Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
pozri na www.worldofwarcraft.sk tam je dostWaso napísal:Nepoznate nejaki dobry Web slovensky de su taktiky a tak na huntera ?
-
kukiak
Addict
sorry nemal som prepnutu klavesnicu su to 3 dolare na 3 mesiace. Mna to vyslo aj s poplatkami 152,50SK. Info na www.battlenet.ru to je ich forum. Ja som platil www.moneybookers.com
-
aruN
Professional
dalo by sa to neni to az tak vela na 3 mesiace,ale ak bude burning za 100(co asi nebude)idem na ofikkukiak napísal:sorry nemal som prepnutu klavesnicu su to 3 dolare na 3 mesiace. Mna to vyslo aj s poplatkami 152,50SK. Info na www.battlenet.ru to je ich forum. Ja som platil www.moneybookers.com
-
kukiak
Addict
Hah no super takych bolo. Sa pozri na riveri tiez si zdokonalovali emul ale trvalo im to pol roka a stale to nedokoncili. A urcite nejaku tupi slovaci ich za par dni predbehnu...ak hej tak poklona ale na 95% to bude zase nejaka blbost..moj nazorWaso napísal:Maju vlastne EMu
To Raon..nie je to vela ale podla mna treba pockat ako sa vyvinie Mangos.
-
Grond
Medium Professional
tak tak mas cistu pravdu .... bude to dalsi odzub ... jak sa to spusti nepojde kooopec veci a ten "admin" potom povie no co budte radi ze mate aspon kde hrat .... stavim sa ze to bude nestabilne jak hovado a budete radi ked si zahrate do 60-90 ludi a nie 500 jak on trieska je to dobry ftipalekkukiak napísal:Hah no super takych bolo. Sa pozri na riveri tiez si zdokonalovali emul ale trvalo im to pol roka a stale to nedokoncili. A urcite nejaku tupi slovaci ich za par dni predbehnu...ak hej tak poklona ale na 95% to bude zase nejaka blbost..moj nazor
To Raon..nie je to vela ale podla mna treba pockat ako sa vyvinie Mangos.
-
aruN
Professional
ak by to bola pravda tak pojdem tam,ale dovtedy ostavam na starom servriHovniak napísal:tak tak mas cistu pravdu .... bude to dalsi odzub ... jak sa to spusti nepojde kooopec veci a ten "admin" potom povie no co budte radi ze mate aspon kde hrat .... stavim sa ze to bude nestabilne jak hovado a budete radi ked si zahrate do 60-90 ludi a nie 500 jak on trieska je to dobry ftipalek
-
aruN
Professional
diky ja som to hladal a nenasiel somHovniak napísal:http://www.thottbot.com/?qu=6073