Vztah - nevie co chce?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jumbojet »

Dnes to malo zaujimave pokracovanie. Vecer potrebovala s niecim pomoct a tak som jej pomohol, zabil som s tym mozno dve hodiny casu. Ked sme to spravili, tak som jej napisal, ze mi dlhuje nie jedno pol deci, ale rovno celu flasu a ona mi na to odpisala, ze ci sa inak nedohodneme.

Pytal som sa co si predstavuje pod tou inou dohodou, napisala, ze to je na mne, opat som sa jej pytal ze co tym mysli alebo aky ma napad, ale nenapisala presne. Potom napisala, ze ona je za vsetko co len chcem a co mi bude schopna splnit. V tom mi hlavou prebehlo milion myslienok, aj som jej to napisal, lenze ziadnu konkretnu odpoved som jej na to nedal a ona reagovala tym, ze to necha na mne co budem chciet. Hned potom pisala, ze ide spat a ze som zahodil sancu, podarilo sa mi ju este zdrzat a vypytovat sa co mala na mysli, lenze odpoved rovnaka, ze je to na mne co budem chciet. Pytal som sa co mala na mysli a ona na to, ze vselico a mozno nic, potom odisla.

Nebudem tu pisat co ma vsetko napadlo, ale ake su vase napady, ze co tym vsetkym myslela?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Možno tým naozaj myslela to, čo napadlo teba. :wink: A možno to znamenalo nejakú pomoc z jej strany, nejaké pozvanie...neboj sa a navrhni niečo, či naozaj bude súhlasiť. :)
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Po dlhsom case napisem strucne info. To o com bol predosly prispevok sme sa ani nebavili, pytal som sa jej na dalsi den ci ponuka plati a ze este sa uvidi.

Par krat sme sa stretli tak nahodne, rozpravali sme sa, obcas sa hrala ze sa nasrala za to co som povedal, pretoze som si z nej srandu robil, ale vzdy ju to po par minutach preslo.

Vcera na Valentina mi podvecer pisala, ze ci niekde ideme, tak sa pytam ze kam, ze ci ma nieco v plane a tak podobne, potom som pisal ze mam nieco dohodnute ale mozem to zrusit, ze nech napise predstavu a odbehol som na par minut. ked som prisiel, tak som mal uz len odkaz, ze jej nieco do toho doslo a ze si to vynahradime. O polnoci sme sa stretli na ICQ a tak sme kecali, potom prislo k tomu co pisala podvecer a odpisala, ze nevidela u mna zaujem. Tak som jej napisal, ze tam zaujem bol ale ze mama presne napisat co cakala alebo planovala, lebo ze vzdy to nechava na mna. Na to len odpisala, ze ona je uz taka a ze to tak byva, ze sa musi chytit iniciativy muz, tak som jej povedal svoj nazor a ze nabuduce ziadne taketo opletacky okolo toho, ze mi rovno napise kedy ideme, kam ideme, jednoducho mi to cele vyklopi a da mi to prikazom, ja sa nebudem moct branit a budem suhlasit. Na to napisala, ze v pohode, ze nabuduce to tak spravi a ze si to teda vynahradime.

Dnes som s nou chvilu bol, dostala darcek na Valentina, nic velke to nebolo, ale bolo to nieco co by tazko zhanala a bola strasne rada, uplne to na nej bolo vidiet ako sa z toho tesi, takze som rad, ze to tak dopadlo.

Nechavam tomu volny priebeh, mam z toho vsak pocit, ze je trosicku namotana, vsak ma uz 2x volala, avsak ani raz z toho nic nebolo a myslim, ze prave kvoli mne z toho nic nebolo. Keby som viacej chcel, tak to vyjde, ale pockam a mozno sa ozve zase.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Asi by si mal byť naozaj viacej iniciatívnejší. Pokiaľ by sa iniciatívy chytala ona, tak v pohode, ale ona sa očividne nechytá, tak skús nabudúce vymyslieť niečo, kam by ste mohli ísť, ak by mala záujem, priamo jej povedať tvoj plán a spýtať sa, či súhlasí. :)
puzzle
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa puzzle »

