Vlada Roberta Fica

Diskusie na politické témy...
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

..kurz sa ma kolisat.. ale nie v takychto extremoch..
cert napísal:Tato vlada bude stabilna, je totiz zlozena zo stran, ktore maju k sebe najblizsie ideovo a aj osobnostami.
to este neznamena, ze budu stabilne.. ved ani samotny smer nie je najstabilnejsi.. napr. tesne po vymenovani vlady uz boli rozdielne nazory ministra financii vs. premiera.. a to nehovorim o M. Flasikovej.. ;) V sucasnosti najvacsi predpoklad k stiepeniu ma prave strana smer.. :)
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

brm veď to bolo aj v prípade SDK, ako náhle boli vo vláde, začali nezhodli medzi politikmi (hold moc), vznikla DS, KDH, SKDU a spol... neskôr sa DS vrátila a pripojila sa k SDKU. SDĽ z nej vznikol práve SMER, SOP a pod... neskôr SDKU - SF, a spol... každý politik má ambície... a nerád hrá druhé husle... kríza v KDH napr. :)
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

nemozem citat tie vase bludy...tato vlada je najlepsia aka sa mohla zostavit
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Toxikoman napísal:nemozem citat tie vase bludy...tato vlada je najlepsia aka sa mohla zostavit
Prosim ta, odpovedz mi na zopar otazok:
1. kolko mas rokov?
2. pracujes alebo studujes (pracu myslim na plny uvazok, ak ano kde?)
3. cestujes casto zo Slovenska?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

p4ra napísal:Prosim ta, odpovedz mi na zopar otazok:
1. kolko mas rokov?
2. pracujes alebo studujes (pracu myslim na plny uvazok, ak ano kde?)
3. cestujes casto zo Slovenska?
O politike sa neoplati diskutovat s niekym, kto ma uplne opacny nazor. Skusal som to velakrat a nikdy sa mi nikoho nepodarilo presvedcit aby "presiel" na opacnu stranu. :D
A s kamaratmi sa o politike rozpravam iba ked mame rovnaky nazor, co nastastie plati vo vacsine pripadov :)
brm
Darca
Darca

don.carleone.sk napísal:brm veď to bolo aj v prípade SDK, ako náhle boli vo vláde, začali nezhodli medzi politikmi (hold moc), vznikla DS, KDH, SKDU a spol......................................
ved ja nehovorim, ze predtym to bolo stabilnejsie.. ale stabilna nebude ani tato vlada.. :D ako pisal cert.. ;)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:O politike sa neoplati diskutovat s niekym, kto ma uplne opacny nazor. Skusal som to velakrat a nikdy sa mi nikoho nepodarilo presvedcit aby "presiel" na opacnu stranu. :D
A s kamaratmi sa o politike rozpravam iba ked mame rovnaky nazor, co nastastie plati vo vacsine pripadov :)
Som len zvedavy, ako dospel k tej vete, kt. som po nom citoval. Lebo toto nemoze povedat jeden mlady, ambiciozny, studovany clovek, kt. chce nieco v zivote dosiahnut si myslim.
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

A co by mal povedat jeden mlady, ambiciozny, studovany clovek, kt. chce nieco v zivote dosiahnut?

Ja dufam ze vlada Roberta Fica bude co najucelovsia pre vsetky skupiny obcanov a nie len pre tych z uzkych kruhov... Aj ked silne pochybujem ze svoje ciele splni, ale myslim ze horsie to ako za poslednych 8 rokov nebude.
Ali N
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ali N »

Novej vlády sa už až tak neobávam. Našťasie je zjavné, že Fico sa ani nebude pokúšať realizovať tie nezmysly čo sľuboval. Už sa dokonca aj uvažuje aj o doprivatizovaní Carga, ktoré Fico pred voľbami ostro kritizoval
don.carleone.sk napísal:... bude to ako v írsku, zarobia money... a pôjdu inde... sú ako kobylky... neostanú tu... budú tu max. 3 - 6 rokov, EU sa stále rozširuje a pôjdu tam kde bude lacná pracovná sila...
A presne ako v Írsku, za tých 3-6 rokov (aj keď IMO to bude o čosi dĺhšie) sa vytvoria podmienky pre rýchly ekonomický rast a kým odídu, budeme sa o seba vedieť postarať aj sami.
don.carleone.sk napísal:veď to bolo aj v prípade SDK, ako náhle boli vo vláde, začali nezhodli medzi politikmi (hold moc), vznikla DS, KDH, SKDU a spol...
A nebude to tým, že SDK bola koalícia 5 strán s rôznou orientáciou, ktoré sa spojili len za jedným účelom - poraziť HZDS vo voľbách?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

cubix napísal:A co by mal povedat jeden mlady, ambiciozny, studovany clovek, kt. chce nieco v zivote dosiahnut?

Ja dufam ze vlada Roberta Fica bude co najucelovsia pre vsetky skupiny obcanov a nie len pre tych z uzkych kruhov... Aj ked silne pochybujem ze svoje ciele splni, ale myslim ze horsie to ako za poslednych 8 rokov nebude.
Podla prieskumov, podnikatelia, vysokoskolski vzdelani ludia, ludia pracujuci v nadnarodnych korporaciach by volili SDKU.. Z toho si snad aj sam vyvodis dosledky.

Nemyslim si, ze vzdelanemu cloveku dobre padne napr:
- zoslabenie koruny
- neustale kritizovanie Slovenska za nepodarok menom Jan Slota
- ohrozenie vstupu do Schenghenu
- atd. ...

