|
|
|
| Autor |
Správa |
m3thod-man Star

Stav:  Založený: 23.09.2005 Príspevky: 562
Zaslal: 25 Júl 2006, 15:13 Predmet: |
|
|
| mna len tak sere z cisto praktickeho hladiska ze ked menim teraz 10000 Kc tak je zrazu 800 korun len tak v <> Este pred mesiacom cosi to bolo 13100 SK a teraz 13900 Sk.No nenasralo by vas to?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ax0 Medium Star

Stav:  Založený: 23.07.2006 Príspevky: 327 Bydlisko: Netherland Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2006, 15:16 Predmet: |
|
|
| m3thod-man napísal: |
| mna len tak sere z cisto praktickeho hladiska ze ked menim teraz 10000 Kc tak je zrazu 800 korun len tak v <> Este pred mesiacom cosi to bolo 13100 SK a teraz 13900 Sk.No nenasralo by vas to?? |
nasrat nasralo, ale kurz je raz hore raz dole... s tym nic nenarobis ja nieco podobne mam s eurami, co uz  |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6600 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2006, 15:43 Predmet: |
|
|
Mne to ani nevadi, ked pridem domov s CZK, som rad.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
m3thod-man Star

Stav:  Založený: 23.09.2005 Príspevky: 562
Zaslal: 25 Júl 2006, 16:24 Predmet: |
|
|
| pethosk napísal: |
nasrat nasralo, ale kurz je raz hore raz dole... s tym nic nenarobis ja nieco podobne mam s eurami, co uz  |
sak hej kurz sa kolise.Menim uz pravidelne koruny uz neaky ten piatok ale vacsinou to bolo tak max +- 0,03 |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5410 Bydlisko: failblog.org :-D Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2006, 17:08 Predmet: |
|
|
Fica ani jeho vladu nemam rad, ale mali by sme im dat aspon tych 100 dni aby bola aspon nejaka spravodlivost Dufam, ze zo svojich slubov splnia co najmenej a cim skor budu predcasne volby.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 6402
Zaslal: 25 Júl 2006, 17:21 Predmet: |
|
|
..kurz sa ma kolisat.. ale nie v takychto extremoch..
| cert napísal: |
| Tato vlada bude stabilna, je totiz zlozena zo stran, ktore maju k sebe najblizsie ideovo a aj osobnostami. |
to este neznamena, ze budu stabilne.. ved ani samotny smer nie je najstabilnejsi.. napr. tesne po vymenovani vlady uz boli rozdielne nazory ministra financii vs. premiera.. a to nehovorim o M. Flasikovej.. V sucasnosti najvacsi predpoklad k stiepeniu ma prave strana smer..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
r3sp3ct Light Professional

Stav:  Založený: 27.09.2005 Príspevky: 796 Bydlisko: U hojkovho Joža Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2006, 17:25 Predmet: |
|
|
brm veď to bolo aj v prípade SDK, ako náhle boli vo vláde, začali nezhodli medzi politikmi (hold moc), vznikla DS, KDH, SKDU a spol... neskôr sa DS vrátila a pripojila sa k SDKU. SDĽ z nej vznikol práve SMER, SOP a pod... neskôr SDKU - SF, a spol... každý politik má ambície... a nerád hrá druhé husle... kríza v KDH napr.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Toxikoman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 399 Bydlisko: red power :D Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2006, 18:32 Predmet: |
|
|
| nemozem citat tie vase bludy...tato vlada je najlepsia aka sa mohla zostavit |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6600 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2006, 19:35 Predmet: |
|
|
| Toxikoman napísal: |
| nemozem citat tie vase bludy...tato vlada je najlepsia aka sa mohla zostavit |
Prosim ta, odpovedz mi na zopar otazok:
1. kolko mas rokov?
2. pracujes alebo studujes (pracu myslim na plny uvazok, ak ano kde?)
3. cestujes casto zo Slovenska? |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5410 Bydlisko: failblog.org :-D Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2006, 19:44 Predmet: |
|
|
| p4ra napísal: |
Prosim ta, odpovedz mi na zopar otazok:
1. kolko mas rokov?
2. pracujes alebo studujes (pracu myslim na plny uvazok, ak ano kde?)
3. cestujes casto zo Slovenska? |
O politike sa neoplati diskutovat s niekym, kto ma uplne opacny nazor. Skusal som to velakrat a nikdy sa mi nikoho nepodarilo presvedcit aby "presiel" na opacnu stranu.
A s kamaratmi sa o politike rozpravam iba ked mame rovnaky nazor, co nastastie plati vo vacsine pripadov  |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 6402
Zaslal: 25 Júl 2006, 19:45 Predmet: |
|
|
| don.carleone.sk napísal: |
| brm veď to bolo aj v prípade SDK, ako náhle boli vo vláde, začali nezhodli medzi politikmi (hold moc), vznikla DS, KDH, SKDU a spol...................................... |
ved ja nehovorim, ze predtym to bolo stabilnejsie.. ale stabilna nebude ani tato vlada.. ako pisal cert..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

