|
| Autor |
Správa |
gabooo Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.08.2007 Príspevky: 139
Zaslal: 18 Apr 2008, 17:48 Predmet: Windows verzus Apple |
|
|
| aky je vas nazor???..aky je lepsi software...???...osobne pouzivam je aj lepsie.....aky je vas nazor??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 4756
Zaslal: 18 Apr 2008, 17:58 Predmet: |
|
|
Máš na mysli Mac OS X Leopard? Ak áno, tak niekomu ten OS vyhovuje viac, niekomu menej a niekomu vôbec (je to rovnaké ako so všetkým, záleží na spôsobe používania PC).  |
|
| Návrat hore |
|
 |
davidman Light Star

Stav:  Založený: 12.01.2006 Príspevky: 250
Zaslal: 19 Apr 2008, 10:23 Predmet: |
|
|
| Jj presne. A ide o to, naco clovek pouziva pocitac. Ak len na pracu tak je 100x lepsi Mac OS X, ale vecsina odporcov macu su gameri, preto ostavaju na Windowse. Ja som mal windows furt, na Maca by som presiel hocikedy keby som mal peniasky na to, ale zatial mi staci Linux, windows ma uz stval s tym antivirakom. A na hranie mam Xbox360 taze za windowsom nesmutim. |
|
| Návrat hore |
|
 |
krasko Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2008 Príspevky: 220 Bydlisko: Liptovsky Mikulas Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2008, 22:58 Predmet: |
|
|
mac je podla mna celkom v pohodke, urcite lepsie ako windows, z linuxom si ho vsak porovnavat netrufnem.
ficim na jednoduchom fluxboxe, pouzivam gentoo-linux, kde som si krasne vsetko "orezal" len na to najpotrebnejsie, naco zbytocne. akosi som si zvykol na jednoduchost, proste ked vidim mac, tak je to moc "oknovite" na mna.
ale s windowsom sa to porovnavat neda
nepatrim medzi gameblarov, nehral som sa ani nepamatam. len tak na odlahcenie spomeniem, moj kamarat rozbehal na macu volaku hru, na 64MB grafike, co mu nesla ani na windowze z takov konfiguraciuv...daky emulator ci ako  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Toy M@ch!n3 Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.05.2005 Príspevky: 2619 Bydlisko: ctf_martin Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2008, 23:09 Predmet: |
|
|
od kedy je Apple software? podla mojich informacii je Apple firma  |
|
| Návrat hore |
|
 |
krasko Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2008 Príspevky: 220 Bydlisko: Liptovsky Mikulas Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2008, 23:11 Predmet: |
|
|
Apple je firma, ale robia aj sofwate, macintosh, je to postavene na unixe pre viac info google |
|
| Návrat hore |
|
 |
Toy M@ch!n3 Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.05.2005 Príspevky: 2619 Bydlisko: ctf_martin Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2008, 23:12 Predmet: |
|
|
| ja viem, ale on nikde nepise o Mac OS ale len o firme Apple |
|
| Návrat hore |
|
 |
krasko Light Star

|
Zaslal: 19 Apr 2008, 23:16 Predmet: |
|
|
| neviem, ja som to pochopil tak, ze mysli mac |
|
| Návrat hore |
|
 |
--==[ RA ]==-- Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.03.2006 Príspevky: 650 Bydlisko: Kosice Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2008, 23:55 Predmet: |
|
|
| Ja som sa Win teda za PC. Ohladom tychto dvoch som vide dokument kde ich porovnavali, vsetkym viedlo PC, najviac ma zaskocilo info ohladom servisu. Ked sa vam pokazi PC zbehnete do nablizsieho obchodu a pokazeny komponent kupite, pri MAC to tak nejde, v tom dokumente cca 2 tyzdne cakali na komponent a 2 tyzdne bez PC to sa jednoducho neda... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 727 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 20 Apr 2008, 1:58 Predmet: |
|
|
| --==[ RA ]==-- napísal: |
| Ja som sa Win teda za PC. Ohladom tychto dvoch som vide dokument kde ich porovnavali, vsetkym viedlo PC, najviac ma zaskocilo info ohladom servisu. Ked sa vam pokazi PC zbehnete do nablizsieho obchodu a pokazeny komponent kupite, pri MAC to tak nejde, v tom dokumente cca 2 tyzdne cakali na komponent a 2 tyzdne bez PC to sa jednoducho neda... |
a to bol urcite americky dokument ..... neviem aka je situacia so servisom macov na sk ale asi by to bolo o kus viac |
|
| Návrat hore |
|
 |
Cesar Star

Stav:  Založený: 04.05.2006 Príspevky: 634
Zaslal: 20 Apr 2008, 14:29 Predmet: |
|
|
| --==[ RA ]==-- napísal: |
Už aj počítače od Apple majú procesory Intel nie PowerPC, čo si videl dokumentárny film moc aktuálny nie je.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
davidman Light Star

Stav:  Založený: 12.01.2006 Príspevky: 250
Zaslal: 20 Apr 2008, 20:51 Predmet: |
|
|
| Cesar napísal: |
Už aj počítače od Apple majú procesory Intel nie PowerPC, čo si videl dokumentárny film moc aktuálny nie je.  |
Ta hej ale na slovensku servisy nestihaju, znamemu sa dodzubala mechanika a cakal na nu mesiac ci kolko. |
|
| Návrat hore |
|
 |
INDIGOcorp. King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 1612 Bydlisko: BABYLON 5 Karma: 
|
Zaslal: 20 Apr 2008, 21:54 Predmet: |
|
|
u mna je to takto
1.win
2. linux
3. mac os |
|
| Návrat hore |
|
 |
gabooo Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.08.2007 Príspevky: 139
Zaslal: 21 Apr 2008, 11:35 Predmet: |
|
|
| Toy M@ch!n3 napísal: |
od kedy je Apple software? podla mojich informacii je Apple firma  |
myslel som ti MAC OS...samozrejme.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
krasko Light Star

|
Zaslal: 21 Apr 2008, 13:11 Predmet: |
|
|
| gabooo napísal: |
| myslel som ti MAC OS...samozrejme.... |
MAC OSX  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|