ten drist s jednym hlasom sa uz neda pocuvat , "vas hlas rozhodne", ked niekto nepojde volit,ten hlas sa automaticky rozklada medzi zvysne strany zucastnene vo volbach a nie len tej ktora vyhrap4ra napísal:Ja volit pojdem najskor SMK alebo SDKU. A volit by podla mna mal ist kazdy, lebo prave aj ten jeden hlas moze pomoct. Zase ked niekto nejde volit, najlahsie je pindat, ake je vsetko zle, pritom mal sancu nieco zmenit.
VOLBY+OSOBNOSTI
-
HardiKrishna
Light Star
nesuhlasim. ja ako obcan mam v demokratickom state pravo, vyjadrit svoj nazor na politicku scenu aj tym, ze sa nezucastnim parlamentnych volieb.. dam tym najavo, ze nie je nikto, kto by mohol zastupovat moj nazor... ten kto voli mensie zlo, s mensim zlom aj suhlasi... to len tak na margo... koho a ci pojdem volit este nie som rozhodnuty.p4ra napísal:Ja volit pojdem najskor SMK alebo SDKU. A volit by podla mna mal ist kazdy, lebo prave aj ten jeden hlas moze pomoct. Zase ked niekto nejde volit, najlahsie je pindat, ake je vsetko zle, pritom mal sancu nieco zmenit.
-
tomexx
King
- Kontaktovať používateľa:
Ale v sucasnej dobe ti okrem volby mensieho zla nic ine bohuzial nezostava...Spoty napísal:nesuhlasim. ja ako obcan mam v demokratickom state pravo, vyjadrit svoj nazor na politicku scenu aj tym, ze sa nezucastnim parlamentnych volieb.. dam tym najavo, ze nie je nikto, kto by mohol zastupovat moj nazor... ten kto voli mensie zlo, s mensim zlom aj suhlasi... to len tak na margo... koho a ci pojdem volit este nie som rozhodnuty.
Takže mne z toho vyplávalo že budeš voliť KDH ???zelovoc napísal:no podla toho osobnosti na kandidatke volit nebudem. skor sa budem prizerat na to co vsetko urobili za tie 4 roky. koho budem volit ti nepoviem ale poviem ti koho nebudem: Smer, HZDS a HZD, KSS, SNS,SDKU,ANO, SMK atd
No ja som volil a aj budem demokraciu , som spokojný s danami , s urokom na hypotéku , s pracovným uplatnením atď.