Vonkajsia krasa

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
veronique
Light Expert
Light Expert

Vonkajsia krasa

Príspevok od používateľa veronique »

Ahojte, zaujimalo by ma co si myslite o tomto:
Dievca a chlapec sa lubia, su spolu uz dlho ale jej city k nemu zrazu zacnu chladnut. Ale ide len o vonkajsiu stranku vztahu, teda o jeho vyzor. Myslite ze je vyzor natolko dolezity aby kvoli nemu mohol vztah skoncit aj ked si ti dvaja neskutocne rozumeju, dokazu spolu stravit neopisatelne vela casu? Moze takyto vztah stroskotat na tom ze sa jeden druhemu prestane pacit vyzorovo alebo sa to da prekonat?
Moze okolie ovplyvnit ich vztah?
sweetheart.love
Novice
Novice

Príspevok od používateľa sweetheart.love »

Tak ja si myslim, ze ano. Ak sa na to moc sustredis, ak to je mozne. Dotycneho cloveka vidis kazdy den a ak sa ti prestal pacit, tak mozno zacnes hladat aj ine chyby na nom a moze sa stat, ze vam to prestane fungovat. Skusala si hladat na nom to co sa ti pacilo kedysi? Mozno by ti to pripomenulo to,preco sa ti tak pacil, ked si s nim zacala chodit. Ak vam to klape tak skus porozmyslat ci sa ti oplati sa s nim rozist.
bolek
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Je to individuálne. Určite si už videla vzťah, keď si si povedala, veď tí sa k sebe vôbec nehodia alebo niečo iné. Pre každého je výzor inak dôležitý, ale určite nejakú úlohu hrá. :)
Čo sa týka okolia, tak keď je ten tlak veľký a stále majú niečo proti vzťahu, tak to môže ovplyvniť aj tvoje zmýšľanie a pripustíš, že môžu mať pravdu, prípadne nemáš silu stále voči tým predsudkom bojovať...
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

co takto ho trocha zmenit? :) nepomoze?
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

najprv vyzera dobre a potom horsie? to sa da len tak zmenit vyzor behom tak kratkeho casu? ved bud sa mi dievca paci alebo nie. ked ma fyzicky nepritahuje, tak sa s nou predsa nedam dokopy. nechapem ako moze nastat takato situacia. ale osobne som to zazil s byvalou. proste som ju neskor uz nepritahoval. potom chabla chut na kadejake zalezitosti, z toho vznikla nervozita, napatie a celkovo to bol jasny alarm, ze nieco nie je v poriadku. nechapem ako sa mozem vyzorovo niekomu pacit a potom uz zrazu nie.
veronique
Light Expert
Light Expert

a co ak sa clovek na zaciatku vztahu na vyzor vobec nepozera? a neskor sa nan pozerat zacne...
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

ako takmer vsetko,je to individualne...zalezi podla toho ako velmi si rozumiete,ako velmi ti prekaza jeho vyzor...ale nejde o vyzor to je pravda,ved nie vzdy budete vyzerat tak ako teraz ale ked si rozumiete vas vztah podla mna vydrzi:)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

na vyzore zalezi (alebo skor na fyzickej pritazlivosti). ked niekto tvrdi, ze nezalezi, tak tomu absolutne neverim. nezamyslal by som sa tak, ze ked si rozumeju, tak to bude v pohode. ale co zmenilo ten stav, ze najprv bol vyzor dobry a potom "zrazu" uz nie.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Na výzore určite do určitej miery záleží. Lebo si neviem predstaviť, že by som sa pozeral do tváre dievčaťa, ktoré sa mi absolútne ale naozaj absolútne nepáči a pri tom rozmýšľal alebo nebodaj jej ešte hovoril, ako ju ľúbim...Výzor je podstatný do tej miery ako to si to pripúšťajú obaja vo vzťahu...
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

pre "lovcov" pipiniek na diskotéke je výzor prvé kritérium. Pre nás ostatných je prvoradý charakter, výzor je druhoradý. Druhoradý v dvoch významoch: 1) najprv sa pozerám či si s dievčaťom budeme rozumieť
2) ak má na výzore nejaké mušky, tie si dotyčný všimne neskôr práve z dvôvodu, že najprv sa díval dovnútra a až potom na obal. Keď pominie obdobie zaľúbenia a mala by nastať naozajstná láska, keď toho druhého milujeme pre to že je taký aký je so všetkými vadami i krásami ducha i tela, môže sa stať, že doteraz nepodstatné detaily vo výzore môžu spôsobiť nesympatie a následný zánik vzťahu. V tomto období si treba riadne uvedomiť, "či sa chcete vedľa dotyčnej zobúdzať každé ráno, aj keď bude nenamaľovaná, bude mať rozcuchané vlasy a prispatý pohľad."
Výzor nie je prioritný, no treba si uvedomiť, že vo vzťahu zohráva istú nezameniteľnú funkciu. :)
qwerty-xyz

