VOLBY+OSOBNOSTI

Diskusie na politické témy...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

tomexx napísal:Ale v sucasnej dobe ti okrem volby mensieho zla nic ine bohuzial nezostava...
niekto v tom nevidi mensie zlo, ale normalnu stranu, s ktorej fungovanim a programom sa stotoznuje
ladio
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ladio »

zelovoc napísal:no podla toho osobnosti na kandidatke volit nebudem. skor sa budem prizerat na to co vsetko urobili za tie 4 roky. koho budem volit ti nepoviem ale poviem ti koho nebudem: Smer, HZDS a HZD, KSS, SNS,SDKU,ANO, SMK atd
Takže mne z toho vyplávalo že budeš voliť KDH ???
No ja som volil a aj budem demokraciu , som spokojný s danami , s urokom na hypotéku , s pracovným uplatnením atď.
ladio
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ladio »

p4ra napísal:Ja volit pojdem najskor SMK alebo SDKU. A volit by podla mna mal ist kazdy, lebo prave aj ten jeden hlas moze pomoct. Zase ked niekto nejde volit, najlahsie je pindat, ake je vsetko zle, pritom mal sancu nieco zmenit.
Súhlasím SDKU ...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Spoty: To je jasne, ze je to tvoje pravo, ale uprimne, nie je fakt lepsie zvolit to mensie zlo, ako nechat to tak, a ked sa zvoli to najvacsie zlo, tak sa len prizerat?
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

Aryan Angel napísal:SMK ako stranu zalezenu na narodnostnom principe moze volit len madar, magor - niekto mimo realitu (aj tvrdsie by sa dalo) alebo umyselne - zradca.
hoffmann napísal:SNS a Jan Slota
Toto su moji ludia. :D
Napísať odpoveď