vztah medzi ludmi po rozchode..
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
puzzle: Súhlasím, podľa mňa je to dosť úbohé, keď po rozchode dvaja ľudia na seba kydajú, prípadne ak sa do toho miešajú iní ľudia a šíria nezmysly a dohady o tom, čo vôbec nie je pravda. Keď ste sa rozišli, je to medzi vami, vy najlepšie viete, ako to bolo a čo je medzi vami a je len na vás, či chcete ostať kamarátmi alebo nie. ale ak nechce, tak ju nedonútiš...
ja uz kaslem jasom o nej tiez pekne veci nehovoril, ale hovoril som aspon pravdu. alebo aspon to co mi ona sama povedala. ci uz si srala do huby abo ne to uz neje moj bordel. Akoze bolo to take ze laska a nenavist dokopy.. ale
rad by som s nou vychadzal skratka normalne.. nechcem s nou uz nic aj ket spomienky stale bolia a myslim ze nikdy neprestanu. Momentalne celkom chapem v akej je ona pozicii, vyska intrak atd. Ja uz som jej odpustil.. vsetko. Jej spolocnost vobec nevyhladavam, nevidel som sa s nou uz mesiac ale urcite sa este stretneme tak sa uvidi
.
A touto temou som nechcel sledovat konkretne moj osobny problem, ale ket ste to uz takto zacali nevadi
. skor som chcel nacrtnut problem celkovo.. lebo toto sa deje velmi casto hlavne v mojom okoli.. vela zien hovri o byvalich ze su to hajzli, a pritom bezdovodne, a co ich poznam tak su to uplne v pohode chlapici. Chel som vediet ci su taketo anomalie bezne aj inde
ci sa s tym stretavate atd.
rad by som s nou vychadzal skratka normalne.. nechcem s nou uz nic aj ket spomienky stale bolia a myslim ze nikdy neprestanu. Momentalne celkom chapem v akej je ona pozicii, vyska intrak atd. Ja uz som jej odpustil.. vsetko. Jej spolocnost vobec nevyhladavam, nevidel som sa s nou uz mesiac ale urcite sa este stretneme tak sa uvidi
A touto temou som nechcel sledovat konkretne moj osobny problem, ale ket ste to uz takto zacali nevadi
tak ja z mojej skusenosti poviem s mojou ex som sa nerozisiel v najlepsiom kedze som ju podj*bal (teraz ma neukamenujte-olutoval som to a je mi to fakt luto,aj som sa jej ospravedlnil),nepoviem,ze sme spolu nejak super kamosi,ale ani na seba nehovorime nic..proste normalka zdravime sa,obcas komunikacia typu ako sa mas...je to hlavne preto,ze je na mojej skole...no,ale poviem vam pripad mojej kamosky,ktory je o nieco poetickejsi
kamoska sa rozisla s jej priatelom po roku a pol pretoze ju upodozrieval,ze ho ma len na peniaze a tak..aj ju udrel...no,ale to pekne na tom,ze este asi mesiac po rozchode ju chodil po nociach navstevovat...asi nemusim vysvetlovat naco
ked mi to vravela a pytal som sa jej preco to urobila tak jej odpoved :lebo mi to chybalo
takze vztah moze pokracovat aj po rozchode po tejto stranke...vsak pani...asi by to nebolo najhorsie
i ked moju terajsiu partnerku velmi lubim a aj ked sme nemali este v tomto smere nic...tak mi to zatial ani nechyba...clovek ked ma osobu rad tak si na to pocka a neberie to nijak katastrofalne 
-
midnight_man
Guru
-
K_E_L_L_Y14
Light Expert
po rozchode som bohuzial uz 2 mesiace aj ja.... ako to vyzera? do nedele som ju mal v ignore liste, prehodil som s nou par rozhovorov zdvorilostnych akoze vsetko naj k narodkam, vela stastia na mature, to je vsetko.... teraz sme sa zasa trosku zacali bavit - planujeme stretko - ze naposledy sa vidiet, vsetko co ostalo zamlcane si vyrozpravat nech je pokoj na dusi a potom uvidime... kazdopadne mna to stale boli a stale ju lubim 
-
neo250
Star
- Kontaktovať používateľa:
presne súhlasím, všetko záleží ako sa rozídete, či v dobrom a budete normálny kamaráti alebo po zlom a jeden na druhého budete nadávať alebo len jedna EX-polovičkaRomanB napísal:Ono je to na tom ako sa rozidete ci v dobrom , alebo po nejakej velkej hadke.
Ludia maju tendenciu si potom cosi kompenzovat zalezi aj na povahe ...
-
midnight_man
Guru
co sa netreba? co je to za volovinu? vzdy sa nad tym dotycna osobna pozastavi, aj keby nechcela. Predsa ak su 2ja ludia spolu isty cas a naraz sa to zmeni...nemozes povedat ze sa nad tym netreba pozastavovat!K_E_L_L_Y14 napísal:u mna je to 50:50...s jednym sme velmi good kamarati a s druhym sa nerozprawame a tak si domyslite...ae wed zivot je taky netreba sa nad tym pozastawowat...
kks ešte ze tu takato tema je, ja som dostal taku poriadnu "facku" od byvalej, ako sa so mnou rozišla tak si kkkt, atd obycajny luzer ale finale v takichto fazach su kamaratky byvalych, obulo sa ich do mna asi 5.. a finale bolo ze udreli na take veci ,ktore som si myslel ze viem iba ja s holkou, proste vacsina bab ma dve tvare, pocas vztahu a po vztahu
..