|
Zaslal: 25 Júl 2006, 20:21 Predmet: |
|
|
| GothaR napísal: |
O politike sa neoplati diskutovat s niekym, kto ma uplne opacny nazor. Skusal som to velakrat a nikdy sa mi nikoho nepodarilo presvedcit aby "presiel" na opacnu stranu.
A s kamaratmi sa o politike rozpravam iba ked mame rovnaky nazor, co nastastie plati vo vacsine pripadov  |
Som len zvedavy, ako dospel k tej vete, kt. som po nom citoval. Lebo toto nemoze povedat jeden mlady, ambiciozny, studovany clovek, kt. chce nieco v zivote dosiahnut si myslim. |
|
| Návrat hore |
|
 |
cubix Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 358
Zaslal: 25 Júl 2006, 20:33 Predmet: |
|
|
A co by mal povedat jeden mlady, ambiciozny, studovany clovek, kt. chce nieco v zivote dosiahnut?
Ja dufam ze vlada Roberta Fica bude co najucelovsia pre vsetky skupiny obcanov a nie len pre tych z uzkych kruhov... Aj ked silne pochybujem ze svoje ciele splni, ale myslim ze horsie to ako za poslednych 8 rokov nebude. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ali N Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.12.2004 Príspevky: 329 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2006, 21:09 Predmet: |
|
|
Novej vlády sa už až tak neobávam. Našťasie je zjavné, že Fico sa ani nebude pokúšať realizovať tie nezmysly čo sľuboval. Už sa dokonca aj uvažuje aj o doprivatizovaní Carga, ktoré Fico pred voľbami ostro kritizoval
| ... bude to ako v írsku, zarobia money... a pôjdu inde... sú ako kobylky... neostanú tu... budú tu max. 3 - 6 rokov, EU sa stále rozširuje a pôjdu tam kde bude lacná pracovná sila... |
A presne ako v Írsku, za tých 3-6 rokov (aj keď IMO to bude o čosi dĺhšie) sa vytvoria podmienky pre rýchly ekonomický rast a kým odídu, budeme sa o seba vedieť postarať aj sami.
| veď to bolo aj v prípade SDK, ako náhle boli vo vláde, začali nezhodli medzi politikmi (hold moc), vznikla DS, KDH, SKDU a spol... |
A nebude to tým, že SDK bola koalícia 5 strán s rôznou orientáciou, ktoré sa spojili len za jedným účelom - poraziť HZDS vo voľbách? |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

|
Zaslal: 25 Júl 2006, 21:17 Predmet: |
|
|
| cubix napísal: |
A co by mal povedat jeden mlady, ambiciozny, studovany clovek, kt. chce nieco v zivote dosiahnut?
Ja dufam ze vlada Roberta Fica bude co najucelovsia pre vsetky skupiny obcanov a nie len pre tych z uzkych kruhov... Aj ked silne pochybujem ze svoje ciele splni, ale myslim ze horsie to ako za poslednych 8 rokov nebude. |
Podla prieskumov, podnikatelia, vysokoskolski vzdelani ludia, ludia pracujuci v nadnarodnych korporaciach by volili SDKU.. Z toho si snad aj sam vyvodis dosledky.
Nemyslim si, ze vzdelanemu cloveku dobre padne napr:
- zoslabenie koruny
- neustale kritizovanie Slovenska za nepodarok menom Jan Slota
- ohrozenie vstupu do Schenghenu
- atd. ...
A toto je len zaciatok.. Nechcem vediet, co nam mudrlant s menom Fico este narobi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|