|
| Autor |
Správa |
Fatall Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.08.2008 Príspevky: 105 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 15 Aug 2008, 14:19 Predmet: |
|
|
Ludia na akych realmoch hravate? Ja som pred casom hraval na DT ale tam bolo privela retardov a malych deti. Momentalne sa zdrziavam na PVP realme Agamaggan. Hravam za Draenei shamana  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mrk Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.01.2006 Príspevky: 915 Bydlisko: BA-city Karma: 
|
Zaslal: 16 Aug 2008, 9:17 Predmet: |
|
|
| ja som na DT kvoli vsetkym kamosom, ale v klude ak by sme taka stala partia 5 co hravame isli vsetci niekam inam tak by mi to problem nerobilo |
|
| Návrat hore |
|
 |
SchYzo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 1423 Bydlisko: Twilight"s hammer Karma: 
|
Zaslal: 16 Aug 2008, 13:19 Predmet: |
|
|
| Mrk napísal: |
| ja som na DT kvoli vsetkym kamosom, ale v klude ak by sme taka stala partia 5 co hravame isli vsetci niekam inam tak by mi to problem nerobilo |
podte na th uz konecne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gajdy Light Expert

Stav:  Založený: 06.01.2008 Príspevky: 67
Zaslal: 16 Aug 2008, 13:28 Predmet: |
|
|
| som alchymista ale v og sa da naucit maximalny skill iba do 150 kde najdem dakich ucitelov na vatci skill |
|
| Návrat hore |
|
 |
Grond Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.08.2006 Príspevky: 403
Zaslal: 16 Aug 2008, 14:59 Predmet: |
|
|
ty by si hlavne potreboval ucitelov slovenciny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Storm Keeper Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 388 Bydlisko: Martin Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Mrk Light Professional

|
Zaslal: 16 Aug 2008, 15:46 Predmet: |
|
|
| SchYzo napísal: |
podte na th uz konecne  |
th smrdi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SchYzo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 1423 Bydlisko: Twilight"s hammer Karma: 
|
Zaslal: 16 Aug 2008, 16:21 Predmet: |
|
|
| Mrk napísal: |
th smrdi  |
v zivote si tam nebol, a stavim sa ze si o tom realme ani nepocul kym som ho tu nezacal prezentovat... |
|
| Návrat hore |
|
 |
-=wolf=- Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.01.2006 Príspevky: 1438 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 16 Aug 2008, 16:37 Predmet: |
|
|
prosim vas, chcem sa spytat jednu vec
spoluziak dostal ban na ofiku koli tomu ze cheatovali sposobom ze chodil do bg s pomocou autoclickera aby nebol afk a zbieral si honory, ked si kupil battlemastera tak dostal ban, ja si myslim ze uz ten acc nikdy nedostane avsak on je presvedceny ze ho ziska, co si myslite, ma sancu ho dostat? pytam sa to preto lebo je to kamos a nie som ziadny egoista a bol by som rad keby ho dostane spat ale zase cheatoval a myslim ze nema sancu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mrk Light Professional

|
Zaslal: 16 Aug 2008, 16:47 Predmet: |
|
|
| SchYzo napísal: |
| v zivote si tam nebol, a stavim sa ze si o tom realme ani nepocul kym som ho tu nezacal prezentovat... |
pocut pocul, resp cital niekde medzi realmami, pokial viem som tam nebol a pokym sa ostatny z party nedohodnu ist inam ja tiez nikam nepojde...
a k tomu autoclickeru, hmm neviem ako mu na to prisli ? lebo sak to nic nerobi s hrou, obycajna aplikacia ktora v urcitych intervaloch klika na urcene miesto |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stanlezz Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.08.2008 Príspevky: 6
Zaslal: 16 Aug 2008, 16:52 Predmet: |
|
|
| -=wolf=- napísal: |
spoluziak dostal ban na ofiku koli tomu ze cheatovali sposobom ze chodil do bg s pomocou autoclickera aby nebol afk a zbieral si honory, ked si kupil battlemastera tak dostal ban, ja si myslim ze uz ten acc nikdy nedostane avsak on je presvedceny ze ho ziska, co si myslite, ma sancu ho dostat? pytam sa to preto lebo je to kamos a nie som ziadny egoista a bol by som rad keby ho dostane spat ale zase cheatoval a myslim ze nema sancu  |
podla mna ma istu sancu ho dostat, len to bude dlho trvat.. jeden moj spoluziak stratil heslo, a blizzardakom trvalo mesiac a pol kym mu dali new, a poslali mu to... takze tak... inak taketo veci fakt neodporucam pouzivat na ofiku... opytaj sa ho ci to malo oznacenie ako addon ked to stahoval... ak nie, tak to fakt nemal pouzivat, ak hej, tak v tom nie je problem... a este kde to stahoval  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Grond Medium Star

Zaslal: 16 Aug 2008, 16:58 Predmet: |
|
|
| -=wolf=- napísal: |
tusim ze je to tak ak ta prvy krat gmka nacapu mal by si dostat ban na 3 hodiny, ak to spravis druhy krat a nacapu ta mas ban na 3 dni a zoberu ti vsetok pvp equip , takze otazne je ci to uz spravil par krat ale acc mu urcite odbanuju |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mrk Light Professional

|
Zaslal: 16 Aug 2008, 17:03 Predmet: |
|
|
| hmm, ale ako ho nacapu ? ked povie ze on kazde 3 min klikol na spell, nemaju mu to ako dokazat imho, zato , ze len stal v BG a teda "afkoval" mu daju ban ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Grond Medium Star

Zaslal: 16 Aug 2008, 17:21 Predmet: |
|
|
no ked mas bota tak ho niektori nechavaju cely den zapnuty (to je rozdiel afkovat sam ze sa postavis k bunkru a akoze branis a skocis si po jedlo vysrat sa... a afkovat s botom ...._a za taky AV vikend ti takyto bot nafarmi cez 40k honoru a gm ta nacape tak ze ta proste niekto reportne ze asi mas bota a gm v podstate ide s tebou kecat a tusim ze v tedy ta bot odloguje a to znamena ze mas bota ja neviem ako presne to funguje nikdy som to nepouzival a tak som sa o to nezaujimal
pises ze len koli afkovaniu a bla bla ...
a blizzard uz avizoval ze takychto ludi bude trestat
ty hovoris ze len za afkovanie , no dobre ale si vezmi ze zeleny hrdina si zapne bota a za tyzden ma full epiq pvp gear ako ci je to fer voci druhym + ked idem trebars avcko zacne sa pozriem takych 15 ludi v jaskyni len stoji tak pekne krasne kazdemu dam report afk zeby nemali honor |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mrk Light Professional

|
Zaslal: 16 Aug 2008, 17:31 Predmet: |
|
|
jasne je to nespavodlive, ale ten autoclicker nieje bot, proste jednoducha aplikacia ktora klika v urcitych intervaloch na urcite miesto, no a ked sa odloguje tiez si myslim, ze to nemaju ako dokazat, i ked blizzard je pan a moze vsetko
lebo ja si tiez obcas rad pustim toho autoclickera lebo to AV je hrozna nuda, do ostatnych to nepouzivam, ale ked mam ist sam AV tak nic ine mi neostava...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|