VYSKA

O športe...
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

nemal... okrem toho pokial mas v poriadku stitnu zlazu mozes brat rastovych hormonov kolko chces a nepomozu ti... Na to aby ti rastovy hormon pomohol musis mat prave poruchu vylucovania tohto hormonu... takze ked dakto kto ma 180 cm dojde za lekarom ze nech mu da rastovy hormon lebo chce mat 190 cm, tak ho pekne vysmeje lebo take nieco nie je mozne...

Ak by mal chalan 160 cm, co svedci o poruche vylucovania rastoveho hormonu, vtedy by mu predpisali rastove hormony ktore by ciastocne doplnili tie chybajuce, okrem toho aj tak to lekari neradi predpisuju lebo hormonalna liecba byva sprevadzana roznymi komplikaciami a rozhadze cely organizmus. No a po tej hormonalnej liecbe by mozno o tych 10 cm na normalnu hodnotu 170 cm dorastol...

A neviem ako ty, ale ked ma dakto 190 cm v 15tich tak to asi tiez nie je celkom v poriadku, pretoze tym ze rychlo narasties ti mozu velmi skrehnut kosti, prida sa hrbenie a podobne. Takze ja stale zastavam nazor ze vyska 180-185 cm je uplne normalna a najidealnejsia pre normalne zijuceho cloveka (nemyslim profi basketbaloveho hraca)

A dalsi mytus, ktory je teraz velmi oblubeny, ze rast cloveka sa zastavuje v 16tich, v 18tich?? To je co za hlupost? Samozrejme, ze sa moze zastavit napr. v dosledku zlej zivotospravy, ale z biologickej stranky clovek zvykne rast do 24. roku zivota. A generalizovat je hlupost, pretoze kazdy clovek je iny... ;)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

ja budem mat v januari 17 rokov a dnes som bol na preventivnej prehliadke a meram 167 cm :D som najmensi v triede, snad este vyrastiem :)
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Mne povedali že mi žiadny rastový hormón nedajú, že také ani neexistuje že to by potom bral každý
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

Drago napísal:ja budem mat v januari 17 rokov a dnes som bol na preventivnej prehliadke a meram 167 cm :D som najmensi v triede, snad este vyrastiem :)
ja som na tom presne tak isto, akurat ze mam 17 na mikulasa :)
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

ja mam asi 193 cm, v 19 rokoch.. a je to v pohode.. :wink: , aspon vidim na vsetkych
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

Silmer: ale vsetci vidia teba a to moze byt v niektorych situaciach neziadane :D
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

Plexxak napísal:Silmer: ale vsetci vidia teba a to moze byt v niektorych situaciach neziadane :D
no hej to je pravda.., ale zvyknes si..
no ked stojim na zastavke..., tak som tam dost casto najvyssi..., a vytrcam z radu..ale to nevadi :oops:
Tiboho
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tiboho »

mne by stacila vyska okolo tych 187 cm
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Ja mám 16 rokov a 184 cm,ale mne to uplne vyhovuje,nechcel by som byť ani menší ani vyšší.
Radšej by som rýchlejšie priberal na svalovej hnote :wink:
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

Alofok napísal:Mne povedali že mi žiadny rastový hormón nedajú, že také ani neexistuje že to by potom bral každý
existuje to, ale je to nebezpecne
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No ja mám 17 a výšku 199 cm...Už mi to aj dosť vadí, lebo doma sa sem - tam už aj buchnem o zárubňu a aj v autobusoch sú s tým už "menšie" problémy...Fakt už by som bol najradšej, keby som už prestal rásť, síce na poriadne vešanie by sa nejaké tie centimetre ešte zišli :)
nikto123
Medium Star
Medium Star

Tomasko napísal:existuje to, ale je to nebezpecne
nebezpecne?? to nejake vedlajsie ucinky ci praskanie koze?
pocul som ze take nieco dali Messimu z Barcelony.. a vyzera ze sa mu nic nestalo... aj mne by to bolo asi treba.. uplne by mi staci narast tak 5 - 10 cm...
Mrs_the_Hell
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrs_the_Hell »

:lol: no ake problemy. Ja mam 17 a 160cm, ale som baba ( takze si mozem pomoct asi tak o 10 cm :D ). A okrem toho, mi doktorka povedala, ze ked som (neviem v kolkych rokoch ) rychlo vyrastla, daco do 10 centi, ze to bola porucha - nehadala by som sa, kebyze mam taku este raz. :)
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

Mrs_the_Hell napísal::lol: no ake problemy. Ja mam 17 a 160cm, ale som baba ( takze si mozem pomoct asi tak o 10 cm :D ). A okrem toho, mi doktorka povedala, ze ked som (neviem v kolkych rokoch ) rychlo vyrastla, daco do 10 centi, ze to bola porucha - nehadala by som sa, kebyze mam taku este raz. :)
ziadny strach..mam rad drobne holky :wink:
..a urcite aj veeeela inych chalanov..
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Mrs_the_Hell: zase take hrozne to nie je, je dost mensich holiek.

Mne vyska tiez dost nepomohla v sportovej kariere, bol som nizsky, teram mam 180 co nie je take hrozne, ale tak vtedy som bol podstatne nizsi oproti svojim rovesnikom...
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

ja mam 18, vyska 187, ale este par navyse by som nebol proti :D
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

ja mám výšku 193cm a 110 kg. :oops:
nikto123
Medium Star
Medium Star

marcus-16: urcite patrim aj ja medzi nich :)
ved niekde som pocul, ze mala vrtka dobre.. ehm.. vari :)

aa k teme ze aj ja hram futbal a to s mojov vyskov a v podstae aj takou slabsou konstrukciou tela neni bohvieco.. uz som sa zranil asi 5 krat.. a to nohy,ale hlavne klucne kosti,te som mal uz zlomene obe,ale nie naraz,to tak po roku a vzdypred prazninami :(
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

no vidíš.. ja mám 16(v júli 17) a mám cca 182 cm... a hrávam volejbal.. :D (nahrávača..ten kto sa rozumie vie, že cez mňa chodia tie najväčšie smešiarske hovädá a to niekedy fakt nieje sranda.. :lol: ) minule proti mne na zápase naschvál postavili asi 210 cm hovädo.. a to mi vždy len ofúklo prsty.. :lol: :D ešte by som trochu chcel povyrásť.. :P
Roso7
Novice
Novice

vyska

Príspevok od používateľa Roso7 »

Cafte ja mam tez problem s vyskou a dost vazny mam 14 rokov a meriam 150 cm hravam futbal za ziakov som bol este good lebo mam good nahravky a som dobry technik len teraz som uz v doraste a mame tam riadne kroby hrajem za dedinu kde sa sstretnem aj s 18 rocnymi korbami a ta vyska mi chyba vzdy ma odstavia telom a ked ide vysoka lopta tak ... no vete .. alebo mohol som ist aj k PP ale ze kebyze som vyssii ...
Napísať odpoveď