to Jumbojet:
Pfu ako som uz písal, prečítal som to celé, "román" sa čítal fajn, smutno aj veselo.
Neviem presne, čo ti napísať, keďže tu toho odznelo naozaj ale naozaj mnoho. Vidím len, že je to okolo 2mesiace, čo si založil tuto temu, že stále si tam kde si bol a nevieš kam stúpiť.
Naozaj ako tu pises, citim proste, že budeš skvelý chlap. Pozor však, "moderator" ti už písal, že komunikačný kanál býva často krát zavádzajúci. Pretože tak ako vieš svoje pocity zo seba vyliať cez to tvoje ICKVE (alebo proste cez text), tak ti naopak nemusí zasa ísť v reále.
Skusim teda par postrehov, čo mi preblysli hlavou. "Nesmelý" zajko v Afrike, skromnosť, cit, výčitky, nerozhodnosť, obavy, obeta, vytrvalosť, láskavosť, opatrnosť adť. Je v teba veľa takých vlastností, ktoré by si iné dievčatá určite priali a zaslúžili viac ako dievča, ktoré tu opisuješ. Ale viem, že tvoje srdce nejak patrí momentálne jej, i keď si ŤA naozaj nezaslúži.
Je strašne labilná, nemení názor zo dňa na deň, mení názor často z minúty na minútu. Prečo má v hlave taký chaos ? ...to je tá otázka ... a netuším naozaj odpoveď.
Vedel by som tu písať úvahy čo, ako, prečo, načo, začo, kam ... ale zas by sme len písali. Dám ti návrh, čo sprav ... len prosím ťa, aj keď to nespravíš, prestaň sám seba podceňovať, prestaň sa ospravedlňovať za veci, za ktoré ani nemôžeš, prestaň byť ten, ktorý chce stále dávať a nič mu nie je opetované ... si až neskutočný dobrák (čo fajn vlastnosť), no nie v takomto prípade. Velmi ti chýba sebavedomie, o ktorom často krát zvyknem hovoriť. Buď spontánny, neriad sa stále pravidlami (ako sa hovorí, pravidlá sú na to, aby sa porušovali). Jediné, čo ti môžem povedať, povedali ti to mnohí už, ak k nej stále niečo cítiš, nedá ti spávať, zober odvahu, premysli (ale nie ako premýšlaš, lebo ty veci strašne komplikuješ) a sprav to. Určite k tebe cíti niečo, ty k nej. Buď to prekvitne v lásku obojstrannu, alebo zistíš, že láska vie aj bolieť.
Sprav to. Nič cez icq, všetko osobne, z očí do očí, pretože v texte emocie skryje, ale v skutočnosti ťažšie. Povedz jej, že ti je jedno, čo povedala, že k nej cítiš oveľa viac ako si vie predstaviť, že ti nezáleží na tom, čo vravela (myslím to ze je***), že ti stojí za to s ňou byť, že ti je krajšie, keď si s ňou, že s ňou chceš tráviť pekné chvíle, byť jej oporou, že ju máš rád takú aká je, že ju chceš spoznať viac a že ju skutočne lúbiš ... čo som tým chcel povedať ... asi toľko, že ona vie, že si do nej "plus", tak sa už neboj a DAJ JEJ NAJAVO SVOJE SKUTOČNÉ CITY, nech má teda svojho muža činu a VER SI, veri si, že spravíš správnu vec a naozaj zistíš na čom si a možno, možno dojde aj k tej dlhoočakávanej, spomínanej puse, bozku a pocíti, čo v tebe môže násť. Lebo keď ti už aj po takomto vyznaní dokáže povedať, že to nemá vôbec význam ... tak potom ... si túto vetu dokážeš dokončiť sám.
Život vie byť krutý ... ale i pekný ... nenechaj sa zožierať myšlienkou, čo by bolo, keby si su ju bol pobozkal na tej party, ako čakala ... máš šancu spraviť niečo teraz, tak sa toho teda chyť, a naozaj skús obmedziť slová "Ale, prečo, ako" ....
Čím dlhšie to budeš odsúvať, tým viac sa zamotáš sám do seba, i do nej.

Vela šťastia, rád som ti napísal pár viet, možno som sa aj opakoval, bolo toho veľa povedaného, ten posledný krok je však na TEBE. Ty s tvojím vnútrom nemáš naozaj čo stratiť, ty môžeš len získať. Maj sa
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Dakujem za vyjadrenie niekoho starsieho a skusenejsieho. S tym sebavedomim mas teda pravdu, treba to zmenit.

