vztah medzi ludmi po rozchode..
vztah medzi ludmi po rozchode..
chcel by som vediet, preco takmer kazda zena po rozchode tvrdi o svojom byvalom ze je to debil, psychopat a reci typu "nechapem ako som to s nim mohla ten rok, dva vydrzat" ci s tym mate nejaku skusenost. lebo ja po tom co som sa rozisiel s priatelkou, tak som myslel ze budeme normalne kamarati, ona mi to stale tvrdila.. aj ket zo zaciatku to bolo pre mna strasne tazke. ale teras by som normalne s nou vybehol pokecal. Ale ona si mysli o mne ze som debil, hovori to pred ostatnymi ket pride tema na mna. A tak je to s vecssinou zenskych, aspon co sa tyka mojho okolia.. kamarati by s byvalimi normalne pokecali ale zeny odmietaju komunikovat, vyhybaju sa.. skratka rozidu sa a budu o byvalom tvrdit ze je blbec aj ket to nemaju nijak podlozene.. vobec tomu nechapem.. rad by som pocul aj vyjadrenia nejakych zien
. zato od chalana take daco je pocut iba velmi zriedka, chalani su vecssinou ti ktori by chceli to kamaratstvo udrzat aj nadalej.
...vetsinou je to vzdy tazke, robite sa ze ju uz nepoznate, maximalne ju pozdravite...no ako je niekedy mozne ze vznikaju druhe sance? tretie? stvrte? pretoze sa aj nadalej dokazu normalne bavit, pricom zistia ze sa rozisli koli kravine, alebo si niekdajsi problem vysvetlia a budu spolu...
- preto ak lubite svoje polovicky, snazte sa byt pri nich aj po rozchode, je to sice tazke, ale niekedy sa to vyplati a ste opet svoji...
- preto ak lubite svoje polovicky, snazte sa byt pri nich aj po rozchode, je to sice tazke, ale niekedy sa to vyplati a ste opet svoji...
Tazko vyriesit nieco, ked vieme o vas dvoch velmi velmi malo. Naozaj nevieme kolko trval vas vztah, aky bol, ako ste sa v nom citili a co vlastne bolo pricinou rozchodu a tak dalej a tak dalej.
Nevieme presne kto sa s kym rozisiel, teda niesom si isty, pisal si teda, ze rozisiel som sa, ze budete kamarati a ze ona to stale tvrdila, takze Ty alebo ona ta nechala?
Nevieme presne ani kolko je to po tom rozchode.
Idem teda k nej, podla mojho nazoru...budem len dedukovat, bo je toho malo...
Je to este cerstve, tazko sa stym vyrovnava, tazsie ako ty, citi vinu, dava vinu tebe, rozchod je negativna emocia a tak ju sprevadza negativne myslenie a preto moze o tebe sirit to, co siri. Rozisli ste sa v dobrom, zlom, kvoli comu, nevieme ... myslim, ze ked vas vztah "pracoval" spravne, len to proste uz nebolo ono a povedali ste si, ze konec ... nemala by sa tak spravat, vychadza mi z toho teda, ze dovod bol iny (i ked mylit sa je ludske
) ....
Kazdopadne rozchod isto zanechava rany, niekomu sa lieca rychlejsie, inym pomalsie, obcas aj vobec ... a kazdy sa tym vyrovnava inak ... tvoja ex sa "ventiluje" asi tymto sposobom ... ale fakt povedat PRECO je pre nas tazke kedze netusime o vas takmer nic...
Nevieme presne kto sa s kym rozisiel, teda niesom si isty, pisal si teda, ze rozisiel som sa, ze budete kamarati a ze ona to stale tvrdila, takze Ty alebo ona ta nechala?
Nevieme presne ani kolko je to po tom rozchode.
Idem teda k nej, podla mojho nazoru...budem len dedukovat, bo je toho malo...
Je to este cerstve, tazko sa stym vyrovnava, tazsie ako ty, citi vinu, dava vinu tebe, rozchod je negativna emocia a tak ju sprevadza negativne myslenie a preto moze o tebe sirit to, co siri. Rozisli ste sa v dobrom, zlom, kvoli comu, nevieme ... myslim, ze ked vas vztah "pracoval" spravne, len to proste uz nebolo ono a povedali ste si, ze konec ... nemala by sa tak spravat, vychadza mi z toho teda, ze dovod bol iny (i ked mylit sa je ludske
Kazdopadne rozchod isto zanechava rany, niekomu sa lieca rychlejsie, inym pomalsie, obcas aj vobec ... a kazdy sa tym vyrovnava inak ... tvoja ex sa "ventiluje" asi tymto sposobom ... ale fakt povedat PRECO je pre nas tazke kedze netusime o vas takmer nic...
