Vztah na dialku

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa schw33k »

r3sp3ct kebyze nechodis s dvoma holkami naraz tak by som sa aj zamyslel nad tvojim prispevkom :wink:
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

schw33k napísal:r3sp3ct kebyze nechodis s dvoma holkami naraz tak by som sa aj zamyslel nad tvojim prispevkom :wink:
Kebyže niekto nezamkol tu tému, a nezmazal ten topic s odp. na otázky mod+ tak by niekto vedel to o čom som tam písal...
melon
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa melon »

r4wMUnt34q napísal:Od veku nezalezi.. Zalezi od individua.. Je pravda, ze v 25 by uz vacsina ludi mala vediet co chcu a najst si poriadneho partnera na dlhodobejsi a "pevnejsi" vztah, ale NA VEKU NEZALEZI :)
No hej zalezi na individuu,ale samozrejme ze ked mas 15 tak ta este nenapadnu take veci ako v 20,napriklad potom uz myslis na rodinu,karieru.kde byvat otazka ci deti a pod.
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

melon napísal:No hej zalezi na individuu,ale samozrejme ze ked mas 15 tak ta este nenapadnu take veci ako v 20,napriklad potom uz myslis na rodinu,karieru.kde byvat otazka ci deti a pod.
To o rodine, ako zarobiť money, či ísť na výšku, alebo niekam do zahraničia trápi aj mňa skoro 18 ročného človeka, je to otázne, ako si plánuješ život, najväčší problém 15 ročných je pupák na tvári, ožierať sa, či sex.
melon
Light Star
Light Star

r3sp3ct napísal:To o rodine, ako zarobiť money, či ísť na výšku, alebo niekam do zahraničia trápi aj mňa skoro 18 ročného človeka, je to otázne, ako si plánuješ život, najväčší problém 15 ročných je pupák na tvári, ožierať sa, či sex.
Jo hej mas pravdu,suhlasim
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

preco tu tak odsudzujete mladych? Tak potom by kazdy mlady (vratane vas/nas seckych) mala mat len tieto problemy- pupak, ozrat sa, sex...
Co si aspon ja nemyslim, ze by som bol taky zaostaly....
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

melon napísal:No hej zalezi na individuu,ale samozrejme ze ked mas 15 tak ta este nenapadnu take veci ako v 20,napriklad potom uz myslis na rodinu,karieru.kde byvat otazka ci deti a pod.
No tak to tiez zavisi na individuu, asi este nemas 20 :D.. Zalezi aj od skusenosti, od vela veci.. Je pravda, ze malo 15 r. chalanov rozmysla o pravej laske (ak nejaky vobec :D), ale to neznamena, ze ani jeden o nej nerozmysla :).. Treba to este rozoberat ?
melon
Light Star
Light Star

r4wMUnt34q napísal:No tak to tiez zavisi na individuu, asi este nemas 20 :D.. Zalezi aj od skusenosti, od vela veci.. Je pravda, ze malo 15 r. chalanov rozmysla o pravej laske (ak nejaky vobec :D), ale to neznamena, ze ani jeden o nej nerozmysla :).. Treba to este rozoberat ?
Nie netreba,btw mam cez 20,samozrejme ze aj ja som mozno niekedy blizko po 15 rozmyslal aj nad pravou laskou,ale este som nebol zavisly na svete peniazoch,proste este som nebol dospely a tak ma az ak vela veci netrapilo.... :)
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

uz som sa vyjadroval ze moze :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ooo Velky jojcek dakujeme ti vsetci, ze si opat prisiel a upozornil nas na to, ze si sa uz vyjadril. Prinutilo ma to pohrabat sa v tejto teme a znovu si precitat tvoju mudrost. :smt064
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

myslel som si, ze to moze ist, ale zistil som, ze to velmi zalezi od povahy. Mne odlucenie az tak nevadilo(nie preto, ze by som ju nemal rad), ale ona to znasala horsie,takze sme to ukoncili. Treba skusit, ked sa podari tak to moze stat za to, ale ak nie tak je z toho rovnake trapenie ako po normalnom rozchode.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

mal som taký vzťah ale premňa to bolo po čase len plytvanie kreditom.. takže som to ukončil :)
Apple
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Apple »

praveze pre mna nieeee .........len ma sere ze je to take ze proste nemozme spolu byt ........
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Apple napísal:praveze pre mna nieeee .........len ma sere ze je to take ze proste nemozme spolu byt ........
Ale základom dobrého vzťahu je práveže byť spolu.
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Te-wei napísal:Ale základom dobrého vzťahu je práveže byť spolu.
Podla mna je zaklad dobreho vztahu, aby si ludia rozumeli, vedeli sa ocenit, smiali sa spolu, bolo im spolu super a velmi sa lubili a podporovali navzajom v tom, co robia a co ich bavi.. Idem na toto spravit novu temu radsej, lebo sme off-topic :)
lApAj7
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lApAj7 »

Podla toho aka je to dialka a ako sa casto vydavate.Ale zavisi to od obidvoch a ak je laska natolko velka tak aj dialka sa niekam strati :? :? :?
Mne to sice nevislo ale tebe drzim palec
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

no yo.. zacina to robit problemy ta dialka- ked ma pracu, skolu, teraz jej sestra prisla domov po par mesiacoch.... ale dufam ze sa to vykryje :?
Kwetinka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kwetinka »

myslim si, ze ak su ti ludia dostatocne zreli, no zle som to napisala:)..ak su uz dospeli, maju vlastne financie a moznosti akos a dopravit jeden k druhemu, fungovat to moze..ine je ked su mladsi obaja..a raz ma pruser jeden inokedy zase druhy ...a nemaju tolko volnosti u rodicov..kolko mas rokov?
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

PODLA MNA: Ked sa chce (z oboch stran), vsetko sa da...
boarderpp
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa boarderpp »

podla mna vztah na dialku je dost zly lebo sa nevidite moc casto a ta osoba sa ti zacne vzdialovat a uz to take nebude.
Napísať odpoveď