cavte...po asi roku som sa rozhodol zase zahrat si WoWik aj BC...hladam uz asi 2dni po wowstatus google aj tu nejaky blizzlike az high server kde je vela ludi a dobre pingy a ties stabilita no proste super ...nasiel som asi 2 co mi vyhovuju ale neni tam moc ludi su to onlinegamers.cz/worldofwarcraft a rumpi.mine.sk ..chcem sa spytat ci poznate / existuje nieco lepsie thx...a este najlepsie na verziu 2.0.12 ale pokial by bolo na 2.1 tak by som prepatchoval
TomAss napísal:cavte...po asi roku som sa rozhodol zase zahrat si WoWik aj BC...hladam uz asi 2dni po wowstatus google aj tu nejaky blizzlike az high server kde je vela ludi a dobre pingy a ties stabilita no proste super ...nasiel som asi 2 co mi vyhovuju ale neni tam moc ludi su to onlinegamers.cz/worldofwarcraft a rumpi.mine.sk ..chcem sa spytat ci poznate / existuje nieco lepsie thx...a este najlepsie na verziu 2.0.12 ale pokial by bolo na 2.1 tak by som prepatchoval
no pocuj ak sa ti zda ze 500+ ludi na onlinegamers nie je nic moc tak to potom asi zabudni hrat na neoficialnych servroch
... hraj na onlinegamers, sice pada ale to vsetky...
nedavno som sa dopocul ze china farmery odkupili weby ako allkhazam thottbot wowhead atd.....proste weby ktore pomahali s questami bossmi atd...a vraj budu spoplatnene....neni to nic 100% iste....nemam to nikde na papiery púotvrdene...iba sem tak pisem ci ste o tom tiez nahodou nepoculi..lebo ak to spravia tak to bude na h*vno :-/
Mrk napísal:nedavno som sa dopocul ze china farmery odkupili weby ako allkhazam thottbot wowhead atd.....proste weby ktore pomahali s questami bossmi atd...a vraj budu spoplatnene....neni to nic 100% iste....nemam to nikde na papiery púotvrdene...iba sem tak pisem ci ste o tom tiez nahodou nepoculi..lebo ak to spravia tak to bude na h*vno :-/
imho bullshit... a keby sa to aj stalo tak by za chvilu vznikol free server...
piton napísal:imho bullshit... a keby sa to aj stalo tak by za chvilu vznikol free server...
no snad hej...bo tie kur*y cinske farmiace predavaju goldy a tym padom su ludia ochotny zaplatit viac za veci...napr predrazene veci v AH....a ked by aj toto odkupili a spoplatnili...bleh bolo by to blbe
na free....no tam by som povedal ze po niakej tej dohode aj ano
na oficu...ti ho nezmenia iba ak by ta nahlasilo zopar hracov ze ich tvoj nick pohorsuje napr kebyze si das nick penis...tak to moze 15 ludi pohorsovat nahlasia ta a budes si muset zmenit nick