-
midnight_man
Guru
kopacky mi dala ona.. ma 19 zachvilu 20 ja som mal 19 teras v januari.. a kopacky mi dala kvoli vyske, odkedy je na intraku. vraj na mna nema cas a podobne bullshity. Ale ja nemam problem s tym zeby som s nou chcel znova nieco mat.. ale nechapem boha preco sa so mnou uz ani nerozprava vyhyba sa stretnutiam a hovori ze som debil.
-
midnight_man
Guru
Hovoriť o bejvalých ako o debiloch nie je môj štýl.
Z jednoduchého dôvodu : ak som si niekoho vybrala, chodila s ním a ľúbila ho, určite to pre niečo bolo. Istotne som si nevybrala "debila". A ak predsa len taký bol, tak to znamená, že som bola chybná rovno aj ja, ak som to dopredu nevidela.
Na bývalých spomínam iba v dobrom, čas obrúsil hrany, negatívne emócie a zostali iba pekné spomienky.
A tiež je dobré si uvedomiť, že nenávisť je absolútna blbina.Živiť ju v sebe je chyba - oberá nás o radosť zo života, z maličkostí, opantáva nám neustále myseľ myšlienkami na pomstu... Načo to všetko ? Jednoduchšie je uzavrieť prímerie a želať každému len to najlepšie.
Ono si nás osud aj tak nájde a všetko zlé nám v živote skôr či neskôr spočíta.
Na bývalých spomínam iba v dobrom, čas obrúsil hrany, negatívne emócie a zostali iba pekné spomienky.
A tiež je dobré si uvedomiť, že nenávisť je absolútna blbina.Živiť ju v sebe je chyba - oberá nás o radosť zo života, z maličkostí, opantáva nám neustále myseľ myšlienkami na pomstu... Načo to všetko ? Jednoduchšie je uzavrieť prímerie a želať každému len to najlepšie.
Ono si nás osud aj tak nájde a všetko zlé nám v živote skôr či neskôr spočíta.
-
skurud-hay
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Bez urážky ale je to .... ,,, kašli na ňu po svete behá veľa iných a lepších,,, ja som tiež prežil ťažký rozchod,,, z ktorého som sa nespamätal poriadne ani po roku, ale stretol som dievča ktoré tu predným schová do vrecka vo všetkom a už viem aké to je keď ťa dievča ľúbi srdiečkom a nie kecami,,,,,, prajem veľa šťastia do životabrainwirm napísal:kopacky mi dala ona.. ma 19 zachvilu 20 ja som mal 19 teras v januari.. a kopacky mi dala kvoli vyske, odkedy je na intraku. vraj na mna nema cas a podobne bullshity. Ale ja nemam problem s tym zeby som s nou chcel znova nieco mat.. ale nechapem boha preco sa so mnou uz ani nerozprava vyhyba sa stretnutiam a hovori ze som debil.
-
Grosay
Star
Aj si sa ju snazil kontaktovat a nech ti vysvetli tie jej recicky o "debilovi"? Ak hej, ale nechcela sa s tebou stretnut, tak ju k tomu stretku nejako donut. Napriklad ju cakaj pred domom. Nebud agresivny ani nic take, iba sa jej spytaj, co je na tom pravdy, ze to tvrdi. Ja osobne by som sa hned isiel na to spytat "zdroja" tych reci, teda jej. To vies- klebety su klebety a ani nevies ako a siria sa aj ked ich ta"zodpovedna osoba" vobec nepovedala. Uz som take nieco zazil, ze JA som povedal nieco take a take... a pritom to vobec nebola pravda.
na takmer 20r dievca skutocne uboha reakcia ... ak si nepravil nic, preco by ta mala takto zhadzovat, tak potom s nou nic radsej neries ... nestoji ti za to ... na otazky tipu "preco to o mne rozpravas" bud poznas odpoved, alebo v druhom pripade sa potom s nou nemas o com bavit ... ako som pisal len sa ventiluje, dost detskym sposobom ...
S tou prvou vetou moc nesúhlasím (nikdy nehovor nikdy), nakoľko poznám pár ľudí, čo sa rozišli a v pohode fungujú ako kamaráti a berú to proste ako kolobeh života (proste čo sa malo stať, či má stať, sa proste stalo, resp. stane).Majka16 napísal:Z kamarátstva môže byť láska, ale z lásky kamarátstvo nikdy!
No a čo sa toho týka, nie všetky baby to hovoria... Ja aj keď som sa niekedy rozišla v zlom, nikdy som nič také nevravela...
-
dexter7007
Zablokovaný
tema ako pre mna......ako som uz pisal v inom prispevku(debilni rodicia)mno ta baba omne rozniesla ze som decko ale horsie je ze mame rovnakych kamosov cize sa vyhybame...............ja uz na to vsetko kaslem len to trocha este boli ked ju vydim ale taky je zivot..........len sranda je ze ako som spominal:povedala do eteru ze som decko a teraz chodi s chalanom mladsim od nej ktory je tak detinsky ze to az boli.........aj ked ten rank ze som decko si mohla odpustit lebo ani ja a ani kamarati si to nemyslia....myslim ze sa mi snazila ublizit........