Vztah - nevie co chce?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dudo02 »

jumbojet-Mozno napisem opak,ako vacsina,ale nenechavaj sa tak lahko namotavat..Kocka vidi,ze ta"dostane" kedy chce a mozno aj preto ta tak lahko"opusta".Takze bud troska zdrzanlivejsi a neskac ako ona piska..To ze si neprisiel,ked si jej to sluboval by som nepovazoval za nieco tragicke-prave naopak,mozno to je +..

A ktomu tvojmu zamilovaniu-zalubil si sa do krasy,avsak poznat ju este nepoznas,takze ta tvoja zamilovanost je"povrchna".A to,ze existuju baby,ktore su od tejto ovela lepsie,neber ako utesovanie,ale ako fakt..Tato tvoja laska sa rada zahrava,aj ked si to mozno neuvedomuje..Poznam dost vela zien a niektore su fakt mrchy-radi hraju na viac stran.Potrebuju mat pocit,ze su chcene.A to maju poniektore dost rokov na to,aby sa spravali ako pubertacky..Zaujimava potreba..

Nie je nic lepsie,ako mila,uprimna zienka :wink:.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

jumbojet napísal:Pozyva ako pozyva, ona to mala na ICQ a ja som jej zo srandy napisal, ze idem, pridem... a nemozem vediet ako to ona myslela, ze ci to nebrala aj ona zo srandy. Bola s kamaratkou v bare, ja som bol tiez a nechcelo by sa mi uz vazne ist za nou, nie je to najblizsie. Sice bola moznost, ze si zavolam taxik a doletim tam, bolo vsak uz pred polnocou. Mozno som mal prist, mozno nie, neviem ani sam, kto vie ako by reagovala keby som jej vtedy bol zavolal a spytal sa jej ci to plati a ci to myslela vazne.
... noo nato ako by reagovalal keby si jej zavolal je uz teraz neskoro rozmyslat .. nezamyslaj sa nikdy nad tym "co by bolo ak by" i tak to nikdy nikam nevedia a nic na tom co si spravil uz nezmenis .... neviem necital som celu temu , takze reagujem len na tento prispevok , myslim ze tvoj problem je ze vsetko moc riesit nad vsetkym sa moc zamyslas .. v kazdom jej geste ci niecom co spravi , napise, povie nieco hladas ........... proste vies ako sa hovori "nechaj to plavat" ....... kazda holka je ina a nikdy na ziadnu nenajdes recept , ale aj pri vela snahy skodi ... a ty sa aj tak zbytocne len utrapis ak sa budes nad vsetkym pozastavovat :wink:
dudo02 napísal:Nie je nic lepsie,ako mila,uprimna zienka :wink:.
a to take este existuju ? :D , ale nie . chcel som byt vtipny :D
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jumbojet »

Maki - Mas pravdu, pripustam to, ale nedokazem sa vykaslat, zabudnut len tak, vymazat ju z pamati, z icq, z mobilu.

dudo02 - Zaujimava rada, ak bude prilezitost, tak preco nie. Mozno by nebolo zle jej obcas ukazat, ze to nepojde tak lahko, ze si treba pocakat a ze nebudem skakat na jej navijak hned.

slavo120 - Ak budes mat cas, tak si mozes precitat celu temu alebo aspon prvy prispevok a potom prispevok na 4. strane, presnejsie prispevok co som pisal na Novy rok. Mas ciastocne pravdu v tom, ze som sa az moc zamyslal nad tym co a ako bude, prilis som riesil situaciu, ktora prave bola a nechcel som spravit ziadnu chybu. A to je aj to co mi ona povedala, ze vsetko moc riesim, neviem ako k tomu dosla, ale dosla.

Este aby som nezabudol, tak dnes to bolo uplne v pohodicke, fajn sme si pokecali, zase sme sa zhodli na strasne vela veciach, spravili sme si strasnu srandu z jednej spolocnej "kamaratky", vecer som s nou volal este chvilu, potom sme zase pisali na ICQ a tak. Len aby to nedopadlo ako na konci roka.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Ako to tak citam tak si sa s tym uz davno vyrovnal a momentalne s nou komunikujes uz len s potreby vediet ako to dopadne a co by sa stalo keby si sa rozhodol inak. tj ziskavas skusenost aby si sa v dalsom vztahu(pravdepodobne s inou holkou)nekopol a nenechal oblbnut :wink:
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Nie, nevyrovnal som sa s nicim a ani sa s tym nechcem vyrovnat, pretoze v tom stale vidim sancu. Mozno som prilis zaslepeny, ale preco by som sa o nu nemohol este pokusit?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

jumbojet napísal:Nie, nevyrovnal som sa s nicim a ani sa s tym nechcem vyrovnat, pretoze v tom stale vidim sancu. Mozno som prilis zaslepeny, ale preco by som sa o nu nemohol este pokusit?
no tak mi to pripadalo, najprv si robis z nej srandu, na jeden vecer ste na noze, na dalsi zase uplne v pohode, akoby ste mali obidvaja reset tlacitko :wink:
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

