vztah medzi ludmi po rozchode..

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
puzzle
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa puzzle »

chlapci myslim, ze ste sa zamotali do nejakeho bludneho kruhu a my tu uz asi zbytocne budeme nieco pisat. Je to len na vas ako si to vyriesite, pretoze pravdu poznate pravdepodobne len vy, hlavne dvaja hlavni akteri. Kazdy tvrdite nieco ine, hm kto ma pravdu ? :roll: ... dajte vediet ... GL
bolek
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

puzzle: Súhlasím, podľa mňa je to dosť úbohé, keď po rozchode dvaja ľudia na seba kydajú, prípadne ak sa do toho miešajú iní ľudia a šíria nezmysly a dohady o tom, čo vôbec nie je pravda. Keď ste sa rozišli, je to medzi vami, vy najlepšie viete, ako to bolo a čo je medzi vami a je len na vás, či chcete ostať kamarátmi alebo nie. ale ak nechce, tak ju nedonútiš...
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

Moja ex bola dost mrcha.. teraz sa donej velmi nespravam ale vyzera ze sa trochu znormalizovala..obcas si rad zanadavam aka bola mrcha:P ale vychadzam snou v pohode
pinfut
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinfut »

Aj mne sa to stalo .....a je to take iste ako to mas ty.... to robi kazde dievca ........ja som bol furt tam kde bola ona sice bolo to to take vtieranie ... a zacali sme sa normal rozpravat ale my sme sa uz zmierili a neohovara ma...
a ja ju tiez nie.. :)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ja uz kaslem jasom o nej tiez pekne veci nehovoril, ale hovoril som aspon pravdu. alebo aspon to co mi ona sama povedala. ci uz si srala do huby abo ne to uz neje moj bordel. Akoze bolo to take ze laska a nenavist dokopy.. ale
rad by som s nou vychadzal skratka normalne.. nechcem s nou uz nic aj ket spomienky stale bolia a myslim ze nikdy neprestanu. Momentalne celkom chapem v akej je ona pozicii, vyska intrak atd. Ja uz som jej odpustil.. vsetko. Jej spolocnost vobec nevyhladavam, nevidel som sa s nou uz mesiac ale urcite sa este stretneme tak sa uvidi :P.
A touto temou som nechcel sledovat konkretne moj osobny problem, ale ket ste to uz takto zacali nevadi :D . skor som chcel nacrtnut problem celkovo.. lebo toto sa deje velmi casto hlavne v mojom okoli.. vela zien hovri o byvalich ze su to hajzli, a pritom bezdovodne, a co ich poznam tak su to uplne v pohode chlapici. Chel som vediet ci su taketo anomalie bezne aj inde :D ci sa s tym stretavate atd.
majlo01
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majlo01 »

tak ja z mojej skusenosti poviem s mojou ex som sa nerozisiel v najlepsiom kedze som ju podj*bal (teraz ma neukamenujte-olutoval som to a je mi to fakt luto,aj som sa jej ospravedlnil),nepoviem,ze sme spolu nejak super kamosi,ale ani na seba nehovorime nic..proste normalka zdravime sa,obcas komunikacia typu ako sa mas...je to hlavne preto,ze je na mojej skole...no,ale poviem vam pripad mojej kamosky,ktory je o nieco poetickejsi :D kamoska sa rozisla s jej priatelom po roku a pol pretoze ju upodozrieval,ze ho ma len na peniaze a tak..aj ju udrel...no,ale to pekne na tom,ze este asi mesiac po rozchode ju chodil po nociach navstevovat...asi nemusim vysvetlovat naco :D ked mi to vravela a pytal som sa jej preco to urobila tak jej odpoved :lebo mi to chybalo :hehe: takze vztah moze pokracovat aj po rozchode po tejto stranke...vsak pani...asi by to nebolo najhorsie :smt059 i ked moju terajsiu partnerku velmi lubim a aj ked sme nemali este v tomto smere nic...tak mi to zatial ani nechyba...clovek ked ma osobu rad tak si na to pocka a neberie to nijak katastrofalne :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

