Volejbal

O športe...
fink2
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa fink2 »

johny17 napísal:ja hrajem blokara ale niekedy aj smeciara a teraz som dostal ponuku ist do Trencina na Sportove gymnazium ale som z vychodu tak neviem ci pojdem
Johny ...to ti normalne poslali ponuku ist tam na skolu ? Ja aby som sa tam strasne chcel dostat ja teraz hravam za starsich ziakov MVK Detva
(som kapitan :D) .Hravam asi tak 6 rokov od druhej triedy .
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shadow_blaster »

voleybal nehram aktivne len tak rekreacne ako oddych rad hram za blokara
kwn
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kwn »

ja hram za TJVO Neografia Martin som smeciar :P
johny17
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny17 »

fink2 napísal:Johny ...to ti normalne poslali ponuku ist tam na skolu ? Ja aby som sa tam strasne chcel dostat ja teraz hravam za starsich ziakov MVK Detva
(som kapitan :D) .Hravam asi tak 6 rokov od druhej triedy .
no bol som na nejakom vybere,kde hrali jednotlive casti Slovenska proti sebe...boli 4 druzstva...Vychodne Slovensko,Stredne slovensko,Zapadne Slovensko a Bratislava....a oni sledovali pozorne vsetkch hracov(kazdy sme mali vlastne cislo)a potom si zo vsetkych vybrali 16 najlepsich a dali im pozvanku do Trencina na tu skolu...ja som bol medzi nimi a tak sa uz pomalicky balim... :D ...velmi ma to prekvapilo lebo vtedy som nevedel hrat tak dobre...som hral asi len 6 mesiacov....teraz hram lepsie...ale moze byt ze ma zobrali len preto ze som vysoky....mam 15 rokov a 190 cm...a aj ja som bol vo Vranove kapitan...
kwn
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

johny17 napísal:no bol som na nejakom vybere,kde hrali jednotlive casti Slovenska proti sebe...boli 4 druzstva...Vychodne Slovensko,Stredne slovensko,Zapadne Slovensko a Bratislava....a oni sledovali pozorne vsetkch hracov(kazdy sme mali vlastne cislo)a potom si zo vsetkych vybrali 16 najlepsich a dali im pozvanku do Trencina na tu skolu...ja som bol medzi nimi a tak sa uz pomalicky balim... :D ...velmi ma to prekvapilo lebo vtedy som nevedel hrat tak dobre...som hral asi len 6 mesiacov....teraz hram lepsie...ale moze byt ze ma zobrali len preto ze som vysoky....mam 15 rokov a 190 cm...a aj ja som bol vo Vranove kapitan...
hm.....ty si davac ty kokso mas 190cm v 15 to je fakt pekne ja som mal ist do repre v basketbale ale nejdem koli zraneniu a koli operacii :cry: inak mam len 180 cm a tiez 15 rokov a mam kamosa ktory ma 14 rokov a ma len 203 cm :P
johny17
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

a co robi ten tvoj kamos?hra basket?
fink2
Light Expert
Light Expert

johny17 napísal:no bol som na nejakom vybere,kde hrali jednotlive casti Slovenska proti sebe...boli 4 druzstva...Vychodne Slovensko,Stredne slovensko,Zapadne Slovensko a Bratislava....a oni sledovali pozorne vsetkch hracov(kazdy sme mali vlastne cislo)a potom si zo vsetkych vybrali 16 najlepsich a dali im pozvanku do Trencina na tu skolu...ja som bol medzi nimi a tak sa uz pomalicky balim... :D ...velmi ma to prekvapilo lebo vtedy som nevedel hrat tak dobre...som hral asi len 6 mesiacov....teraz hram lepsie...ale moze byt ze ma zobrali len preto ze som vysoky....mam 15 rokov a 190 cm...a aj ja som bol vo Vranove kapitan...
Ja mam 14 a okolo 178 cm ( dufam ze este narastiem) teraz idem estelen do deviatej triedy. A ty si hraval aku ligu za tych starsich ziakov...
kwn
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

johny17 napísal:a co robi ten tvoj kamos?hra basket?
jj hrava somnou basket je to moj pivot :P
johny17
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

fink2 napísal:Ja mam 14 a okolo 178 cm ( dufam ze este narastiem) teraz idem estelen do deviatej triedy. A ty si hraval aku ligu za tych starsich ziakov...
no co ja viem?ale sa mi zda ze za starsich ziakov je len jedna liga....takze som hral extraligu ziakov.... :lol: :lol: :lol:
fink2
Light Expert
Light Expert