A toto je len zaciatok.. Nechcem vediet, co nam mudrlant s menom Fico este narobi.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

p4ra napísal: - ohrozenie vstupu do Schenghenu
toto zial nemame az tak velmi v rukach, lebo zatial co my musime vybudovat 98km schengenskej hranice, polsko musi vybudovat niekolko nasobne dlhsiu hranicu, neviem sice v akom stave je to v polsku, ale pochybujem, ze su na tom tak dobre, aby termin november buduceho roku nebol ohrozeny
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Co cakate od zoskupenia Komunista+Estebak+Opilec :cry:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

sundevil napísal:toto zial nemame az tak velmi v rukach, lebo zatial co my musime vybudovat 98km schengenskej hranice, polsko musi vybudovat niekolko nasobne dlhsiu hranicu, neviem sice v akom stave je to v polsku, ale pochybujem, ze su na tom tak dobre, aby termin november buduceho roku nebol ohrozeny
sundevil: Myslim si, ze 98km hranice by sa za predchadzajucej vlady stihlo, lebo by si to stanovili, ako jednu z najvyssich priorit, narozdiel od tychto idiotov, kt. trapia napr. vo velkej miere Madari.
brm
Darca
Darca

p4ra napísal:sundevil: Myslim si, ze 98km hranice by sa za predchadzajucej vlady stihlo, lebo by si to stanovili, ako jednu z najvyssich priorit, narozdiel od tychto idiotov, kt. trapia napr. vo velkej miere Madari.
..asi tak! ;) Jedna z najrychlejsie postavenych schengenskych hranic by urcite bola ta medzi SR a Madarskom.. :D ..ci uz by merala par km.. alebo 1000km.. ;)
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

p4ra napísal:sundevil: Myslim si, ze 98km hranice by sa za predchadzajucej vlady stihlo, lebo by si to stanovili, ako jednu z najvyssich priorit, narozdiel od tychto idiotov, kt. trapia napr. vo velkej miere Madari.
ale madari si myslim ze su VELKY problem tuto u nas na Slovensku :wink:

inac neviem co vsetci tak milujete SDKU minule som ho videl v TA3 ako kecal bajky a ked sa ho opytala moderatorka ze co hovori an to ze by teraz siel o koalicie s HZDS ktoru predtym nazval stranou KRVAVYCH PAPRC??!! a on zacal TREPAT vyhovarat sa a neviem co ine proste je to MAGOR neuzna si nic klame trepe atd.........
nemilujem SMER ani nic ine ale myslim si ze dzurindu tu bolo dost aj madarov sme tu mali az az tak im dajme aspon SANCU spravit nieco ok? o rok si tu mozete zalozit takuto temu a diskutovat :roll:
PS: p4ra ano som mlady sopliak bez nazoru ani sa ma nepytaj na to kolko mam rokov a kde pracujem a pod p!coviny ok?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

vendo: Mne je to uplne jasne, ani sa ta to pytat nebudem.. Staci mi, ze SDKU pomenuvavas "on"..
Xantyp
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Xantyp »

p4ra napísal:Podla prieskumov, podnikatelia, vysokoskolski vzdelani ludia, ludia pracujuci v nadnarodnych korporaciach by volili SDKU.. Z toho si snad aj sam vyvodis dosledky.

Nemyslim si, ze vzdelanemu cloveku dobre padne napr:
- zoslabenie koruny
- neustale kritizovanie Slovenska za nepodarok menom Jan Slota
- ohrozenie vstupu do Schenghenu
- atd. ...

A toto je len zaciatok.. Nechcem vediet, co nam mudrlant s menom Fico este narobi.
o com zase trepes. zoslabenie koruny to sa stane vzdy ked je zvolena nova vlada. kritizovanie J. Slotu tak to maju na svedomi madari v eu parlamente zato ze nejaky je*nuty renomovany politolog povie ze najhorsia moznost pre slovensko tak to tak nemusi byt. a ohrozenie vstupu do Schengenu dovol sa mi zasmiat uplne ze s tou byvalou vladou by sme tam vstupili v riadnom termine :lol:. a este k tym prieskumom ze mudri ludia volia SDKU :lol: zato ze robia prieskum v blave a tam su sami vysoko vzdealni, dvojnasobne mzdy ako na ostatnom uzemi SR tak to by som aj ja volil SDKU keby tam byvam.
p4ra nepaci sa ti politicka situacia na svk tak mozes odist chod tam odkial si prisiel :!: :!:
ohladom temy nedokazem pochopit nektorych ludi preco stale kritizuju sucasnu vladu este totalne nic nespravila ani jeden jedniny zakon neschvalila a uz sa tu idete z nich posrat. zato ze madari sa boja slotu zato ze im nebude davat tato vlada tolko co byvala ze im daju tolko iba co maju zo zakona narok zato ze pojde regionalny rozvoj konecne uz aj na sever hej to uz chapem obavy madarov ale tak im treba kktom.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Xantyp: Dik za dovolenie, uz teraz sa balim a odchadzam.

Hned ma napada to stare zname: "Len 2 veci na svete su nekonecne - vesmir a ludska blbost..."
hodurovec
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa hodurovec »

p4ra napísal: "Len 2 veci na svete su nekonecne - vesmir a ludska blbost..."
A v prvom prípade to nie je isté
Xantyp
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Xantyp »

p4ra napísal: Hned ma napada to stare zname: "Len 2 veci na svete su nekonecne - vesmir a ludska blbost..."
hovoris o sebe :?:
Napísať odpoveď