majlo01 napísal:clovek ked ma osobu rad tak si na to pocka a neberie to nijak katastrofalne :wink:
haaa? pfuu to teda znie
majlo01
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majlo01 »

ako??normalne??nemyslim si,ze je na tom nieco zvlastne... :roll:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

nic zvlaste na tom nieje...sex prinasa po niektorych strankach len problemi...zacat s tym za zaciatku vztahu je vopred prehraty boj...vztah musi byt na to pripraveny...poznam xy pripadov kedy vztah dvoch ludi stroskotal prave koli sexu.
Andrej08
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrej08 »

Mna nastastie nikto neohovaral po rozchode.. Tak dufam ze to tak bude aj tento krat...:)
BullyBoy
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BullyBoy »

Co som mal vzťahy tak všetky sa neskončili moc fajn... Dokopy sa to dá až po čase...
K_E_L_L_Y14
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa K_E_L_L_Y14 »

u mna je to 50:50...s jednym sme velmi good kamarati a s druhym sa nerozprawame a tak si domyslite...ae wed zivot je taky netreba sa nad tym pozastawowat... :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

po rozchode som bohuzial uz 2 mesiace aj ja.... ako to vyzera? do nedele som ju mal v ignore liste, prehodil som s nou par rozhovorov zdvorilostnych akoze vsetko naj k narodkam, vela stastia na mature, to je vsetko.... teraz sme sa zasa trosku zacali bavit - planujeme stretko - ze naposledy sa vidiet, vsetko co ostalo zamlcane si vyrozpravat nech je pokoj na dusi a potom uvidime... kazdopadne mna to stale boli a stale ju lubim :(
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

RomanB napísal:Ono je to na tom ako sa rozidete ci v dobrom , alebo po nejakej velkej hadke.
Ludia maju tendenciu si potom cosi kompenzovat zalezi aj na povahe ...
presne súhlasím, všetko záleží ako sa rozídete, či v dobrom a budete normálny kamaráti alebo po zlom a jeden na druhého budete nadávať alebo len jedna EX-polovička :? niektorý to hovoria aj preto lebo chcú na toho druhého zabudnúť a nemyslieť na to čo prežili s ním...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

K_E_L_L_Y14 napísal:u mna je to 50:50...s jednym sme velmi good kamarati a s druhym sa nerozprawame a tak si domyslite...ae wed zivot je taky netreba sa nad tym pozastawowat... :)
co sa netreba? co je to za volovinu? vzdy sa nad tym dotycna osobna pozastavi, aj keby nechcela. Predsa ak su 2ja ludia spolu isty cas a naraz sa to zmeni...nemozes povedat ze sa nad tym netreba pozastavovat!
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Tak co sa tyka byvalych tak niektore vztahy su uz zaplatane na kamaratov, cize aj som rad, ze to neskoncilo nejak horsie. Vynimkou je posledny vztah, ktory doteraz nemam zaplatany a ani sa nejak nemienim snazit ked moja byvala sa hra na urazenu pricom ona ma podje*ala. :?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ja som skoncil tak ze moje city k babe sa nezmenili jej k mne tiez nie ale proste sme uz sami. :(
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

kks ešte ze tu takato tema je, ja som dostal taku poriadnu "facku" od byvalej, ako sa so mnou rozišla tak si kkkt, atd obycajny luzer ale finale v takichto fazach su kamaratky byvalych, obulo sa ich do mna asi 5.. a finale bolo ze udreli na take veci ,ktore som si myslel ze viem iba ja s holkou, proste vacsina bab ma dve tvare, pocas vztahu a po vztahu :) ..
abonix
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa abonix »

To ber s rezervou, také dievčatá sú úbohé charaktery bez chrbtovej kosti, z ktorých ešte život nestihol vyprášiť pubertu.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Do niektorych veci sa proste nerype, a ked sa zarype nieje to potom na tvoju hanbu, ale na hanbu tej ubohej podlej osoby.
Napísať odpoveď