Vztah na dialku
No hej zalezi na individuu,ale samozrejme ze ked mas 15 tak ta este nenapadnu take veci ako v 20,napriklad potom uz myslis na rodinu,karieru.kde byvat otazka ci deti a pod.r4wMUnt34q napísal:Od veku nezalezi.. Zalezi od individua.. Je pravda, ze v 25 by uz vacsina ludi mala vediet co chcu a najst si poriadneho partnera na dlhodobejsi a "pevnejsi" vztah, ale NA VEKU NEZALEZI
-
r3sp3ct
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
To o rodine, ako zarobiť money, či ísť na výšku, alebo niekam do zahraničia trápi aj mňa skoro 18 ročného človeka, je to otázne, ako si plánuješ život, najväčší problém 15 ročných je pupák na tvári, ožierať sa, či sex.melon napísal:No hej zalezi na individuu,ale samozrejme ze ked mas 15 tak ta este nenapadnu take veci ako v 20,napriklad potom uz myslis na rodinu,karieru.kde byvat otazka ci deti a pod.
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
r4wMUnt34q
Star
No tak to tiez zavisi na individuu, asi este nemas 20melon napísal:No hej zalezi na individuu,ale samozrejme ze ked mas 15 tak ta este nenapadnu take veci ako v 20,napriklad potom uz myslis na rodinu,karieru.kde byvat otazka ci deti a pod.
Nie netreba,btw mam cez 20,samozrejme ze aj ja som mozno niekedy blizko po 15 rozmyslal aj nad pravou laskou,ale este som nebol zavisly na svete peniazoch,proste este som nebol dospely a tak ma az ak vela veci netrapilo....r4wMUnt34q napísal:No tak to tiez zavisi na individuu, asi este nemas 20.. Zalezi aj od skusenosti, od vela veci.. Je pravda, ze malo 15 r. chalanov rozmysla o pravej laske (ak nejaky vobec
), ale to neznamena, ze ani jeden o nej nerozmysla
.. Treba to este rozoberat ?
myslel som si, ze to moze ist, ale zistil som, ze to velmi zalezi od povahy. Mne odlucenie az tak nevadilo(nie preto, ze by som ju nemal rad), ale ona to znasala horsie,takze sme to ukoncili. Treba skusit, ked sa podari tak to moze stat za to, ale ak nie tak je z toho rovnake trapenie ako po normalnom rozchode.
-
r4wMUnt34q
Star
Podla mna je zaklad dobreho vztahu, aby si ludia rozumeli, vedeli sa ocenit, smiali sa spolu, bolo im spolu super a velmi sa lubili a podporovali navzajom v tom, co robia a co ich bavi.. Idem na toto spravit novu temu radsej, lebo sme off-topicTe-wei napísal:Ale základom dobrého vzťahu je práveže byť spolu.
-
krupica_dnb
Medium Professional