//autoeditácia príspevku ( 19 Nov 2008, 0:27 )
Pani a damy, rok to trvalo, rok som bojoval, rok som mal nad cim kazdu noc premyslat a buchal som si hlavu o stenu, ale vyzera to tak, ze sa to oplatilo. Konecne je to na dobrej ceste, na velmi dobrej ceste a ja verim tomu, ze sa mi to uz podari dotiahnut.

Mozno vela ludi zabudlo na tuto temu, ci ju dokonca necitali, ale ja som si pamatam na to ked som ju pisal, na vsetkym moje pocity a teraz vam mozem v klude napisat, ze toto forum mi pomohlo vo vela veciach, aj ked za posledne dni si musim dakovat len sam sebe a alkoholu, z ktoreho mi bolo este na dalsi den zle, ale som rad, ze to dopadlo ako to dopadlo.

Vela ludi ma odhovaralo, aby som sa na to vykaslal, ze to nema vyznam a podobne, lenze v tomto som si poradit nedal a riadil som sa podla seba. Dufam, ze som tymto prispevkom potesil par ludi, ktori prejavili o tuto temu zaujem a este raz im chcem vsetkym podakovat, takze DAKUJEM!
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

jumbojet: kluc je prave to chovat sa podla seba. Urcite upravy spravania v ramci toho "som to stale ja" su OK. Ale uvedomit si v posteli "Sakra, ja som ju sem dostal tak ze som sa hral na niekoho uplne ineho" je to, co by som (ja osobne) nechcel nikdy zazit.

Kazdopadne gratulujem. Je vzdy pekne vidiet rozkvitajucu lasku.
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Re: Vztah - nevie co chce?

Hlasim info, ze sme spolu rok a klape to fajn :)
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

prave som docital celu tuto temu =) velmi pekny pribeh a gratulumjem ze is nestratil nadej a siel za svojim cielom. Respekt =) Drzim palce :smt006
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

jumbojet napísal:Hlasim info, ze sme spolu 13 mesiacov a klape to fajn :)

"Another happy ending" :) obcas toto forum aj pomoze no
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Po skoro dvoch rokoch si dovolím otvoriť túto moju starú téme. Nemusíte ju čítať celú, napíšem to tu v stručnosti.

Sú to už tri roky čo sme spolu, boli to pekné časy, aj zlé časy, aj my sme mali krízu, ale aj všetko klapalo. Na jar začala pracovať v jednom hoteli a tak sme sa vídavali o dosť menej, ja som chcel byť aj s kamarátmi a ona mi to často vyčítala, pár krát sme sa pochytili kvôli tomu. Prejdem však ale k problému.

Počas tohto víkendu bola na jednej spoločenskej akcii, požičal som jej auto a keď mi ho na ďalší deň vracala, povedala, že sa vrátila o pol piatej ráno. V utorok som dostal indíciu, je ju videla jedna osoba s jej „ex“, v úvodzovkách z dôvodu, že to bolo v mladosti pred naším vzťahom a nikdy to do vzťahu neprepuklo. Nie som osoba, ktorá zasahuje do súkromia, nezaujíma ma jej Facebook alebo SMS, tentokrát som spravil výnimku a prihlásil som sa na jej Facebook. Skoro som odpadol, keď som sa dočítal od jej kamarátky (ktorá jej písala), že si sa tým ex opäť baví, lebo že v sobotu vyzerali ako pár. Tu mi zabehlo. Druhá rana pod pás bola, keď som si prečítal čo písala najlepšej kamarátke, ktorej sa zdôveruje o tom, že sa niečo stalo, že jej to musí povedať, ale že nebude písať a tak jej zavolá. Viac som sa z toho nedozvedel, pretože jej asi volala. Tretia rana prišla po prečítaní komunikácie s ex. Dozvedel som sa, že keď mi v nedeľu oznámila, že bude večer doma, lebo je unavená z tej akcie a z roboty, že ráno skoro vstáva, bral som to v pohode. Vysvitlo však, že bola u neho doma a pozerali ČŠ má talent. Videl som ako jej píše, či ju môže prísť pozrieť do hotela, či tam môže prespať a také reči. Potom som si všimol, že mu ona sama od seba písala, že či sa nevie ozvať a tak.

