Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Vonkajsia krasa
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
veronique
Light Expert
Light Expert

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Stav: Odhlásený
Založený: 30.05.2008

PríspevokZaslal: 30 Máj 2008, 18:37    Predmet: Vonkajsia krasa Odpovedať s citátom  

Ahojte, zaujimalo by ma co si myslite o tomto:
Dievca a chlapec sa lubia, su spolu uz dlho ale jej city k nemu zrazu zacnu chladnut. Ale ide len o vonkajsiu stranku vztahu, teda o jeho vyzor. Myslite ze je vyzor natolko dolezity aby kvoli nemu mohol vztah skoncit aj ked si ti dvaja neskutocne rozumeju, dokazu spolu stravit neopisatelne vela casu? Moze takyto vztah stroskotat na tom ze sa jeden druhemu prestane pacit vyzorovo alebo sa to da prekonat?
Moze okolie ovplyvnit ich vztah?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
sweetheart.love
Novice
Novice

PríspevokZaslal: 30 Máj 2008, 19:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tak ja si myslim, ze ano. Ak sa na to moc sustredis, ak to je mozne. Dotycneho cloveka vidis kazdy den a ak sa ti prestal pacit, tak mozno zacnes hladat aj ine chyby na nom a moze sa stat, ze vam to prestane fungovat. Skusala si hladat na nom to co sa ti pacilo kedysi? Mozno by ti to pripomenulo to,preco sa ti tak pacil, ked si s nim zacala chodit. Ak vam to klape tak skus porozmyslat ci sa ti oplati sa s nim rozist.
Návrat hore
bolek
King
King

Založený: 26.03.2007

PríspevokZaslal: 30 Máj 2008, 20:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

Je to individuálne. Určite si už videla vzťah, keď si si povedala, veď tí sa k sebe vôbec nehodia alebo niečo iné. Pre každého je výzor inak dôležitý, ale určite nejakú úlohu hrá. Smile
Čo sa týka okolia, tak keď je ten tlak veľký a stále majú niečo proti vzťahu, tak to môže ovplyvniť aj tvoje zmýšľanie a pripustíš, že môžu mať pravdu, prípadne nemáš silu stále voči tým predsudkom bojovať...
Návrat hore
pershing
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 23.12.2006

PríspevokZaslal: 30 Máj 2008, 20:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

co takto ho trocha zmenit? Smile nepomoze?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
turtlak69
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 10.05.2007

PríspevokZaslal: 30 Máj 2008, 21:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

najprv vyzera dobre a potom horsie? to sa da len tak zmenit vyzor behom tak kratkeho casu? ved bud sa mi dievca paci alebo nie. ked ma fyzicky nepritahuje, tak sa s nou predsa nedam dokopy. nechapem ako moze nastat takato situacia. ale osobne som to zazil s byvalou. proste som ju neskor uz nepritahoval. potom chabla chut na kadejake zalezitosti, z toho vznikla nervozita, napatie a celkovo to bol jasny alarm, ze nieco nie je v poriadku. nechapem ako sa mozem vyzorovo niekomu pacit a potom uz zrazu nie.
Návrat hore
veronique
Light Expert
Light Expert

PríspevokZaslal: 30 Máj 2008, 22:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

a co ak sa clovek na zaciatku vztahu na vyzor vobec nepozera? a neskor sa nan pozerat zacne...
Návrat hore
poharvody
Light Star
Light Star

Založený: 21.03.2007

PríspevokZaslal: 30 Máj 2008, 22:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

ako takmer vsetko,je to individualne...zalezi podla toho ako velmi si rozumiete,ako velmi ti prekaza jeho vyzor...ale nejde o vyzor to je pravda,ved nie vzdy budete vyzerat tak ako teraz ale ked si rozumiete vas vztah podla mna vydrzi:)
Návrat hore
turtlak69
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 10.05.2007

PríspevokZaslal: 30 Máj 2008, 23:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

na vyzore zalezi (alebo skor na fyzickej pritazlivosti). ked niekto tvrdi, ze nezalezi, tak tomu absolutne neverim. nezamyslal by som sa tak, ze ked si rozumeju, tak to bude v pohode. ale co zmenilo ten stav, ze najprv bol vyzor dobry a potom "zrazu" uz nie.
Návrat hore
Sagittarius
Light Professional
Light Professional

Založený: 13.02.2007

PríspevokZaslal: 30 Máj 2008, 23:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

Na výzore určite do určitej miery záleží. Lebo si neviem predstaviť, že by som sa pozeral do tváre dievčaťa, ktoré sa mi absolútne ale naozaj absolútne nepáči a pri tom rozmýšľal alebo nebodaj jej ešte hovoril, ako ju ľúbim...Výzor je podstatný do tej miery ako to si to pripúšťajú obaja vo vzťahu...
Návrat hore
Stoporko
VIP
VIP