To nebola ani tak sranda, zle som sa tu asi vyjadril. Vysvetlil som jej, ze to nejde, ze nemam auto k dispozicii (narazam na tu sobotu vecer) a tak ze to nechame na inokedy, pochopila to a nic nepovedala, potom sme sa rozpravali uz na inu temu. Vcera ani dnes o tom nepadlo co i len jedine slovo, aj ked mi dnes ked sa lucila pisala, ze mam prist po nu zajtra, ze maju jednu akciu zo skoly a tak... a potom ze sa nejak dohodneme co dalej.

Cez tyzden napisem nieco viac ak sa udeje.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

jumbojet napísal:To nebola ani tak sranda, zle som sa tu asi vyjadril. Vysvetlil som jej, ze to nejde, ze nemam auto k dispozicii (narazam na tu sobotu vecer) a tak ze to nechame na inokedy, pochopila to a nic nepovedala, potom sme sa rozpravali uz na inu temu. Vcera ani dnes o tom nepadlo co i len jedine slovo, aj ked mi dnes ked sa lucila pisala, ze mam prist po nu zajtra, ze maju jednu akciu zo skoly a tak... a potom ze sa nejak dohodneme co dalej.

Cez tyzden napisem nieco viac ak sa udeje.
to ze zena nic nepovie neznamena ze stym suhlasi..isto ju to mrzelo...
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Ak je to tak ako pises a mrzelo ju to, tak je to len dobre a ja to povazujem za plus.
berynatorko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa berynatorko »

dudo02 napísal:jumbojet-Mozno napisem opak,ako vacsina,ale nenechavaj sa tak lahko namotavat..Kocka vidi,ze ta"dostane" kedy chce a mozno aj preto ta tak lahko"opusta".Takze bud troska zdrzanlivejsi a neskac ako ona piska..To ze si neprisiel,ked si jej to sluboval by som nepovazoval za nieco tragicke-prave naopak,mozno to je +..

A ktomu tvojmu zamilovaniu-zalubil si sa do krasy,avsak poznat ju este nepoznas,takze ta tvoja zamilovanost je"povrchna".A to,ze existuju baby,ktore su od tejto ovela lepsie,neber ako utesovanie,ale ako fakt..Tato tvoja laska sa rada zahrava,aj ked si to mozno neuvedomuje..Poznam dost vela zien a niektore su fakt mrchy-radi hraju na viac stran.Potrebuju mat pocit,ze su chcene.A to maju poniektore dost rokov na to,aby sa spravali ako pubertacky..Zaujimava potreba..

Nie je nic lepsie,ako mila,uprimna zienka :wink:.
tak tak :) a ked uz chces mrchu tak bud "chrumkavy", lebo co ma zadarmo si nevazi :roll:
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Dnes to malo zaujimave pokracovanie. Vecer potrebovala s niecim pomoct a tak som jej pomohol, zabil som s tym mozno dve hodiny casu. Ked sme to spravili, tak som jej napisal, ze mi dlhuje nie jedno pol deci, ale rovno celu flasu a ona mi na to odpisala, ze ci sa inak nedohodneme.

Pytal som sa co si predstavuje pod tou inou dohodou, napisala, ze to je na mne, opat som sa jej pytal ze co tym mysli alebo aky ma napad, ale nenapisala presne. Potom napisala, ze ona je za vsetko co len chcem a co mi bude schopna splnit. V tom mi hlavou prebehlo milion myslienok, aj som jej to napisal, lenze ziadnu konkretnu odpoved som jej na to nedal a ona reagovala tym, ze to necha na mne co budem chciet. Hned potom pisala, ze ide spat a ze som zahodil sancu, podarilo sa mi ju este zdrzat a vypytovat sa co mala na mysli, lenze odpoved rovnaka, ze je to na mne co budem chciet. Pytal som sa co mala na mysli a ona na to, ze vselico a mozno nic, potom odisla.

Nebudem tu pisat co ma vsetko napadlo, ale ake su vase napady, ze co tym vsetkym myslela?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Možno tým naozaj myslela to, čo napadlo teba. :wink: A možno to znamenalo nejakú pomoc z jej strany, nejaké pozvanie...neboj sa a navrhni niečo, či naozaj bude súhlasiť. :)
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Po dlhsom case napisem strucne info. To o com bol predosly prispevok sme sa ani nebavili, pytal som sa jej na dalsi den ci ponuka plati a ze este sa uvidi.