Tak mi to nedalo a ešte v noci som je zavolal, spýtal sa kde bola v sobotu. Povedala o akcii a potom o pol piatej domov. Povedal som jej o disco, tak priznala farbu, že tam bola s kamarátkou a že domov došla o pol piatej, ale potom šla na disco a domov sa vrátila o šiestej ráno. Spýtal som sa, že s kým bola, tak reku len s kamarátkou. Opýtal som sa na ex, tak ho priznala a potvrdila, že sa len rozprávali pri bare asi 10min. Po disco vraj išla odviesť kamarátku a nakoniec som z nej vypáčil, že viezla aj jeho, pretože býva kúsok od nej. Potom som sa spýtal či je s ním v kontakte, tak vraj toto bola len náhoda, že sa tam stretli a že jej volala kamarátka, aby prišla a že ju aj hodiť domov môže. Opýtal som sa, že či mi dá heslo na Facebooku, aby som sa pozrel, či si nepíšu, tak že mi ho nedá a že si s ním nepíše. Ja som už vtedy mal prečítanú jej komunikáciu na Facebooku a za pár minút mi volá späť a dala mi heslo, ako inak, správy s komunikáciou s ním boli zmazané. Povedal som jej, že už pri predchádzajúcom telefonáte som si čítal jej správy a že prečo ma klame, keď som videl, že si tam písali a že bola v nedeľu u neho. Tak potom opäť priznala farbu a povedala, že to v nedeľu večer bolo nečakané, že mala ostať doma a že on ju zavolal pozerať ČS má talent.

Doobeda sme volali spolu, vravela, že mi povedala úplne všetko a že sa medzi nimi nič nestalo, ale že bola otázka času pretože som na ňu kašľal a ona nechcela chodiť stále von len s mojimi kamarátmi. Neviem, či jej mám veriť, je to pre mňa veľmi ťažké a najmä keď to došlo po troch rokoch. Obávam sa, že aj v tomto prípade mi klamala, tak ako mi klamala o čom som písal vyššie a neviem ako sa zachovať, ako reagovať. Viete, tri roky vzťahu nie sú len tak na zahodenie, sú to tri roky.

Čo si o tom myslíte, ako by ste reagovali vy a čo by ste spravili? Kontaktovali by ste toho ex, aby ste mu to stručne vysvetlili, že je zadaná (on o tom vie) alebo čo také?
NoGoodAdvice
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NoGoodAdvice »

Fu..no prečítala som si tento tvoj posledný príspevok aj ten uplne prvý a moje dojmy..
Ja tú babu nepoznám. Ale z tvojho rozprávania mi príde ako keby nevedela ešte sama..čo vlastne chce..či vztah alebo dobrodružstvo a zábavu. S tým že ti klamala, následne vymazala na FB tie správy a potom ti dala heslo s už "čistými" správami..to bol z jej strany podraz, ktory sa vo vztahu nerobí a u teba to muselo značne nalomit dôveru k nej, to si už musíš ty sám odpovedať či v takom vztahu ešte budeš vediet fungovat.(už len to že bola s nejakým svojim ex uňho, wtf? ja už fakt neviem v akom svete to žijeme alebo či len ja to tak beriem..ale podla mňa je to uplne zlé, zlé, zlé!
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

sakra jumbojet! napisat sem taky dlhy prispevok pred pol nocou v pracovny den?! no samozrejme mi to nedalo a precital som hned celu temu :D [hojko addict] :aasmile24:

po prve, obdivujem tvoju vytrvalost. po takom case a buchani si hlavu o stenu, ja by som tu babu vymazal uz asi po prvom mesiaci. a ty si vydrzal rok a dal si sa nou dokopy. :D
po druhe, vydrzal si snou doteraz 3 roky, co je skvele na to aka bola vtedy davno nerozhodna... (ja osobne by som to asi nezvladol)
po tretie, tento problem je velmi zlozity a ja nie som dost skuseny na to aby som ti poradil, no urcite pockaj na prispevok od Jina :smt023
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Po tomto vsetkom nieje o com. Nechal by som ju plavat kade lahsie. Umna by si take dievca nedokazalo ziskat uz doveru. Tolko krat ti klamat a prekrucat informacie, akoze ona muzikant? Ked chce, nech si zanim bezi, ja by som ju nechal, nech sa ide popalit unho este raz, ale ziadne spatne vratka jej uz otvorene nenechaval.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...nechápem...nechápem teba...ani ju...mám strašnú potrebu sa k tomuto vyjadriť, ale v návale hnevu a rozrušenia niesom schopný nejakej zmysluplnej reakcie...obdivujem tvoju vytrvalosť, ja rozhodne taký niesom, ani túto tému som nečítal celú...iba tvoj posledný príspevok...aj tak mám už tlak v prdeli...keby zmazala nejakú nepodstatnú vec nepoviem...ale mazať takéto podstatné veci...navyše ti opakovane klamala do telefónu a odhaľovala postupne pravdu podľa toho, koľko si myslela že toho vieš...kopni ju do riti nech odletí od teba čo najďalej...jak môže byť niekto TAKÝ SLEPÝ????...bože myslel som, že taký tupý nikto nieje, ale ty si teda riadne...maj svoju dôstojnosť, inak z teba bude handra...

