|
|
|
| Autor |
Správa |
veronique Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.05.2008 Príspevky: 55
Zaslal: 30 Máj 2008, 18:37 Predmet: Vonkajsia krasa |
|
|
Ahojte, zaujimalo by ma co si myslite o tomto:
Dievca a chlapec sa lubia, su spolu uz dlho ale jej city k nemu zrazu zacnu chladnut. Ale ide len o vonkajsiu stranku vztahu, teda o jeho vyzor. Myslite ze je vyzor natolko dolezity aby kvoli nemu mohol vztah skoncit aj ked si ti dvaja neskutocne rozumeju, dokazu spolu stravit neopisatelne vela casu? Moze takyto vztah stroskotat na tom ze sa jeden druhemu prestane pacit vyzorovo alebo sa to da prekonat?
Moze okolie ovplyvnit ich vztah? |
|
| Návrat hore |
|
 |
sweetheart.love Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.05.2008 Príspevky: 6 Bydlisko: MT Karma: 
|
Zaslal: 30 Máj 2008, 19:03 Predmet: |
|
|
| Tak ja si myslim, ze ano. Ak sa na to moc sustredis, ak to je mozne. Dotycneho cloveka vidis kazdy den a ak sa ti prestal pacit, tak mozno zacnes hladat aj ine chyby na nom a moze sa stat, ze vam to prestane fungovat. Skusala si hladat na nom to co sa ti pacilo kedysi? Mozno by ti to pripomenulo to,preco sa ti tak pacil, ked si s nim zacala chodit. Ak vam to klape tak skus porozmyslat ci sa ti oplati sa s nim rozist. |
|
| Návrat hore |
|
 |
bolek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.03.2007 Príspevky: 1811 Bydlisko: my own off-world Karma: 
|
Zaslal: 30 Máj 2008, 20:33 Predmet: |
|
|
Je to individuálne. Určite si už videla vzťah, keď si si povedala, veď tí sa k sebe vôbec nehodia alebo niečo iné. Pre každého je výzor inak dôležitý, ale určite nejakú úlohu hrá.
Čo sa týka okolia, tak keď je ten tlak veľký a stále majú niečo proti vzťahu, tak to môže ovplyvniť aj tvoje zmýšľanie a pripustíš, že môžu mať pravdu, prípadne nemáš silu stále voči tým predsudkom bojovať... |
|
| Návrat hore |
|
 |
pershing King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 1908 Bydlisko: Vraňare Karma: 
|
Zaslal: 30 Máj 2008, 20:53 Predmet: |
|
|
co takto ho trocha zmenit? nepomoze? |
|
| Návrat hore |
|
 |
turtlak69 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.05.2007 Príspevky: 2419 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 30 Máj 2008, 21:59 Predmet: |
|
|
| najprv vyzera dobre a potom horsie? to sa da len tak zmenit vyzor behom tak kratkeho casu? ved bud sa mi dievca paci alebo nie. ked ma fyzicky nepritahuje, tak sa s nou predsa nedam dokopy. nechapem ako moze nastat takato situacia. ale osobne som to zazil s byvalou. proste som ju neskor uz nepritahoval. potom chabla chut na kadejake zalezitosti, z toho vznikla nervozita, napatie a celkovo to bol jasny alarm, ze nieco nie je v poriadku. nechapem ako sa mozem vyzorovo niekomu pacit a potom uz zrazu nie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
veronique Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.05.2008 Príspevky: 55
Zaslal: 30 Máj 2008, 22:03 Predmet: |
|
|
| a co ak sa clovek na zaciatku vztahu na vyzor vobec nepozera? a neskor sa nan pozerat zacne... |
|
| Návrat hore |
|
 |
poharvody Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.03.2007 Príspevky: 233
Zaslal: 30 Máj 2008, 22:36 Predmet: |
|
|
| ako takmer vsetko,je to individualne...zalezi podla toho ako velmi si rozumiete,ako velmi ti prekaza jeho vyzor...ale nejde o vyzor to je pravda,ved nie vzdy budete vyzerat tak ako teraz ale ked si rozumiete vas vztah podla mna vydrzi:) |
|
| Návrat hore |
|
 |
turtlak69 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.05.2007 Príspevky: 2419 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 30 Máj 2008, 23:11 Predmet: |
|
|
| na vyzore zalezi (alebo skor na fyzickej pritazlivosti). ked niekto tvrdi, ze nezalezi, tak tomu absolutne neverim. nezamyslal by som sa tak, ze ked si rozumeju, tak to bude v pohode. ale co zmenilo ten stav, ze najprv bol vyzor dobry a potom "zrazu" uz nie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sagittarius Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.02.2007 Príspevky: 996 Bydlisko: Do nekonečna a ešte ďalej Karma: 
|
Zaslal: 30 Máj 2008, 23:18 Predmet: |
|
|
| Na výzore určite do určitej miery záleží. Lebo si neviem predstaviť, že by som sa pozeral do tváre dievčaťa, ktoré sa mi absolútne ale naozaj absolútne nepáči a pri tom rozmýšľal alebo nebodaj jej ešte hovoril, ako ju ľúbim...Výzor je podstatný do tej miery ako to si to pripúšťajú obaja vo vzťahu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stoporko VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.12.2005 Príspevky: 670 Bydlisko: Holy Land Karma: 
|
Zaslal: 31 Máj 2008, 0:31 Predmet: |
|
|
pre "lovcov" pipiniek na diskotéke je výzor prvé kritérium. Pre nás ostatných je prvoradý charakter, výzor je druhoradý. Druhoradý v dvoch významoch: 1) najprv sa pozerám či si s dievčaťom budeme rozumieť
2) ak má na výzore nejaké mušky, tie si dotyčný všimne neskôr práve z dvôvodu, že najprv sa díval dovnútra a až potom na obal. Keď pominie obdobie zaľúbenia a mala by nastať naozajstná láska, keď toho druhého milujeme pre to že je taký aký je so všetkými vadami i krásami ducha i tela, môže sa stať, že doteraz nepodstatné detaily vo výzore môžu spôsobiť nesympatie a následný zánik vzťahu. V tomto období si treba riadne uvedomiť, "či sa chcete vedľa dotyčnej zobúdzať každé ráno, aj keď bude nenamaľovaná, bude mať rozcuchané vlasy a prispatý pohľad."