Par krat sme sa stretli tak nahodne, rozpravali sme sa, obcas sa hrala ze sa nasrala za to co som povedal, pretoze som si z nej srandu robil, ale vzdy ju to po par minutach preslo.

Vcera na Valentina mi podvecer pisala, ze ci niekde ideme, tak sa pytam ze kam, ze ci ma nieco v plane a tak podobne, potom som pisal ze mam nieco dohodnute ale mozem to zrusit, ze nech napise predstavu a odbehol som na par minut. ked som prisiel, tak som mal uz len odkaz, ze jej nieco do toho doslo a ze si to vynahradime. O polnoci sme sa stretli na ICQ a tak sme kecali, potom prislo k tomu co pisala podvecer a odpisala, ze nevidela u mna zaujem. Tak som jej napisal, ze tam zaujem bol ale ze mama presne napisat co cakala alebo planovala, lebo ze vzdy to nechava na mna. Na to len odpisala, ze ona je uz taka a ze to tak byva, ze sa musi chytit iniciativy muz, tak som jej povedal svoj nazor a ze nabuduce ziadne taketo opletacky okolo toho, ze mi rovno napise kedy ideme, kam ideme, jednoducho mi to cele vyklopi a da mi to prikazom, ja sa nebudem moct branit a budem suhlasit. Na to napisala, ze v pohode, ze nabuduce to tak spravi a ze si to teda vynahradime.

Dnes som s nou chvilu bol, dostala darcek na Valentina, nic velke to nebolo, ale bolo to nieco co by tazko zhanala a bola strasne rada, uplne to na nej bolo vidiet ako sa z toho tesi, takze som rad, ze to tak dopadlo.

Nechavam tomu volny priebeh, mam z toho vsak pocit, ze je trosicku namotana, vsak ma uz 2x volala, avsak ani raz z toho nic nebolo a myslim, ze prave kvoli mne z toho nic nebolo. Keby som viacej chcel, tak to vyjde, ale pockam a mozno sa ozve zase.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Asi by si mal byť naozaj viacej iniciatívnejší. Pokiaľ by sa iniciatívy chytala ona, tak v pohode, ale ona sa očividne nechytá, tak skús nabudúce vymyslieť niečo, kam by ste mohli ísť, ak by mala záujem, priamo jej povedať tvoj plán a spýtať sa, či súhlasí. :)
puzzle
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa puzzle »

