Volejbal
-
johny17
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Volejbal
no chalani dlho sa tu nič nedialo...tak sa chvalte ako pokračujete 
je tu niekto kto hrá volejbal rekreačne v Bratislave? na výške sa mi nepodarilo prihlásiť naň, ale rada by som ho hrala... 
Ja hrám volejball zatiaľ iba za taký obecný klub v mestskej lige . 
Hrávam voleybal za školu, v okrese sme skončili druhý
takže pohodka 
ja hrávam len tak na strednej- krúžky no aj tak som si toho dal dosť
v pondelok tréning cca hodinka vo štvrtok teraz keď je už teplejšie do dvoch hodín plážový a 40 min. tréning a 40 min hra v telocvični a v nedeľu zas plážový okolo hodinky.. neviete mi poradiť nejaké chrániče(na kolená) - ale aby aj vydržali niečo, teraz mám len tie elastické síce mi to ako-tak fixuje ale nárazy tlmí minimálne - beriem Condrosulf na kĺby - tiež niečo máte ??
-
Začiatok Konca
Professional
Neviem, čo máš s kolenami, ale mne pomohla posilňovňa.. malé váhy veľa opakovaní - pre spevnenie väzív a šliach.mico5000 napísal:neviete mi poradiť nejaké chrániče(na kolená) - ale aby aj vydržali niečo, teraz mám len tie elastické síce mi to ako-tak fixuje ale nárazy tlmí minimálne - beriem Condrosulf na kĺby - tiež niečo máte ??
Kolenačky - asics, alebo mizuno, poprípade mikasa. Asics mávali spoluhráči. Ja som mal túto sezónu kolenačky od mizuno a bol som spokojný, až na niektoré prípady sa nezošúchavali
k liečivu v lieku - jednou z hlavných zložiek chrupavky schopnosť zadržiavať vodu - pomáha udržiavať elasticitu, mechanické a funkčné vlastnosti - nebudem čakať do tridsiatky keď už budem mať kĺby v háji, to už bude neskoro
Chodil som do posilovne a začiatkom júna by som už mohol opäť ale mne o spevnenie moc nejde
dik kuknem niektoré z nich
edit:
spojiť to, to bude najlepšie
Chodil som do posilovne a začiatkom júna by som už mohol opäť ale mne o spevnenie moc nejde
dik kuknem niektoré z nich
edit:
spojiť to, to bude najlepšie
-
Začiatok Konca
Professional
Pozri sa, ja som Ti len napísal, čo všeobecne pomáha. Ak nemáš od lekára stanovenú diagnózu, tak potom Ti nepomôže pojedanie liekov (lebo som to sám vyskúšal-aj condrosulf, či ako sa to píše, aj iné lieky...). Najlepším liekom je prevencia a teda zaťažovanie kĺbových aparátov tým správnym spôsobom. Nikto nič nemá proti kolagénu, alebo výživovým doplnkom, ale prečo by si mal jesť lieky, keď stačí obyčajná posilka?... mám nejaký ten rôčik odtrénovaný, tak Ti viem poradiť, v tomto určite.
Aby som nebol úplne OT. Sledovali ste niekto kvaldy juniorov aj junioriek o postup na MS?Čo hovoríte na opätovný neúspech Slovenských juniorov a úspech junioriek?...
Aby som nebol úplne OT. Sledovali ste niekto kvaldy juniorov aj junioriek o postup na MS?Čo hovoríte na opätovný neúspech Slovenských juniorov a úspech junioriek?...
Keďže som z Bardejova,tak som sa bol pozrieť na juniorky,1.zápas s Francúzskom sa nečakane natiahol na 5 sety,ale zvládli to.Proti Bulhárkam som očakával ľahký zápas a tak sa aj stalo 3:0.Očakavaný rozhodujúci zápas kvalifikácie proti Turkyňám bol nesmierne napínavy naozaj skvelý zápas bola aj plná hala,naše mali 3 matchball-y za stavu 14:11 ani jeden nevyužili Turkyne dali na 14:15,ale nakoniec sa radovali Slovenky v pomere 19:17.Uvidíme v Júli aké výkony budú podávať v Peru.
