VYSKA
-
Mrs_the_Hell
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
ziadny strach..mam rad drobne holkyMrs_the_Hell napísal:no ake problemy. Ja mam 17 a 160cm, ale som baba ( takze si mozem pomoct asi tak o 10 cm
). A okrem toho, mi doktorka povedala, ze ked som (neviem v kolkych rokoch ) rychlo vyrastla, daco do 10 centi, ze to bola porucha - nehadala by som sa, kebyze mam taku este raz.
..a urcite aj veeeela inych chalanov..
marcus-16: urcite patrim aj ja medzi nich
ved niekde som pocul, ze mala vrtka dobre.. ehm.. vari
aa k teme ze aj ja hram futbal a to s mojov vyskov a v podstae aj takou slabsou konstrukciou tela neni bohvieco.. uz som sa zranil asi 5 krat.. a to nohy,ale hlavne klucne kosti,te som mal uz zlomene obe,ale nie naraz,to tak po roku a vzdypred prazninami
ved niekde som pocul, ze mala vrtka dobre.. ehm.. vari
aa k teme ze aj ja hram futbal a to s mojov vyskov a v podstae aj takou slabsou konstrukciou tela neni bohvieco.. uz som sa zranil asi 5 krat.. a to nohy,ale hlavne klucne kosti,te som mal uz zlomene obe,ale nie naraz,to tak po roku a vzdypred prazninami
-
Začiatok Konca
Professional
no vidíš.. ja mám 16(v júli 17) a mám cca 182 cm... a hrávam volejbal..
(nahrávača..ten kto sa rozumie vie, že cez mňa chodia tie najväčšie smešiarske hovädá a to niekedy fakt nieje sranda..
) minule proti mne na zápase naschvál postavili asi 210 cm hovädo.. a to mi vždy len ofúklo prsty..
ešte by som trochu chcel povyrásť.. 
vyska
Cafte ja mam tez problem s vyskou a dost vazny mam 14 rokov a meriam 150 cm hravam futbal za ziakov som bol este good lebo mam good nahravky a som dobry technik len teraz som uz v doraste a mame tam riadne kroby hrajem za dedinu kde sa sstretnem aj s 18 rocnymi korbami a ta vyska mi chyba vzdy ma odstavia telom a ked ide vysoka lopta tak ... no vete .. alebo mohol som ist aj k PP ale ze kebyze som vyssii ...