|
|
|
| Autor |
Správa |
SchYzo Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 1223 Bydlisko: Twilight"s hammer Karma: 
|
Zaslal: 31 Máj 2008, 15:37 Predmet: |
|
|
| bolek napísal: |
Myslím, že Stoporko to vystihol najlepšie, veľmi pekne to povedal.  |
ale su aj ludia ako ja pre ktorych su prvorade obe veci....a mozno aj pre tych ostatych len trepu blbosti ze "mna vyzor nezaujima" apod... ja by som necel holku blbu jak vrece zemiakov aj keby bola pekna ale na druhu stranu nechcel by som ani neviem aku fantasticku holku keby sa mi nepacila....musi byt aj krasna, aj perfektna, proste dokonala inu necem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
veronique Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.05.2008 Príspevky: 55
Zaslal: 31 Máj 2008, 19:19 Predmet: |
|
|
| ..ale aj tak sa ludia mozu menit, tak by na vyzore nemalo vela zalezat...o 20 rokov clovek tak ci tak bude vyzerat inak. o 20 rokov ten najsexi chalan v okoli moze skoncit obrovskou plesinou...tak preco sa ludia tak velmi pozeraju na vyzor? |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 1223 Bydlisko: Twilight"s hammer Karma: 
|
Zaslal: 31 Máj 2008, 19:21 Predmet: |
|
|
| veronique napísal: |
| ..ale aj tak sa ludia mozu menit, tak by na vyzore nemalo vela zalezat...o 20 rokov clovek tak ci tak bude vyzerat inak. o 20 rokov ten najsexi chalan v okoli moze skoncit obrovskou plesinou...tak preco sa ludia tak velmi pozeraju na vyzor? |
no o 20 rokov ak to vydrzi to uz je prava laska asi ja hovorim o zoznamovani sa a o tych prvych krokoch apod, chapes? |
|
| Návrat hore |
|
 |
veronique Light Expert

Zaslal: 31 Máj 2008, 19:25 Predmet: |
|
|
| qwerty-xyz napísal: |
moze stroskotat a stroskota. Mohol by som o tom pisat hodiny a hodiny. A ide o to ze holke sa zrazu zapaci iny chlapec a bum. Tak naco potom zacala chodit s jednym ked sa jej napaci? take daco vedie stale k nevere alebo rozchodu. Chudak chlapec Ako vravim,knihu by som o tom vedel napisat.-ale polka mesta ma popravi. Riesenie? Nechaj chlapca skor nez ho podvedies s druhym ktory bude krajsi a bude z toho pruser. A nabuduce sa nedavaj dokopy len s tym s kym si rozumies ale hladaj aj vonkajsiu aj vnutornu krasu a VZDY HLADAJ OBIDVE SPOLU v jednej osobe. inak su len problemy vo vztahoch. |
Lenze potom ak sa holka rozide s chlapcom len kvoli tomu ze sa jej zapaci iny, tak to znamena ze je skor povrchna ako ze by pozerala do hlbky toho cloveka. Lebo ak sa rozide s jednym pre ineho pekneho tak aj u toho prveho pozerala na krasu...
A naco mi je pekny chalan ked s nim neviem jedno rozumne slovo prehodit? Kvoli sexu takeho nepotrebujem.
//autoeditácia príspevku ( 31 May 2008, 19:25 )
takze SCHYZO, to znamena, ze ak hladam pravu lasku, tak na vyzor pozerat nemusim.....? |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 31 Máj 2008, 19:27 Predmet: |
|
|
| takze SCHYZO, to znamena, ze ak hladam pravu lasku, tak na vyzor pozerat nemusim.....? |
nie VERONIQUE, hladas to co ty sama chces (u mna aj krasu aj vnutornu krasu etc) ale az po rokoch sa ukaze ci to je prava laska, chapes? resp moze sa aj skor, proste pri nahlej zmene okolnosti apod....hovoril som hlavne o hladani...potom uz ked sa zmenia okolnosti a jeden si to rozmysli to uz je o inom |
|
| Návrat hore |
|
 |
fizz Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.06.2007 Príspevky: 1088 Bydlisko: wszystko poszło w ch*j Karma: 
|
Zaslal: 31 Máj 2008, 19:52 Predmet: |
|
|
Lenze potom ak sa holka rozide s chlapcom len kvoli tomu ze sa jej zapaci iny, tak to znamena ze je skor povrchna ako ze by pozerala do hlbky toho cloveka. Lebo ak sa rozide s jednym pre ineho pekneho tak aj u toho prveho pozerala na krasu...
A naco mi je pekny chalan ked s nim neviem jedno rozumne slovo prehodit? Kvoli sexu takeho nepotrebujem.
|
A ked stretnes niekoho s kym si rozumies tak isto ako so sucasnym ale bude sa ti fyzicky viac pacit, co urobis? |
|
| Návrat hore |
|
 |
veronique Light Expert

