|
| Autor |
Správa |
fink2 Light Expert

Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 56 Bydlisko: DT ALEBO Detva Karma: 
|
Zaslal: 05 Júl 2006, 20:06 Predmet: |
|
|
| johny17 napísal: |
| ja hrajem blokara ale niekedy aj smeciara a teraz som dostal ponuku ist do Trencina na Sportove gymnazium ale som z vychodu tak neviem ci pojdem |
Johny ...to ti normalne poslali ponuku ist tam na skolu ? Ja aby som sa tam strasne chcel dostat ja teraz hravam za starsich ziakov MVK Detva
(som kapitan ) .Hravam asi tak 6 rokov od druhej triedy . |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shadow_blaster Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.02.2006 Príspevky: 192 Bydlisko: lavicky Karma: 
|
Zaslal: 05 Júl 2006, 21:40 Predmet: |
|
|
| voleybal nehram aktivne len tak rekreacne ako oddych rad hram za blokara |
|
| Návrat hore |
|
 |
kwn Light Star

Stav:  Založený: 19.06.2005 Príspevky: 209 Bydlisko: Martin, basketbalove kose Karma: 
|
Zaslal: 10 Júl 2006, 15:16 Predmet: |
|
|
ja hram za TJVO Neografia Martin som smeciar  |
|
| Návrat hore |
|
 |
johny17 Medium Star

Stav:  Založený: 17.11.2005 Príspevky: 375 Bydlisko: Malajzia Karma: 
|
Zaslal: 11 Júl 2006, 8:02 Predmet: |
|
|
| fink2 napísal: |
Johny ...to ti normalne poslali ponuku ist tam na skolu ? Ja aby som sa tam strasne chcel dostat ja teraz hravam za starsich ziakov MVK Detva
(som kapitan ) .Hravam asi tak 6 rokov od druhej triedy . |
no bol som na nejakom vybere,kde hrali jednotlive casti Slovenska proti sebe...boli 4 druzstva...Vychodne Slovensko,Stredne slovensko,Zapadne Slovensko a Bratislava....a oni sledovali pozorne vsetkch hracov(kazdy sme mali vlastne cislo)a potom si zo vsetkych vybrali 16 najlepsich a dali im pozvanku do Trencina na tu skolu...ja som bol medzi nimi a tak sa uz pomalicky balim... ...velmi ma to prekvapilo lebo vtedy som nevedel hrat tak dobre...som hral asi len 6 mesiacov....teraz hram lepsie...ale moze byt ze ma zobrali len preto ze som vysoky....mam 15 rokov a 190 cm...a aj ja som bol vo Vranove kapitan... |
|
| Návrat hore |
|
 |
kwn Light Star

Stav:  Založený: 19.06.2005 Príspevky: 209 Bydlisko: Martin, basketbalove kose Karma: 
|
Zaslal: 11 Júl 2006, 15:03 Predmet: |
|
|
no bol som na nejakom vybere,kde hrali jednotlive casti Slovenska proti sebe...boli 4 druzstva...Vychodne Slovensko,Stredne slovensko,Zapadne Slovensko a Bratislava....a oni sledovali pozorne vsetkch hracov(kazdy sme mali vlastne cislo)a potom si zo vsetkych vybrali 16 najlepsich a dali im pozvanku do Trencina na tu skolu...ja som bol medzi nimi a tak sa uz pomalicky balim... ...velmi ma to prekvapilo lebo vtedy som nevedel hrat tak dobre...som hral asi len 6 mesiacov....teraz hram lepsie...ale moze byt ze ma zobrali len preto ze som vysoky....mam 15 rokov a 190 cm...a aj ja som bol vo Vranove kapitan... |
hm.....ty si davac ty kokso mas 190cm v 15 to je fakt pekne ja som mal ist do repre v basketbale ale nejdem koli zraneniu a koli operacii inak mam len 180 cm a tiez 15 rokov a mam kamosa ktory ma 14 rokov a ma len 203 cm  |
|
| Návrat hore |
|
 |
johny17 Medium Star

|
Zaslal: 12 Júl 2006, 9:02 Predmet: |
|
|
| a co robi ten tvoj kamos?hra basket? |
|
| Návrat hore |
|
 |
fink2 Light Expert

|
Zaslal: 12 Júl 2006, 9:46 Predmet: |
|
|
Ja mam 14 a okolo 178 cm ( dufam ze este narastiem) teraz idem estelen do deviatej triedy. A ty si hraval aku ligu za tych starsich ziakov... |
|
| Návrat hore |
|
 |
kwn Light Star

|
Zaslal: 12 Júl 2006, 9:48 Predmet: |
|
|
| a co robi ten tvoj kamos?hra basket? |
jj hrava somnou basket je to moj pivot  |
|
| Návrat hore |
|
 |
johny17 Medium Star

|
Zaslal: 12 Júl 2006, 14:36 Predmet: |
|
|
| Ja mam 14 a okolo 178 cm ( dufam ze este narastiem) teraz idem estelen do deviatej triedy. A ty si hraval aku ligu za tych starsich ziakov... |
no co ja viem?ale sa mi zda ze za starsich ziakov je len jedna liga....takze som hral extraligu ziakov....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fink2 Light Expert

|
Zaslal: 12 Júl 2006, 21:50 Predmet: |
|
|
Nevola sa to nahodou slovenska liga lebo vravel trener ze nas tam chce prihlasit .. |
|
| Návrat hore |
|
 |
johny17 Medium Star

|
Zaslal: 13 Júl 2006, 10:05 Predmet: |
|
|
Nevola sa to nahodou slovenska liga lebo vravel trener ze nas tam chce prihlasit .. |
neviem ti povedat...a ak chces ist do Trencina na skolu si mal ist tento rok...mohol si tam len poslat prihlasku a prist na talentovky...boli sme asi len 7...a je to 8-rocne gymnazium takze by si pokracoval dalej... |
|
| Návrat hore |
|
 |
kwn Light Star

|
Zaslal: 13 Júl 2006, 10:44 Predmet: |
|
|
| neviem ti povedat...a ak chces ist do Trencina na skolu si mal ist tento rok...mohol si tam len poslat prihlasku a prist na talentovky...boli sme asi len 7...a je to 8-rocne gymnazium takze by si pokracoval dalej... |
hm....to nemas pravdu netreba posielat prihlasku oni si kazdy rok robia sustredenia kde si chodia vyberat tymy ako su zilina, blava, trencin a pod a tento rok to boli myslim '91 a teraz budu '92 takze mas sancu aj takto |
|
| Návrat hore |
|
 |
johny17 Medium Star

|
Zaslal: 13 Júl 2006, 11:49 Predmet: |
|
|
| kwn napísal: |
| hm....to nemas pravdu netreba posielat prihlasku oni si kazdy rok robia sustredenia kde si chodia vyberat tymy ako su zilina, blava, trencin a pod a tento rok to boli myslim '91 a teraz budu '92 takze mas sancu aj takto |
jasne ze mas...ja som sa tam takto dostal...ale boli aj taky co neboli na tom sustredeni a prisli,urobili talentovky a prijali ich.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
johny17 Medium Star

|
|
| Návrat hore |
|
 |
the| Gamer Light Expert