Ja som nadržaný až blizzard zruší rogua.... veď to sú totálne lamy, minule ma tam jeden non-stop sapoval... som musel napísať GM než mi dal pokoj a to prešla hodina .
Diablo napísal:ja som skor cakal trocha viac akcie,ako to bolo v predoslych intrach a tak,ale na zahriatie to staci no ale tak pravda je nemusi byt vsade akcia
suhlasim nie viacej akcie ale cakal som viac ked som videl predtym prve 2 cinematicsy tak som na to pozeral ze BOHA !! to je maso, ale dufam ze toto bola len taka chutovka a intro v dataci bude mat grady.
filip102 napísal:Ja som nadržaný až blizzard zruší rogua.... veď to sú totálne lamy, minule ma tam jeden non-stop sapoval... som musel napísať GM než mi dal pokoj a to prešla hodina .
lamka si mozno ty , ja hram za rogua a este sa mi nestalo aby som mohol niekoho stale sapovat , po druhom sape
sa ti cas znizi o 5 sec potom to pojde na 1 a imune a kazda classa moze chytit rogua len treba vediet alebo free powa
No to hej ale keď dneska nabehlo 10 roguov do mesta tak bol prúser .. a na free serveroch sa dá sapovať až do zblbnutia...
Inak koľko stojí na ofiku mesačne platiť cez kreditku? Rád by som si zahral na ofiku konečne ale neviem cenu .
videli ste najnovsie zmeny pre warra v bete? hlavne fury mortal strike z autoattackov,rampage 5% meele critical pre cely raid,titans grip bez redukcie rychlosti,enrage uz neni prepojene s flurry....myslim si ze vo wotlk znova oprasim svojho fury warra aj tak sa to nerfne,teda ten autoattack mortal strike urcite
Diablo napísal:videli ste najnovsie zmeny pre warra v bete? hlavne fury mortal strike z autoattackov,rampage 5% meele critical pre cely raid,titans grip bez redukcie rychlosti,enrage uz neni prepojene s flurry....myslim si ze vo wotlk znova oprasim svojho fury warra aj tak sa to nerfne,teda ten autoattack mortal strike urcite
hojte pls mam otazku na hracov co hraju na ofiku...
Ked som zadal cislo svojej karty oni napisali ze ho automaticky odcitaju mesacne platenie... ale ked nechcem jeden mesiac platit napr? ako zmrazim alebo tak ucet?