Re: Vonkajsia krasa

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

veronique napísal:Ahojte, zaujimalo by ma co si myslite o tomto:
Dievca a chlapec sa lubia, su spolu uz dlho ale jej city k nemu zrazu zacnu chladnut. Ale ide len o vonkajsiu stranku vztahu, teda o jeho vyzor. Myslite ze je vyzor natolko dolezity aby kvoli nemu mohol vztah skoncit aj ked si ti dvaja neskutocne rozumeju, dokazu spolu stravit neopisatelne vela casu? Moze takyto vztah stroskotat na tom ze sa jeden druhemu prestane pacit vyzorovo alebo sa to da prekonat?
Moze okolie ovplyvnit ich vztah?
moze stroskotat a stroskota. Mohol by som o tom pisat hodiny a hodiny. A ide o to ze holke sa zrazu zapaci iny chlapec a bum. Tak naco potom zacala chodit s jednym ked sa jej napaci? take daco vedie stale k nevere alebo rozchodu. Chudak chlapec :evil: Ako vravim,knihu by som o tom vedel napisat.-ale polka mesta ma popravi. Riesenie? Nechaj chlapca skor nez ho podvedies s druhym ktory bude krajsi a bude z toho pruser. A nabuduce sa nedavaj dokopy len s tym s kym si rozumies ale hladaj aj vonkajsiu aj vnutornu krasu a VZDY HLADAJ OBIDVE SPOLU v jednej osobe. inak su len problemy vo vztahoch.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

to su dnešné dievčatá chlapci..dnes je pre nu pekný tento ale zajtra uvidí druhého a bude chciet toho...
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

Stoporko napísal: ..."či sa chcete vedľa dotyčnej zobúdzať každé ráno, aj keď bude nenamaľovaná, bude mať rozcuchané vlasy a prispatý pohľad."..
To je pre mna zas dokonalost, "ranny" pohlad na ludsku prirodzenost. Neviem preco (asi nejaky bio archetyp co mi nechala priroda v mojom ID vnimani), ale prave v takomto okamihu ma "zabije" fyz.krasa naplno. Kebyze sa mam zobudzat medzi "socioimage", necitil by som caro prirodzenosti, ktore fakt zeriem najviac. A to mam paradoxne caste chute esteticky menit veci okolo mna ku "krajsiemu" (trochen esteticky idealista, do vela veci by som zasiahol, co ma provokuje "nepeknost").
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Myslím, že Stoporko to vystihol najlepšie, veľmi pekne to povedal. :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Keby sa cely svet riadil vonkajsou krasou, ludia ako fizz by boli single. To dolezite je vo vnutri. Radegast.. ci ako to bolo..
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

bolek napísal:Myslím, že Stoporko to vystihol najlepšie, veľmi pekne to povedal. :)
ale su aj ludia ako ja pre ktorych su prvorade obe veci....a mozno aj pre tych ostatych len trepu blbosti ze "mna vyzor nezaujima" apod... ja by som necel holku blbu jak vrece zemiakov aj keby bola pekna ale na druhu stranu nechcel by som ani neviem aku fantasticku holku keby sa mi nepacila....musi byt aj krasna, aj perfektna, proste dokonala :P inu necem :D
veronique
Light Expert
Light Expert

..ale aj tak sa ludia mozu menit, tak by na vyzore nemalo vela zalezat...o 20 rokov clovek tak ci tak bude vyzerat inak. o 20 rokov ten najsexi chalan v okoli moze skoncit obrovskou plesinou...tak preco sa ludia tak velmi pozeraju na vyzor?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

veronique napísal:..ale aj tak sa ludia mozu menit, tak by na vyzore nemalo vela zalezat...o 20 rokov clovek tak ci tak bude vyzerat inak. o 20 rokov ten najsexi chalan v okoli moze skoncit obrovskou plesinou...tak preco sa ludia tak velmi pozeraju na vyzor?
no o 20 rokov ak to vydrzi to uz je prava laska asi :) :D ja hovorim o zoznamovani sa a o tych prvych krokoch apod, chapes?
veronique
Light Expert
Light Expert

qwerty-xyz napísal:moze stroskotat a stroskota. Mohol by som o tom pisat hodiny a hodiny. A ide o to ze holke sa zrazu zapaci iny chlapec a bum. Tak naco potom zacala chodit s jednym ked sa jej napaci? take daco vedie stale k nevere alebo rozchodu. Chudak chlapec :evil: Ako vravim,knihu by som o tom vedel napisat.-ale polka mesta ma popravi. Riesenie? Nechaj chlapca skor nez ho podvedies s druhym ktory bude krajsi a bude z toho pruser. A nabuduce sa nedavaj dokopy len s tym s kym si rozumies ale hladaj aj vonkajsiu aj vnutornu krasu a VZDY HLADAJ OBIDVE SPOLU v jednej osobe. inak su len problemy vo vztahoch.
Lenze potom ak sa holka rozide s chlapcom len kvoli tomu ze sa jej zapaci iny, tak to znamena ze je skor povrchna ako ze by pozerala do hlbky toho cloveka. Lebo ak sa rozide s jednym pre ineho pekneho tak aj u toho prveho pozerala na krasu...
A naco mi je pekny chalan ked s nim neviem jedno rozumne slovo prehodit? Kvoli sexu takeho nepotrebujem.

//autoeditácia príspevku ( 31 May 2008, 19:25 )
takze SCHYZO, to znamena, ze ak hladam pravu lasku, tak na vyzor pozerat nemusim.....?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

veronique napísal:takze SCHYZO, to znamena, ze ak hladam pravu lasku, tak na vyzor pozerat nemusim.....?
nie VERONIQUE, hladas to co ty sama chces (u mna aj krasu aj vnutornu krasu etc) ale az po rokoch sa ukaze ci to je prava laska, chapes? resp moze sa aj skor, proste pri nahlej zmene okolnosti apod....hovoril som hlavne o hladani...potom uz ked sa zmenia okolnosti a jeden si to rozmysli to uz je o inom
Napísať odpoveď