Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Wishmaster
Medium Professional
Hehe, ked ku zaciatku novembra je par tyzdnov, tak dobre teda.Fatall napísal:niekde som cital ze o par tyzdnov ma blizzard vydat 2.5 patch kde bude plno veci z datacu, nove talenty, nova profesia a kadernik
A ten patch, nebude oznaceny 2.5 ale ako v pripade TBC, bude mat oznacenie 3.0.1
Kód: Vybrať všetko
http://www.wowwiki.com/Patch_3.0.1tak bugov urco vela ma ale kedze sa uz chysta k vydaniu tak sa musia rychlo opravovat
tak dnes sme boli s guildou prvy krat tempest keep
no to dopadlo,asi dve hodiny sme davali trash,nakoniec Voida sme ani nedali lebo tam boli aj nejaky green geared typci,sice ja niesom tiez cely fialovy ale lepsie jak byt zeleny
tak nakoniec sme ho dali len na 79 % ale co sa da robit progress je progress

-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ehm do TK a SSC ani nechodte ak nieste v T4 alebo inych PvE epickych veciach (zdoraznujem pve)Diablo napísal:tak bugov urco vela ma ale kedze sa uz chysta k vydaniu tak sa musia rychlo opravovattak dnes sme boli s guildou prvy krat tempest keep
no to dopadlo,asi dve hodiny sme davali trash,nakoniec Voida sme ani nedali lebo tam boli aj nejaky green geared typci,sice ja niesom tiez cely fialovy ale lepsie jak byt zeleny
tak nakoniec sme ho dali len na 79 % ale co sa da robit progress je progress
![]()
/edit:aby som sa ja pochvalil tak my uz davame hyjal
-
Grond
Medium Professional
ved hyjal je uplne primitivny teda az po samotneho archimonda ti prvi 4 su fakt easy a epaxy zadarmo ....SchYzo napísal:ehm do TK a SSC ani nechodte ak nieste v T4 alebo inych PvE epickych veciach (zdoraznujem pve)
/edit:aby som sa ja pochvalil tak my uz davame hyjal
btw ako vacsina guild neda vash ani kaelthasa ale idu hyjal a bt prvych bossov to blizzard doje***
-
Lord PROXI
King
no z casti musim suhlasit, vecsina guild neda ani cast ssc/tk a hrnu sa do BT, ale nieje to zasa tak odveci, nam tiez ostala vaska a kael a sli sme MH/BT ... ale lepsie sa progresuje SSC/TK s T6 ako s T4/T5 .... clovek sa nemusi zdrzovat s jednym bossom a moze ist dalej ...Grond napísal:ved hyjal je uplne primitivny teda az po samotneho archimonda ti prvi 4 su fakt easy a epaxy zadarmo ....
btw ako vacsina guild neda vash ani kaelthasa ale idu hyjal a bt prvych bossov to blizzard doje***
ale staci si pozriet WOWjutsu a pozrite si ali guildu na 154. mieste .... nedaly ani KZ ale trepu sa do BT
hmm ale co ma pekne stve ze uz par krat sme illidan council nechaly s 3% ( +- ) .... keby maly o 3% menej HP by sa clovek mohol pozriet normalne na illidana
-
aruN
Professional
to je to,polovica Drak'Thul guild ma 3/4 TK 5/6 SSC neviem ci 5 ci 6 hh
,a uz sa hrnu do BT a Hyjalu,ano ako pise Proxi lepsie sa dava posledny boss ked mas T6 to ano,ale spomen si ako si si musel vydret TK a SSC aby si mohol ist dalej a teraz nic,len invitnes 25 ludi a hola do BT/MH,ked citam trader ako tam niekto pise ze ssc 5/6,tk 3/4 a hyjal 2/5 bt 3/9 je mi z toho zle 
-
Lord PROXI
King
nj, ale zasa blizz tu hru strasne zjednodušuje ... pred BC si pozbierat kvalitny epax bol problem, a ludia maly co robit aby nieco dokazaly, hodiny wipovania, tazke a dlhe raidy a to ze AQ40 je tazky aj teraz na 70ke je fakt ... a po BC ? epax si zohna kalza lamka, staci nebyt afk v BG a ma epaxy ... urcite zrusenie predq na BT/MH je blbe, nakolko sa tam pozru aj lampy a ak maju stastie daco daju, ale co uz ... za chvylu bude datac, cize MH/BT by bola farma aj tak, staci par lvl, mozno dake nice veci z woltk a BT/MH badge run z pugu ...
a ohladne tych lamp, kamarat je dakom ofik servery ( akom neviem ) a maju 5/5MH a 2/9BT a to maju S2/S3 pripadne dake veci co tam popadaly, a to ked som sa ho spital ze ci vobec boly TK/SSC sa ma spital ze kde je SSC ... som mal dost
a ohladne tych lamp, kamarat je dakom ofik servery ( akom neviem ) a maju 5/5MH a 2/9BT a to maju S2/S3 pripadne dake veci co tam popadaly, a to ked som sa ho spital ze ci vobec boly TK/SSC sa ma spital ze kde je SSC ... som mal dost
-
Hotwire
Addict
to serie aj mna, vsetky tie badge a S2ky za honor a podobne blbosti....takto sa kazdy ko*ot dostane k veciam na ktore ini ludia museli predtym makat dlhy cas
ked vidim idiota v cerstvej S2ke ktoru si "namlatil" v bg ako gankuje nizke lvly lebo skusena 70ka by ho sundala aj v zelenych veciach a takto si riesi komplexy, tak mam chut skoncit s celym wowom 
-
jukaza
Medium Expert
Aj taky musia byt no ne?? Fuu len neviem ako dlho sa bude zhanat EQ+priprava do toho noveho dungu v Wotlk...SchYzo napísal:to serie aj mna, vsetky tie badge a S2ky za honor a podobne blbosti....takto sa kazdy kok**** dostane k veciam na ktore ini ludia museli predtym makat dlhy casked vidim idiota v cerstvej S2ke ktoru si "namlatil" v bg ako gankuje nizke lvly lebo skusena 70ka by ho sundala aj v zelenych veciach a takto si riesi komplexy, tak mam chut skoncit s celym wowom
-
aruN
Professional
Tak ako ked vyslo BC,budu sa craftit epic veci a zozaciatku HC dungy,aj tak vela ludi bude mat na sebe 70tkove epic itemy dokial nezozenu lepsie.Staci si nafarmit par K goldov a potom ist obhanat crafterovjukaza napísal: Fuu len neviem ako dlho sa bude zhanat EQ+priprava do toho noveho dungu v Wotlk...