Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
RainbowSix
Light Professional
cavte...po asi roku som sa rozhodol zase zahrat si WoWik aj BC...hladam uz asi 2dni po wowstatus google aj tu nejaky blizzlike az high server kde je vela ludi a dobre pingy a ties stabilita no proste super
...nasiel som asi 2 co mi vyhovuju ale neni tam moc ludi su to onlinegamers.cz/worldofwarcraft a rumpi.mine.sk ..chcem sa spytat ci poznate / existuje nieco lepsie
thx...a este najlepsie na verziu 2.0.12 ale pokial by bolo na 2.1 tak by som prepatchoval 
no pocuj ak sa ti zda ze 500+ ludi na onlinegamers nie je nic moc tak to potom asi zabudni hrat na neoficialnych servrochTomAss napísal:cavte...po asi roku som sa rozhodol zase zahrat si WoWik aj BC...hladam uz asi 2dni po wowstatus google aj tu nejaky blizzlike az high server kde je vela ludi a dobre pingy a ties stabilita no proste super...nasiel som asi 2 co mi vyhovuju ale neni tam moc ludi su to onlinegamers.cz/worldofwarcraft a rumpi.mine.sk ..chcem sa spytat ci poznate / existuje nieco lepsie
thx...a este najlepsie na verziu 2.0.12 ale pokial by bolo na 2.1 tak by som prepatchoval
... hraj na onlinegamers, sice pada ale to vsetky...
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
nedavno som sa dopocul ze china farmery odkupili weby ako allkhazam thottbot wowhead atd.....proste weby ktore pomahali s questami bossmi atd...a vraj budu spoplatnene....neni to nic 100% iste....nemam to nikde na papiery púotvrdene...iba sem tak pisem ci ste o tom tiez nahodou nepoculi..lebo ak to spravia tak to bude na h*vno :-/
imho bullshit... a keby sa to aj stalo tak by za chvilu vznikol free server...Mrk napísal:nedavno som sa dopocul ze china farmery odkupili weby ako allkhazam thottbot wowhead atd.....proste weby ktore pomahali s questami bossmi atd...a vraj budu spoplatnene....neni to nic 100% iste....nemam to nikde na papiery púotvrdene...iba sem tak pisem ci ste o tom tiez nahodou nepoculi..lebo ak to spravia tak to bude na h*vno :-/
-
RainbowSix
Light Professional
-
RainbowSix
Light Professional
-
RainbowSix
Light Professional
omfg ty nevies nic urobit sam??? http://www.google.com/search?client=ope ... 8&oe=utf-8RainbowSix napísal:das mi link kde ho stiahnem prosim

-
RainbowSix
Light Professional
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
take kolecko by sa ti malo zobrazit pri mape...ak si stiahol najnovsiu verziu tak ta ti pravdepodobne nepojde ak hras na free...ak hras na oficu tak by mala ist...ale zase ak mas na oficu staru tak si musis povolit pouzivanie aj starych addonovRainbowSix napísal:ok dik ale neviem ci mi to ide nic nevidim stale to mam ako predtim mapku nema to dake ovladane ?
-
RainbowSix
Light Professional