|
| Autor |
Správa |
SchYzo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 1423 Bydlisko: Twilight"s hammer Karma: 
|
Zaslal: 26 Aug 2008, 10:54 Predmet: |
|
|
| Diablo napísal: |
tak v tomto mas pravdu tiez sa mi lepsie zda normal obojrucak ale myslim si ze ked chceli dat fury sancu do pvp tak zasa nemuseli uplne zabit arms.....akoze uplny nerf pre nich....a to hlavne boost raidu 4% dmg uz je len 2 % enrage len 15% ale to sa mi zda ze vratili ale zasa uz flurry neni spojene s enrage takze fury pve warrom....dalej ten heroic leap sa mi hrozne paci na frost magov proste blink a hop nanho uvidime co z toho bude mozno DK uplne zamiesa karty |
to si pis ze DK zamiesa....vraj je totalne OP zatial a musia ho downgradovat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
aruN Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1004
Zaslal: 26 Aug 2008, 11:33 Predmet: |
|
|
co tak sledujem posledne dni,tak ludia pekne whinuju o retri paladinoch,tiez su teraz pekne OP ale tak ci tak ich nerfnu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Diablo Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.01.2007 Príspevky: 231 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 26 Aug 2008, 13:46 Predmet: |
|
|
no ani nie OP ale bugnuty alebo ich uz opravili?co davali te rany za 3000 za sebou  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fatall Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.08.2008 Príspevky: 105 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 26 Aug 2008, 15:50 Predmet: |
|
|
niekde som cital ze o par tyzdnov ma blizzard vydat 2.5 patch kde bude plno veci z datacu, nove talenty, nova profesia a kadernik  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SchYzo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 1423 Bydlisko: Twilight"s hammer Karma: 
|
Zaslal: 26 Aug 2008, 17:49 Predmet: |
|
|
no ani nie OP ale bugnuty alebo ich uz opravili?co davali te rany za 3000 za sebou  |
coo? take som nevidel u palacha, ozrejmi o co ide bo o tomto vobec neviem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nepitolk0 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.03.2008 Príspevky: 190
Zaslal: 26 Aug 2008, 20:41 Predmet: |
|
|
| Wishmaster napísal: |
| jednoducho nedas kreditku ani gtk a mas.. |
gtk? hm ale oni maju moje cisl karty... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Wishmaster Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.01.2005 Príspevky: 88 Bydlisko: Spišská Nová Ves Karma: 
|
Zaslal: 27 Aug 2008, 9:22 Predmet: |
|
|
| Fatall napísal: |
niekde som cital ze o par tyzdnov ma blizzard vydat 2.5 patch kde bude plno veci z datacu, nove talenty, nova profesia a kadernik  |
Hehe, ked ku zaciatku novembra je par tyzdnov, tak dobre teda. )
A ten patch, nebude oznaceny 2.5 ale ako v pripade TBC, bude mat oznacenie 3.0.1 )
| Kód: |
| http://www.wowwiki.com/Patch_3.0.1 |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Fatall Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.08.2008 Príspevky: 105 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 27 Aug 2008, 9:58 Predmet: |
|
|
| a nemala byt 3.0.1 uz samotny datadisk? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Diablo Light Star

|
Zaslal: 27 Aug 2008, 11:17 Predmet: |
|
|
| SchYzo napísal: |
coo? take som nevidel u palacha, ozrejmi o co ide bo o tomto vobec neviem  |
no palach mal na zaciatku bety nejaky bugnuty talent a proste daval pecky jak svina ale uz je to asi opravene kedze beta uz nejaky ten tyzden je. |
|
| Návrat hore |
|
 |
SchYzo Professional

|
Zaslal: 27 Aug 2008, 11:21 Predmet: |
|
|
no palach mal na zaciatku bety nejaky bugnuty talent a proste daval pecky jak svina ale uz je to asi opravene kedze beta uz nejaky ten tyzden je. |
jaj ty si myslel beta wotlku hej? ja som myslel ze myslis normal tbc co bezi teraz |
|
| Návrat hore |
|
 |
Diablo Light Star

|
Zaslal: 27 Aug 2008, 11:41 Predmet: |
|
|
uff tak to momentalne u retri paladinov nehrozi to by sme videli ine dmg metre  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jukaza Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.07.2008 Príspevky: 94 Bydlisko: Martin SR Karma: 
|
Zaslal: 27 Aug 2008, 19:01 Predmet: |
|
|
To mohlo byt dost zaujimave v necakanom strete s magom
Ale ta beta ma aj tak strasne vela bugov dufam ze sa to casom vyriesi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Diablo Light Star

|
Zaslal: 27 Aug 2008, 21:27 Predmet: |
|
|
tak bugov urco vela ma ale kedze sa uz chysta k vydaniu tak sa musia rychlo opravovat tak dnes sme boli s guildou prvy krat tempest keep no to dopadlo,asi dve hodiny sme davali trash,nakoniec Voida sme ani nedali lebo tam boli aj nejaky green geared typci,sice ja niesom tiez cely fialovy ale lepsie jak byt zeleny tak nakoniec sme ho dali len na 79 % ale co sa da robit progress je progress  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SchYzo Professional

|
Zaslal: 27 Aug 2008, 21:47 Predmet: |
|
|
tak bugov urco vela ma ale kedze sa uz chysta k vydaniu tak sa musia rychlo opravovat tak dnes sme boli s guildou prvy krat tempest keep no to dopadlo,asi dve hodiny sme davali trash,nakoniec Voida sme ani nedali lebo tam boli aj nejaky green geared typci,sice ja niesom tiez cely fialovy ale lepsie jak byt zeleny tak nakoniec sme ho dali len na 79 % ale co sa da robit progress je progress  |
ehm do TK a SSC ani nechodte ak nieste v T4 alebo inych PvE epickych veciach (zdoraznujem pve)
/edit:aby som sa ja pochvalil tak my uz davame hyjal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Grond Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.08.2006 Príspevky: 403
Zaslal: 27 Aug 2008, 23:20 Predmet: |
|
|
| SchYzo napísal: |
ehm do TK a SSC ani nechodte ak nieste v T4 alebo inych PvE epickych veciach (zdoraznujem pve)
/edit:aby som sa ja pochvalil tak my uz davame hyjal  |
ved hyjal je uplne primitivny teda az po samotneho archimonda ti prvi 4 su fakt easy a epaxy zadarmo ....
btw ako vacsina guild neda vash ani kaelthasa ale idu hyjal a bt prvych bossov to blizzard doje***  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|