"Tady, dámy a pánové, nabízí se jediné slovo. DEBILITA!" [Kent Brockman]
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

heh, velmi zaujimave, neviem ako by sa mi ten clovek pozeral do oci, ja by som s nou nerozpraval, ignoroval ju toto sa nerobi nie po takom case, ryba smrdi od hlavy, ktovie ci to nebolo uz aj nieco skor. Na druhej strane pytal si sa jej preco to spravila? co ju k tomu viedlo? okay strela sa z ex ale to ti povedat mohla a to pozeranie CS ma talent asi bolo prehnane...a teraz podme inac, ak ti spravila toto a prisiel si nato, co spravi nabuduce? uz tam nie je ta dovera ze to nespravi aj nabuduce

mas to narocne, hod s nou zopar teplych slov nech vies ako to je, podla toho sa potom rozhodni
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

lollo napísal: mas to narocne, hod s nou zopar teplych slov nech vies ako to je, podla toho sa potom rozhodni
Ako to je? Vsak si mohol citat, ako to bolo a pritom to bolo vsetko klamstvo. Takze pochybujem, ze daco z nej dostanes pravdiveho. Het s nou.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ked citam taketo problemy tak zasnem nad tym kam tento svet ide.
Sak naco by riesila "problem" toho, ze sa zriedkavejsie vidia s priatelom ... Radsej rovno kontaktuj Ex a tes sa z toho, ze si s nim vyzerala ako parik ... The Fuck?

Sadni si s nou na slovicko a prediskutuj to co sa udialo. Minimalne by som spomenul, ze jej gratulujem k strate dovery a uzasnemu dospelackemu chovaniu.
Jednoznacne nastal velky problem v komunikacii ktory svojou uzasnou palicou riesila tak, ze sa zacala stretavat s byvalym ... Yay!

Teraz zalezi len na tebe ci si to ochotny dalej riesit. U mna by dostala jednu a poslednu sancu to napravit, ak nie? GTFO!
sumsumienka
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa sumsumienka »

Jumbojet,
citala som celu temu od zaciatku a poviem ti pravdu, obdivujem ta za tvoju trpezlivost. Po CELY CAS citania tvojich prispevkov som mala pocit, ze hovoris o MAXIMALNE 16 rocnej osobe. Teraz po precitani hlavne posledneho prispevku som vytocena aj za teba.
Skoda, ze sa nemozes pozret na svoj vztah ako tretia nezainteresovana osoba, lebo ocividne mas na ociach obrovske klapky, ktore nie a nie spadnut dole. Uz na zaciatku si s tebou robila, co sa jej zachcelo a ty si jej vsetko toleroval, nevedel si si v skutocnosti priznat, aka je povaha a veril si, ze sa to zmeni...
Tvoja priatelka proste nie je na vztah zrela. Nemam co k tomu viacej povedat, veci, ze klamat sa nesmie a uz vobec nie osobe, ktoru pokladas za svoju polovicku, to uz hadam vies od materskej skolky. Ja som tiez s priatelom takmer tri roky, no lubim-nelubim, po takejto rane pod pas by som mu jednoducho uz nemala co povedat a zbohom. Bud chlap, maj trocha hrdosti a hlavne uctu aj voci sebe.
peter1803
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peter1803 »

Potrebuje dozrieť ... e furt nerozhodná a takéto veci sa v zťahu nerobia ja by som sa k tomu staval že s ňou by som sa rozišiel nech vie o čo prišla ..... ale koniec niečoho znamená začiatok niečoho úplne iného ale ako vravím ja by som sa takto zachoval .... Urob to čo považuješ za vhodné!! :-) a ak sa pokúsiš nadviazať novú známosť ,,,,, teraz je rýchla doba choď na to troška rýchlejšie lebo najlepšia obrana je útok a nečakaná pusa ta ti stanoví hranicu nie kamaráti ale je to viac ....
Napísať odpoveď