to Jumbojet:
Pfu ako som uz písal, prečítal som to celé, "román" sa čítal fajn, smutno aj veselo.
Neviem presne, čo ti napísať, keďže tu toho odznelo naozaj ale naozaj mnoho. Vidím len, že je to okolo 2mesiace, čo si založil tuto temu, že stále si tam kde si bol a nevieš kam stúpiť.
Naozaj ako tu pises, citim proste, že budeš skvelý chlap. Pozor však, "moderator" ti už písal, že komunikačný kanál býva často krát zavádzajúci. Pretože tak ako vieš svoje pocity zo seba vyliať cez to tvoje ICKVE (alebo proste cez text), tak ti naopak nemusí zasa ísť v reále.
Skusim teda par postrehov, čo mi preblysli hlavou. "Nesmelý" zajko v Afrike, skromnosť, cit, výčitky, nerozhodnosť, obavy, obeta, vytrvalosť, láskavosť, opatrnosť adť. Je v teba veľa takých vlastností, ktoré by si iné dievčatá určite priali a zaslúžili viac ako dievča, ktoré tu opisuješ. Ale viem, že tvoje srdce nejak patrí momentálne jej, i keď si ŤA naozaj nezaslúži.
Je strašne labilná, nemení názor zo dňa na deň, mení názor často z minúty na minútu. Prečo má v hlave taký chaos ? ...to je tá otázka ... a netuším naozaj odpoveď.
Vedel by som tu písať úvahy čo, ako, prečo, načo, začo, kam ... ale zas by sme len písali. Dám ti návrh, čo sprav ... len prosím ťa, aj keď to nespravíš, prestaň sám seba podceňovať, prestaň sa ospravedlňovať za veci, za ktoré ani nemôžeš, prestaň byť ten, ktorý chce stále dávať a nič mu nie je opetované ... si až neskutočný dobrák (čo fajn vlastnosť), no nie v takomto prípade. Velmi ti chýba sebavedomie, o ktorom často krát zvyknem hovoriť. Buď spontánny, neriad sa stále pravidlami (ako sa hovorí, pravidlá sú na to, aby sa porušovali). Jediné, čo ti môžem povedať, povedali ti to mnohí už, ak k nej stále niečo cítiš, nedá ti spávať, zober odvahu, premysli (ale nie ako premýšlaš, lebo ty veci strašne komplikuješ) a sprav to. Určite k tebe cíti niečo, ty k nej. Buď to prekvitne v lásku obojstrannu, alebo zistíš, že láska vie aj bolieť.
Sprav to. Nič cez icq, všetko osobne, z očí do očí, pretože v texte emocie skryje, ale v skutočnosti ťažšie. Povedz jej, že ti je jedno, čo povedala, že k nej cítiš oveľa viac ako si vie predstaviť, že ti nezáleží na tom, čo vravela (myslím to ze je***), že ti stojí za to s ňou byť, že ti je krajšie, keď si s ňou, že s ňou chceš tráviť pekné chvíle, byť jej oporou, že ju máš rád takú aká je, že ju chceš spoznať viac a že ju skutočne lúbiš ... čo som tým chcel povedať ... asi toľko, že ona vie, že si do nej "plus", tak sa už neboj a DAJ JEJ NAJAVO SVOJE SKUTOČNÉ CITY, nech má teda svojho muža činu a VER SI, veri si, že spravíš správnu vec a naozaj zistíš na čom si a možno, možno dojde aj k tej dlhoočakávanej, spomínanej puse, bozku a pocíti, čo v tebe môže násť. Lebo keď ti už aj po takomto vyznaní dokáže povedať, že to nemá vôbec význam ... tak potom ... si túto vetu dokážeš dokončiť sám.
Život vie byť krutý ... ale i pekný ... nenechaj sa zožierať myšlienkou, čo by bolo, keby si su ju bol pobozkal na tej party, ako čakala ... máš šancu spraviť niečo teraz, tak sa toho teda chyť, a naozaj skús obmedziť slová "Ale, prečo, ako" ....
Čím dlhšie to budeš odsúvať, tým viac sa zamotáš sám do seba, i do nej.

Vela šťastia, rád som ti napísal pár viet, možno som sa aj opakoval, bolo toho veľa povedaného, ten posledný krok je však na TEBE. Ty s tvojím vnútrom nemáš naozaj čo stratiť, ty môžeš len získať. Maj sa
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Dakujem za vyjadrenie niekoho starsieho a skusenejsieho. S tym sebavedomim mas teda pravdu, treba to zmenit.

//autoeditácia príspevku ( 19 Nov 2008, 0:27 )
Pani a damy, rok to trvalo, rok som bojoval, rok som mal nad cim kazdu noc premyslat a buchal som si hlavu o stenu, ale vyzera to tak, ze sa to oplatilo. Konecne je to na dobrej ceste, na velmi dobrej ceste a ja verim tomu, ze sa mi to uz podari dotiahnut.

Mozno vela ludi zabudlo na tuto temu, ci ju dokonca necitali, ale ja som si pamatam na to ked som ju pisal, na vsetkym moje pocity a teraz vam mozem v klude napisat, ze toto forum mi pomohlo vo vela veciach, aj ked za posledne dni si musim dakovat len sam sebe a alkoholu, z ktoreho mi bolo este na dalsi den zle, ale som rad, ze to dopadlo ako to dopadlo.

Vela ludi ma odhovaralo, aby som sa na to vykaslal, ze to nema vyznam a podobne, lenze v tomto som si poradit nedal a riadil som sa podla seba. Dufam, ze som tymto prispevkom potesil par ludi, ktori prejavili o tuto temu zaujem a este raz im chcem vsetkym podakovat, takze DAKUJEM!
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

jumbojet: kluc je prave to chovat sa podla seba. Urcite upravy spravania v ramci toho "som to stale ja" su OK. Ale uvedomit si v posteli "Sakra, ja som ju sem dostal tak ze som sa hral na niekoho uplne ineho" je to, co by som (ja osobne) nechcel nikdy zazit.

Kazdopadne gratulujem. Je vzdy pekne vidiet rozkvitajucu lasku.
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Re: Vztah - nevie co chce?

Hlasim info, ze sme spolu rok a klape to fajn :)
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

prave som docital celu tuto temu =) velmi pekny pribeh a gratulumjem ze is nestratil nadej a siel za svojim cielom. Respekt =) Drzim palce :smt006
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

jumbojet napísal:Hlasim info, ze sme spolu 13 mesiacov a klape to fajn :)

"Another happy ending" :) obcas toto forum aj pomoze no
Napísať odpoveď