|
| Autor |
Správa |
Pantagruel Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.01.2006 Príspevky: 465
Zaslal: 30 Apr 2008, 14:23 Predmet: |
|
|
| Hefo napísal: |
To ta este bavi hrat na sargerase? podla mna ten server upada aj ked je lepsi ako narnias...(viac sa on admini staraju) |
Sargeras je nahodou v poho vzdt lepsie nez mystiq, kde padas pod texturu rofl  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dexter_Two Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2008 Príspevky: 11 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2008, 22:17 Predmet: |
|
|
| Storm Keeper napísal: |
Takto, moj main je priest ktory ma uprimne nebavi takze asi tak, velmi rad rerollnem na nieco ine asi pojdem rogunu, teda ak by bol volny spot, myslim to vazne a budem len rad ak sa nieco podobne zrobi, nieco typu premade guilda, co je super, len by trebalo skusit zriadit nejake forum a pod
Btw napad: neskusili by sme spravit RP gildu? |
Ide len o to na akom servri tu guildu chces zalozit. Na Drak Thule by som bral. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4329 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2008, 3:00 Predmet: |
|
|
| Pantagruel napísal: |
Sargeras je nahodou v poho vzdt lepsie nez mystiq, kde padas pod texturu rofl  |
pod texturu som spadol aj na ofiku tak co uz ale na freeckach to je hrozne |
|
| Návrat hore |
|
 |
-=wolf=- Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.01.2006 Príspevky: 1344 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2008, 6:40 Predmet: |
|
|
| Sheep napísal: |
pod texturu som spadol aj na ofiku tak co uz ale na freeckach to je hrozne |
slova Pantagruela neber vazne, ak si poznal BeStronga na lamkach tak to je on, nehrava wow, je to moj spoluziak a robi si z toho srandu a pise sem debilny
k teme: ale snazia sa to eliminovat, tie pady do textur, napriklad ascent prerobil Blink tak ze vlastne urobis taky velky skok a uz aj fear nehodi pod texturu v budove ako to bolo kedysi |
|
| Návrat hore |
|
 |
Zavulon Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.09.2006 Príspevky: 837
Zaslal: 03 Máj 2008, 7:10 Predmet: |
|
|
BTW ak ste dostali niekde BAN na IP a chcete to obist tak mi poslite PM  |
|
| Návrat hore |
|
 |
-=wolf=- Professional

|
Zaslal: 03 Máj 2008, 7:13 Predmet: |
|
|
| Zavulon napísal: |
BTW ak ste dostali niekde BAN na IP a chcete to obist tak mi poslite PM  |
Hide IP Platinum, odskusane |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 727 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2008, 13:14 Predmet: |
|
|
OT: pekny topic - 2300 prispevkov......sorry za ot ale ten 2301. som si nemohol nechat ujst ........wow rulezz |
|
| Návrat hore |
|
 |
moosha Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.05.2008 Príspevky: 198 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2008, 13:57 Predmet: |
|
|
| Aj aj hram WoW druhym rokom, [url=wow.exotic-cz.com]CZE E[x]OTiC[/url]. Blood Elf, Paladin, Holy/Protec. Hra na Exo este niekto? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4329 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2008, 18:21 Predmet: |
|
|
| moosha napísal: |
| Aj aj hram WoW druhym rokom, [url=wow.exotic-cz.com]CZE E[x]OTiC[/url]. Blood Elf, Paladin, Holy/Protec. Hra na Exo este niekto? |
tych freeciek mas v ceskoslovensku tak vela ze keby boli spravili take 4 servery pre vsetkych tak by to aspon nebolo take mrtve ako teraz ze na kazdom serveri hrava 200-300 hracov z coho 70tky spocitas na jednej ruke, takze sanca ze tu najdes spoluhraca je miziva
| -=wolf=- napísal: |
slova Pantagruela neber vazne, ak si poznal BeStronga na lamkach tak to je on, nehrava wow, je to moj spoluziak a robi si z toho srandu a pise sem debilny
k teme: ale snazia sa to eliminovat, tie pady do textur, napriklad ascent prerobil Blink tak ze vlastne urobis taky velky skok a uz aj fear nehodi pod texturu v budove ako to bolo kedysi |
aj tak tie emulatory budu stale bugove...neviem presne kto to vyvija ale podla mna to zbuchali doma na kolene a preto to tak aj funguje... |
|
| Návrat hore |
|
 |
moosha Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.05.2008 Príspevky: 198 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2008, 22:52 Predmet: |
|
|
| ExOTiC bol dlho uznavany ako najlepsi cesky server. |
|
| Návrat hore |
|
 |
-=wolf=- Professional

|
Zaslal: 04 Máj 2008, 10:33 Predmet: |
|
|
| Sheep napísal: |
| aj tak tie emulatory budu stale bugove...neviem presne kto to vyvija ale podla mna to zbuchali doma na kolene a preto to tak aj funguje... |
tak mangos je open source, moze ho robit kto chce, preto to aj tak vyzera a ascent sa robi v nieakej komunite ludi avsak skus nieco spravit ty, urcite to neni lahke takze myslim ze poznamka DOMA ZBUCHANE NA KOLENE nieje na mieste |
|
| Návrat hore |
|
 |
Zavulon Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.09.2006 Príspevky: 837
Zaslal: 04 Máj 2008, 13:54 Predmet: |
|
|
wolf netrep !
MANGOS is for playing ! Ascent is for cheating !
MANGOS ma perfektne nascriptovanych bossov, spelly atd...blizzlike...
Ascent je proste robeny pre oddychove hranie a hlavne PVP.
Okrem toho : http://forums.ascentemu.com/viewtopic.php?f=4&t=1425
Bye Burlex...Cya later
to Sheep : Zbuchane na kolene ? Neblazni. Emu boli vytvorene nazaklade hackovania offiku, packet hacking. Terajsie emu Ascent/MANGOS maju akoze open source jadro naprogramovane legalnou cestou...a ostatne veci do emu dostavaju od neznamych developerou, ktori "hackuju" na offiku...takze je to legalne ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

|
Zaslal: 04 Máj 2008, 14:10 Predmet: |
|
|
wofl, Zavulon - chcel som tym povedat to ze vyvoj emulatorov je robeny tretimi ososbami a nie je "synchornizovany" s vyvojom WoWka ako takeho preto tie chyby, emulatory vykazuju nielen bugy ale aj chyby vo vzorcoch napr...skratka komunity vyvijajuce emulatory su za blizom trochu pozadu a preco? to snad netreba vysvetlovat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Schre! Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.01.2006 Príspevky: 352 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 04 Máj 2008, 16:11 Predmet: |
|
|
| -=wolf=- napísal: |
O com kecas? Pantagruel je tazko tvoj spoluziak, to by sme ta museli poznat. A ma pravdu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pantagruel Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.01.2006 Príspevky: 465
Zaslal: 04 Máj 2008, 16:16 Predmet: |
|
|
Hmm nemyslim ze Ascent je komunitna zalezitost ... Mangos je Mangos no, kvalitka, ziadne zbuchanie na kolene Keby nebolo Mangosu neviem ako by ste hravali...ale vravte si co chctee no... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|