad tym ze preco si bol taky blby... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Calvin SFX Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.09.2006 Príspevky: 203 Bydlisko: State BARCA okres Kosice Karma: 
|
Zaslal: 04 Júl 2008, 20:56 Predmet: |
|
|
Poznat to poznam robit to nerobim - skusal som nesom nato stavany  |
|
| Návrat hore |
|
 |
matus87 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2008 Príspevky: 59 Bydlisko: MI a ZA Karma: 
|
Zaslal: 05 Júl 2008, 10:53 Predmet: |
|
|
Videl som o tom pár videi, aj v telke myslím dávali jede francúzky film na túto tému, ale ja by som do toho nešiel, radšej ostanem pri tých našćh ihriskových športoch. Tam si aspon nerozbijem hlavu o betón.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Flinstone Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2007 Príspevky: 396 Bydlisko: Doma Karma: 
|
Zaslal: 05 Júl 2008, 11:42 Predmet: |
|
|
| Amiss napísal: |
Pozrite sa na:
Ja osobne som breaker, ale parkour je vo vela veciach podobny. Asi pred 2 mesiacmi som začal cvičiť aj ten.
Mate nejaký vzťah ku gymnastike a podobným športom, či skôr sedíte za počítačom?
Tu je ešte jedna stránka o breakdance:
|
ja tiez tancujem uz skoro rok a skakal som mozno 2 mesiace a dost ... bo uz sa tote bolesti nedali vydrzat :D
//autoeditácia príspevku ( 05 Jul 2008, 11:38 )
| Amiss napísal: |
Tomuto sa hovorí sila.  |
sila ? ved to je v pohode :DDD len musis byt roztahany ...
toto je sila ... http://www.youtube.com/watch?v=5MawtVoEHQU
//autoeditácia príspevku ( 05 Jul 2008, 11:42 )
PK http://www.youtube.com/watch?v=x98jCBnWO8w |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lincan Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.07.2008 Príspevky: 14 Bydlisko: Trnava-Zaleneč Karma: 
|
Zaslal: 21 Júl 2008, 21:39 Predmet: |
|
|
| aj ja viem co je to parkour a dozvedeli sme sa to s kamosmi nahodne na neet pozreli sm par odvaznich videi a skusali neraz to troska bolelo ale teraz v pohode zoskocime aj z 3 metrov alebo na nerobi problem salto vo vzduchu a podobne... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|