Nevola sa to nahodou slovenska liga lebo vravel trener ze nas tam chce prihlasit ..:D
johny17
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

fink2 napísal:Nevola sa to nahodou slovenska liga lebo vravel trener ze nas tam chce prihlasit ..:D
neviem ti povedat...a ak chces ist do Trencina na skolu si mal ist tento rok...mohol si tam len poslat prihlasku a prist na talentovky...boli sme asi len 7...a je to 8-rocne gymnazium takze by si pokracoval dalej...
kwn
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

johny17 napísal:neviem ti povedat...a ak chces ist do Trencina na skolu si mal ist tento rok...mohol si tam len poslat prihlasku a prist na talentovky...boli sme asi len 7...a je to 8-rocne gymnazium takze by si pokracoval dalej...
hm....to nemas pravdu netreba posielat prihlasku oni si kazdy rok robia sustredenia kde si chodia vyberat tymy ako su zilina, blava, trencin a pod a tento rok to boli myslim '91 a teraz budu '92 takze mas sancu aj takto
johny17
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

kwn napísal:hm....to nemas pravdu netreba posielat prihlasku oni si kazdy rok robia sustredenia kde si chodia vyberat tymy ako su zilina, blava, trencin a pod a tento rok to boli myslim '91 a teraz budu '92 takze mas sancu aj takto
jasne ze mas...ja som sa tam takto dostal...ale boli aj taky co neboli na tom sustredeni a prisli,urobili talentovky a prijali ich..
johny17
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

bol som aj na finale extraligy tak sem dam zatial aspon jednu fotku potom mozem dat dalsie....

http://img59.imageshack.us/my.php?image=pict0548mp.jpg
the| Gamer
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa the| Gamer »

ja hraju pro radost beach :) a jsem vsechno

A stve me za ne stredni skole je jenom florbal , ale da se to tez :wink:
kwn
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

johny17 napísal:jasne ze mas...ja som sa tam takto dostal...ale boli aj taky co neboli na tom sustredeni a prisli,urobili talentovky a prijali ich..
no hej tak nejak to bolo ty ktory neboli na sustredeni sa tam dostaly pomocou talentoviek
fink2
Light Expert
Light Expert

johny17 napísal:neviem ti povedat...a ak chces ist do Trencina na skolu si mal ist tento rok...mohol si tam len poslat prihlasku a prist na talentovky...boli sme asi len 7...a je to 8-rocne gymnazium takze by si pokracoval dalej...
No ja som rocnik 92 cize ja som nemohol ist z 8 triedy ja budem moct robit skusky az na buduci rok :)
kwn
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

fink2 napísal:No ja som rocnik 92 cize ja som nemohol ist z 8 triedy ja budem moct robit skusky az na buduci rok :)
nie mylis sa teraz co bude tento skolsy tok teraz sa to bude robit tak ak hravas za nejaky klub a si registrovany tak ti pride pozvanka
johny17
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

kwn napísal:nie mylis sa teraz co bude tento skolsy tok teraz sa to bude robit tak ak hravas za nejaky klub a si registrovany tak ti pride pozvanka
nepride ti...musi mu ju dat trener...trener vyberie dvoch maximalne troch ktory tam pojdu...to sustredenie rocnikov 92 bude asi niekedy vo februari 2007...drzim palce a snazte sa...
kwn
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

johny17 napísal:nepride ti...musi mu ju dat trener...trener vyberie dvoch maximalne troch ktory tam pojdu...to sustredenie rocnikov 92 bude asi niekedy vo februari 2007...drzim palce a snazte sa...
no ved ale pride pozvanka ale musi byt registrovany klub!!!
Napísať odpoveď