Založený: 28.12.2005

PríspevokZaslal: 31 Máj 2008, 0:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

pre "lovcov" pipiniek na diskotéke je výzor prvé kritérium. Pre nás ostatných je prvoradý charakter, výzor je druhoradý. Druhoradý v dvoch významoch: 1) najprv sa pozerám či si s dievčaťom budeme rozumieť
2) ak má na výzore nejaké mušky, tie si dotyčný všimne neskôr práve z dvôvodu, že najprv sa díval dovnútra a až potom na obal. Keď pominie obdobie zaľúbenia a mala by nastať naozajstná láska, keď toho druhého milujeme pre to že je taký aký je so všetkými vadami i krásami ducha i tela, môže sa stať, že doteraz nepodstatné detaily vo výzore môžu spôsobiť nesympatie a následný zánik vzťahu. V tomto období si treba riadne uvedomiť, "či sa chcete vedľa dotyčnej zobúdzať každé ráno, aj keď bude nenamaľovaná, bude mať rozcuchané vlasy a prispatý pohľad."
Výzor nie je prioritný, no treba si uvedomiť, že vo vzťahu zohráva istú nezameniteľnú funkciu. Smile
Návrat hore
qwerty-xyz
Light Professional
Light Professional

Založený: 29.03.2006

PríspevokZaslal: 31 Máj 2008, 11:55    Predmet: Re: Vonkajsia krasa Odpovedať s citátom  

veronique napísal:
Ahojte, zaujimalo by ma co si myslite o tomto:
Dievca a chlapec sa lubia, su spolu uz dlho ale jej city k nemu zrazu zacnu chladnut. Ale ide len o vonkajsiu stranku vztahu, teda o jeho vyzor. Myslite ze je vyzor natolko dolezity aby kvoli nemu mohol vztah skoncit aj ked si ti dvaja neskutocne rozumeju, dokazu spolu stravit neopisatelne vela casu? Moze takyto vztah stroskotat na tom ze sa jeden druhemu prestane pacit vyzorovo alebo sa to da prekonat?
Moze okolie ovplyvnit ich vztah?
moze stroskotat a stroskota. Mohol by som o tom pisat hodiny a hodiny. A ide o to ze holke sa zrazu zapaci iny chlapec a bum. Tak naco potom zacala chodit s jednym ked sa jej napaci? take daco vedie stale k nevere alebo rozchodu. Chudak chlapec Evil or Very Mad Ako vravim,knihu by som o tom vedel napisat.-ale polka mesta ma popravi. Riesenie? Nechaj chlapca skor nez ho podvedies s druhym ktory bude krajsi a bude z toho pruser. A nabuduce sa nedavaj dokopy len s tym s kym si rozumies ale hladaj aj vonkajsiu aj vnutornu krasu a VZDY HLADAJ OBIDVE SPOLU v jednej osobe. inak su len problemy vo vztahoch.
Návrat hore
Opak
Professional
Professional

Založený: 24.01.2006

PríspevokZaslal: 31 Máj 2008, 12:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

to su dnešné dievčatá chlapci..dnes je pre nu pekný tento ale zajtra uvidí druhého a bude chciet toho...
Návrat hore
samploom
Medium Star
Medium Star

Založený: 08.03.2007

PríspevokZaslal: 31 Máj 2008, 13:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

Stoporko napísal:
..."či sa chcete vedľa dotyčnej zobúdzať každé ráno, aj keď bude nenamaľovaná, bude mať rozcuchané vlasy a prispatý pohľad."..
To je pre mna zas dokonalost, "ranny" pohlad na ludsku prirodzenost. Neviem preco (asi nejaky bio archetyp co mi nechala priroda v mojom ID vnimani), ale prave v takomto okamihu ma "zabije" fyz.krasa naplno. Kebyze sa mam zobudzat medzi "socioimage", necitil by som caro prirodzenosti, ktore fakt zeriem najviac. A to mam paradoxne caste chute esteticky menit veci okolo mna ku "krajsiemu" (trochen esteticky idealista, do vela veci by som zasiahol, co ma provokuje "nepeknost").
Návrat hore
bolek
King
King

Založený: 26.03.2007

PríspevokZaslal: 31 Máj 2008, 15:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

Myslím, že Stoporko to vystihol najlepšie, veľmi pekne to povedal. Smile
Návrat hore
mi-chau
Guru
Guru

Založený: 14.01.2007

PríspevokZaslal: 31 Máj 2008, 15:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

Keby sa cely svet riadil vonkajsou krasou, ludia ako fizz by boli single. To dolezite je vo vnutri. Radegast.. ci ako to bolo..
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalšia
Strana 1 z 4

Prejdi na: