sorry nemal som prepnutu klavesnicu su to 3 dolare na 3 mesiace. Mna to vyslo aj s poplatkami 152,50SK. Info na www.battlenet.ru to je ich forum. Ja som platil www.moneybookers.com
kukiak napísal:sorry nemal som prepnutu klavesnicu su to 3 dolare na 3 mesiace. Mna to vyslo aj s poplatkami 152,50SK. Info na www.battlenet.ru to je ich forum. Ja som platil www.moneybookers.com
dalo by sa to neni to az tak vela na 3 mesiace,ale ak bude burning za 100(co asi nebude)idem na ofik
Hah no super takych bolo. Sa pozri na riveri tiez si zdokonalovali emul ale trvalo im to pol roka a stale to nedokoncili. A urcite nejaku tupi slovaci ich za par dni predbehnu...ak hej tak poklona ale na 95% to bude zase nejaka blbost..moj nazor
To Raon..nie je to vela ale podla mna treba pockat ako sa vyvinie Mangos.
kukiak napísal:Hah no super takych bolo. Sa pozri na riveri tiez si zdokonalovali emul ale trvalo im to pol roka a stale to nedokoncili. A urcite nejaku tupi slovaci ich za par dni predbehnu...ak hej tak poklona ale na 95% to bude zase nejaka blbost..moj nazor
To Raon..nie je to vela ale podla mna treba pockat ako sa vyvinie Mangos.
tak tak mas cistu pravdu .... bude to dalsi odzub ... jak sa to spusti nepojde kooopec veci a ten "admin" potom povie no co budte radi ze mate aspon kde hrat .... stavim sa ze to bude nestabilne jak hovado a budete radi ked si zahrate do 60-90 ludi a nie 500 jak on trieska je to dobry ftipalek
Hovniak napísal:tak tak mas cistu pravdu .... bude to dalsi odzub ... jak sa to spusti nepojde kooopec veci a ten "admin" potom povie no co budte radi ze mate aspon kde hrat .... stavim sa ze to bude nestabilne jak hovado a budete radi ked si zahrate do 60-90 ludi a nie 500 jak on trieska je to dobry ftipalek
ak by to bola pravda tak pojdem tam,ale dovtedy ostavam na starom servri