turtlak69 napísal:trosku mimo temu, ale vzdy ma zaujimalo preco ludia idu na tieto eko skoly

podla mna to moze byt velmi zaujimave a keby som mal na strednej normalnu chemiu, tak mozno by som tam siel aj ja, ale stale mi neda spavat otazka "co potom?". ake maju uplatnenie absolventi takychto skol?
Mily turtlak

Nie si veru jediny, koho toto zaujima. V prvom rade sa pytaju, ze ,,to co uz je, ked aj ta blba ekologia sa musi studovat.´´ A dalej poznamocky typu ,,co? to ti strazcovia prirody a podobna haved (to citujem ekologickych odporcov ) maju vysoke skoly???´´ Na to som si uz zvykla v celku. A aj lutostiva otazka, ze ,,co ja chudatko chcem s takou skolou niekedy robit..´´ mi je celkom znama

Pravdou je, ze to vazne neviem, tieto skoly pisu o uplatneni svojich studentov dost vseobecne, vraj ho najdu v roznych eko organizaciach, v narodnych prakoch, roznych chranenych oblastiach a pod. tak ja na to uz len odpovedam, ze ,, hadam sa uz len pre mna nejake to miestecko niekde najde´´ alebo ,,nuz mozno to, co robia ostatni ekologovia ´´. Fakt je totiz to, ze toto je jedine, co ma bavi a co je este zavaznejsie, ze nicoho ,,dostojnejsieho ´´ nie som schopna, aj ked sa ma mnohi snazili presviedcat o medicinach a farmaciach , podciarkli ich perfektnym platom, ja som ich neposluchla, lebo ziadnou inou mojou vlastnostou nie som si ista tak, ako tou, ze viem, na co mam a na co nemam. i ked.... a zvyknem sa v tomto skor podcenovat ako precenovat. a mam uz dost toho mucenia sa na gympli, nerada by som pokracovala dalej aj na vyske.. myslim tak, ze ucit sa zas do umoru nieco, co ma ani kvapocku nezaujima a netesi..
//autoeditácia príspevku ( 09 Jun 2008, 12:06 )
Mily Jackb
Dikes

Teda vravis, ze Nitra? Vravis, ze intrak dostanu uplne vsetci, ktori on maju zaujem? Tak to je super..
A preco je BB uz sama o sebe shit?
Cize ZV je nizsia kvalita nez BA? mm, to je mozne, len vies co mi zas jedna znama odtial povedala? Neviem, co je na tom pravdy.. Vraj Zvolen viac nez BA rozvija prakticku stranku ekologie, co si myslim, ze je v tomto odbore dost dolezite... btw, do blavy by ma nedostali asi na ziadne lakadlo...