no hej tak nejak to bolo ty ktory neboli na sustredeni sa tam dostaly pomocou talentoviekjohny17 napísal:jasne ze mas...ja som sa tam takto dostal...ale boli aj taky co neboli na tom sustredeni a prisli,urobili talentovky a prijali ich..
Volejbal
No ja som rocnik 92 cize ja som nemohol ist z 8 triedy ja budem moct robit skusky az na buduci rokjohny17 napísal:neviem ti povedat...a ak chces ist do Trencina na skolu si mal ist tento rok...mohol si tam len poslat prihlasku a prist na talentovky...boli sme asi len 7...a je to 8-rocne gymnazium takze by si pokracoval dalej...
-
johny17
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
nepride ti...musi mu ju dat trener...trener vyberie dvoch maximalne troch ktory tam pojdu...to sustredenie rocnikov 92 bude asi niekedy vo februari 2007...drzim palce a snazte sa...kwn napísal:nie mylis sa teraz co bude tento skolsy tok teraz sa to bude robit tak ak hravas za nejaky klub a si registrovany tak ti pride pozvanka
-
johny17
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Volejbal
no chalani dlho sa tu nič nedialo...tak sa chvalte ako pokračujete 
je tu niekto kto hrá volejbal rekreačne v Bratislave? na výške sa mi nepodarilo prihlásiť naň, ale rada by som ho hrala... 
Ja hrám volejball zatiaľ iba za taký obecný klub v mestskej lige . 
Hrávam voleybal za školu, v okrese sme skončili druhý
takže pohodka 
ja hrávam len tak na strednej- krúžky no aj tak som si toho dal dosť
v pondelok tréning cca hodinka vo štvrtok teraz keď je už teplejšie do dvoch hodín plážový a 40 min. tréning a 40 min hra v telocvični a v nedeľu zas plážový okolo hodinky.. neviete mi poradiť nejaké chrániče(na kolená) - ale aby aj vydržali niečo, teraz mám len tie elastické síce mi to ako-tak fixuje ale nárazy tlmí minimálne - beriem Condrosulf na kĺby - tiež niečo máte ??