Zaslal: 31 Máj 2008, 20:17 Predmet: |
|
|
to fizz: hmno, tak ked by som nasla rovnako dobreho ale krajsieho, tak by som rozmyslala ci mi stoji za to zahodit ten stary vztah. lebo ked si s niekym nejaky ten rocik, tak potom uz je to fakt dolezite si to rozmysliet. vies, zvykat si zase na niekoho noveho
a ked uz sa najde aj ten krajsi, treba pozerat aj na ine veci okrem toho ze sa vieme porozpravat rovnako ako s tym predoslym. ide tma ja o jeho vztah ku mne, o toleranciu a miliooony dalsich veci..
to schyzo: nemala to byt zrovna otazka..len som tak zauvazovala.. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 31 Máj 2008, 20:18 Predmet: |
|
|
| no ved o tom to je... |
|
| Návrat hore |
|
 |
veronique Light Expert

Zaslal: 31 Máj 2008, 20:23 Predmet: |
|
|
hej je, len niekedy je tazke sa vyrovnat s tym ze nemozem mat uplne to nadokonalejsie na svete. chapes, ze nemozem ma ttoho uplneho najkrajsieho partnera na svete s tymi najuzasnejsimi vlastnostami pretoze taky vlastne asi ani neexistuje...
treba si hladat takeho partnera akeho si "mozme dovolit"..predsa len ten najuzasnejsi na svete nemusi byt taky uzasny aj v sukromi...
len, ako som uz povedala, obcas je to tazke... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 31 Máj 2008, 20:24 Predmet: |
|
|
hej je, len niekedy je tazke sa vyrovnat s tym ze nemozem mat uplne to nadokonalejsie na svete. chapes, ze nemozem ma ttoho uplneho najkrajsieho partnera na svete s tymi najuzasnejsimi vlastnostami pretoze taky vlastne asi ani neexistuje...
|
a preco nie? ako vies ze neexistuje?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fizz Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.06.2007 Príspevky: 1088 Bydlisko: wszystko poszło w ch*j Karma: 
|
Zaslal: 31 Máj 2008, 20:26 Predmet: |
|
|
No vies, ja som asi cudna, ale ked niekoho milujem tak pre mna je v kazdom pripade ten najkrajsi s najuzasnejsimi vlastnostami...jasne, kazdy ma chyby, ale mne sa aj tie zdaju uzasne..  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 31 Máj 2008, 20:27 Predmet: |
|
|
| fizz napísal: |
No vies, ja som asi cudna, ale ked niekoho milujem tak pre mna je v kazdom pripade ten najkrajsi s najuzasnejsimi vlastnostami...jasne, kazdy ma chyby, ale mne sa aj tie zdaju uzasne..  |
takto to vidim aj ja...a nie tak ze sa uspokojis s niekym ktoreho mozno ani nelubis lebo "aj tak uz lepsi/lepsia nepride"...to je blbost.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
veronique Light Expert

Zaslal: 31 Máj 2008, 20:35 Predmet: |
|
|
myslela som skor ze taky najuzasnejsi a najdokonalejsi tak vseobecne, proste ze najuzasnejsi pre kazdeho alebo tak.
ale ano, ked niekoho lubim, tak asi tam nejaka ta pricina bude  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 31 Máj 2008, 20:38 Predmet: |
|
|
myslela som skor ze taky najuzasnejsi a najdokonalejsi tak vseobecne, proste ze najuzasnejsi pre kazdeho alebo tak.
ale ano, ked niekoho lubim, tak asi tam nejaka ta pricina bude  |
ak myslis najuzasnejsi v tom ze by ti splnil vsetko bez reptania, robil ti sluhu alebo co ja viem co tak to by ta asi skoro zacal nudit....ja necem taku co bude robit vsetko pre mna jak otrok...ale zas ani naopak aby som ja nemusel hehe...proste nejaka vyvazenost... |
|
| Návrat hore |
|
 |
veronique Light Expert

Zaslal: 31 Máj 2008, 20:45 Predmet: |
|
|
no to by asi bola nuda..
ide o to ze ja vzdy chcem viacej ako mam, nech uz ide o cokolvek. takze ma nejak chytil aj tento problem. ale myslim, ze je zbytocne sa nad niecim takym zamyslat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|