-
Začiatok Konca
Professional
Hej, to čo sa im teraz podarilo je pre Slovenský volejbal obrovský úspech. Väčšinu tých báb poznám osobne, keďže za Nitru hrávam volejbal a skutočne do toho športu dávajú neskutočne veľa. Zaslúžia si veľký obdiv 
Bol som sa pozrieť na chalanov... veľká škoda, strašne chceli a nedarilo sa im. Nebolo to kto vie čo, bola znateľný veľmi veľká únava. Škoda.
Bol som sa pozrieť na chalanov... veľká škoda, strašne chceli a nedarilo sa im. Nebolo to kto vie čo, bola znateľný veľmi veľká únava. Škoda.
Je už aj známe zloženie skupín,naše nastúpia proti domacému Peru,Egyptu a Tunisko.Ešte,že sa nedostali do skupiny smrti B (Brazília, Srbsko, Taliansko, Kuba).Imho majú nato aby postúpili aspoň z 2.miesta,žreb nám prial treba to využiť.Taká šanca sa nenaskytuje každý rok.
-
johny17
Medium Star
a čo hovorite na finale extraligy??...teda ak bol niekto pozreť..
tak si idem nakoniec kúpiť RUCANOR Match Pro kolenačky...
možno blbá otázka ale nedá sa to pozrieť cez internet niekde ?
možno blbá otázka ale nedá sa to pozrieť cez internet niekde ?
-
fringilo
Amateur
Ide niekto na final round do Košíc ?
keby je to bližšie šiel by som...ale zo Žiliny vieš..
-
master23
Light Professional
tak ozivujem temu po nejakom case. mam otazku ohladom pravidiel. ako to je pri prehadzovani si pozicii v momente, ked podavajuci uderi loptu.
je dovolene si prehodenie pozicii len medzi troma hracmi, ktori su na prednych poziciach, a medzi troma na zadnych?
alebo sa mozu aj prehodit predny so zadnym? asi myslim, ze to neni povolene, kedze zadni hraci nemaju povolene blokovat a smecovat v prednej zone.
tak ako to teda je? dakujem vopred.
je dovolene si prehodenie pozicii len medzi troma hracmi, ktori su na prednych poziciach, a medzi troma na zadnych?
alebo sa mozu aj prehodit predny so zadnym? asi myslim, ze to neni povolene, kedze zadni hraci nemaju povolene blokovat a smecovat v prednej zone.
tak ako to teda je? dakujem vopred.
caw takže kedysi som hrával volejbal cca 3,4 roky do zadu ? a neviem o tom žeby sa niečo menilo tak je ot takto: Zadný može isť do predu ale nahrávač napr takže može iba nahrávať ale smečovať blokovať a prehodiť vo výskoku nemože
Viete niekto o nejakom dobrom klube nie drahom. Napr Bilíčka, aké s ňou máte skúsenosti. Vraj sa tam platí okolo 10€ mesačne. Som z BA a idem od septembra na gympel a chcel by som začať s volejom. Pls poraďte dobré kluby.
Dík
Dík
Obnovim trochu temu, pri stavkovani ma celkom zacalo bavit pozerat volejbal...tak uvazujem, ze by som siel niekedy pozriet aj nazivo. Kedze som z BA do uvahy pripada najviac asi VK doprastav co hravaju v PKO, nechodi niekto?

-
LegendaryPlayer
Novice
Ja hrám len rekreačne.. zvyknem chodiť na turnaje za školu a občas keď je v okolí nejaký turnaj tak ideme s kamarátmi to tam rozbiť
.. Hrávam smeč.. Myslím, že je to vynikajúci šport, premňa taká oddychovka