Výzor nie je prioritný, no treba si uvedomiť, že vo vzťahu zohráva istú nezameniteľnú funkciu.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
qwerty-xyz Light Professional

Stav:  Založený: 29.03.2006 Príspevky: 879
Zaslal: 31 Máj 2008, 11:55 Predmet: Re: Vonkajsia krasa |
|
|
| veronique napísal: |
Ahojte, zaujimalo by ma co si myslite o tomto:
Dievca a chlapec sa lubia, su spolu uz dlho ale jej city k nemu zrazu zacnu chladnut. Ale ide len o vonkajsiu stranku vztahu, teda o jeho vyzor. Myslite ze je vyzor natolko dolezity aby kvoli nemu mohol vztah skoncit aj ked si ti dvaja neskutocne rozumeju, dokazu spolu stravit neopisatelne vela casu? Moze takyto vztah stroskotat na tom ze sa jeden druhemu prestane pacit vyzorovo alebo sa to da prekonat?
Moze okolie ovplyvnit ich vztah? |
moze stroskotat a stroskota. Mohol by som o tom pisat hodiny a hodiny. A ide o to ze holke sa zrazu zapaci iny chlapec a bum. Tak naco potom zacala chodit s jednym ked sa jej napaci? take daco vedie stale k nevere alebo rozchodu. Chudak chlapec Ako vravim,knihu by som o tom vedel napisat.-ale polka mesta ma popravi. Riesenie? Nechaj chlapca skor nez ho podvedies s druhym ktory bude krajsi a bude z toho pruser. A nabuduce sa nedavaj dokopy len s tym s kym si rozumies ale hladaj aj vonkajsiu aj vnutornu krasu a VZDY HLADAJ OBIDVE SPOLU v jednej osobe. inak su len problemy vo vztahoch. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Opak Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 1437 Bydlisko: Calex City Karma: 
|
Zaslal: 31 Máj 2008, 12:28 Predmet: |
|
|
| to su dnešné dievčatá chlapci..dnes je pre nu pekný tento ale zajtra uvidí druhého a bude chciet toho... |
|
| Návrat hore |
|
 |
samploom Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.03.2007 Príspevky: 324 Bydlisko: BA, MT Karma: 
|
Zaslal: 31 Máj 2008, 13:11 Predmet: |
|
|
| Stoporko napísal: |
| ..."či sa chcete vedľa dotyčnej zobúdzať každé ráno, aj keď bude nenamaľovaná, bude mať rozcuchané vlasy a prispatý pohľad.".. |
To je pre mna zas dokonalost, "ranny" pohlad na ludsku prirodzenost. Neviem preco (asi nejaky bio archetyp co mi nechala priroda v mojom ID vnimani), ale prave v takomto okamihu ma "zabije" fyz.krasa naplno. Kebyze sa mam zobudzat medzi "socioimage", necitil by som caro prirodzenosti, ktore fakt zeriem najviac. A to mam paradoxne caste chute esteticky menit veci okolo mna ku "krajsiemu" (trochen esteticky idealista, do vela veci by som zasiahol, co ma provokuje "nepeknost"). |
|
| Návrat hore |
|
 |
bolek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.03.2007 Príspevky: 1811 Bydlisko: my own off-world Karma: 
|
Zaslal: 31 Máj 2008, 15:22 Predmet: |
|
|
Myslím, že Stoporko to vystihol najlepšie, veľmi pekne to povedal.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2792 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 31 Máj 2008, 15:36 Predmet: |
|
|
| Keby sa cely svet riadil vonkajsou krasou, ludia ako fizz by boli single. To dolezite je vo vnutri. Radegast.. ci ako to bolo.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|