Windows verzus Apple
Windows verzus Apple
aky je vas nazor???..aky je lepsi software...???...osobne pouzivam je aj lepsie.....aky je vas nazor???
Jj presne. A ide o to, naco clovek pouziva pocitac. Ak len na pracu tak je 100x lepsi Mac OS X, ale vecsina odporcov macu su gameri, preto ostavaju na Windowse. Ja som mal windows furt, na Maca by som presiel hocikedy keby som mal peniasky na to, ale zatial mi staci Linux, windows ma uz stval s tym antivirakom. A na hranie mam Xbox360 taze za windowsom nesmutim.
mac je podla mna celkom v pohodke, urcite lepsie ako windows, z linuxom si ho vsak porovnavat netrufnem.
ficim na jednoduchom fluxboxe, pouzivam gentoo-linux, kde som si krasne vsetko "orezal" len na to najpotrebnejsie, naco zbytocne. akosi som si zvykol na jednoduchost, proste ked vidim mac, tak je to moc "oknovite" na mna.
ale s windowsom sa to porovnavat neda
nepatrim medzi gameblarov, nehral som sa ani nepamatam. len tak na odlahcenie spomeniem, moj kamarat rozbehal na macu volaku hru, na 64MB grafike, co mu nesla ani na windowze z takov konfiguraciuv...daky emulator ci ako
ficim na jednoduchom fluxboxe, pouzivam gentoo-linux, kde som si krasne vsetko "orezal" len na to najpotrebnejsie, naco zbytocne. akosi som si zvykol na jednoduchost, proste ked vidim mac, tak je to moc "oknovite" na mna.
ale s windowsom sa to porovnavat neda
nepatrim medzi gameblarov, nehral som sa ani nepamatam. len tak na odlahcenie spomeniem, moj kamarat rozbehal na macu volaku hru, na 64MB grafike, co mu nesla ani na windowze z takov konfiguraciuv...daky emulator ci ako
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja som sa Win teda za PC. Ohladom tychto dvoch som vide dokument kde ich porovnavali, vsetkym viedlo PC, najviac ma zaskocilo info ohladom servisu. Ked sa vam pokazi PC zbehnete do nablizsieho obchodu a pokazeny komponent kupite, pri MAC to tak nejde, v tom dokumente cca 2 tyzdne cakali na komponent a 2 tyzdne bez PC to sa jednoducho neda...
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
a to bol urcite americky dokument ..... neviem aka je situacia so servisom macov na sk ale asi by to bolo o kus viac--==[ RA ]==-- napísal:Ja som sa Win teda za PC. Ohladom tychto dvoch som vide dokument kde ich porovnavali, vsetkym viedlo PC, najviac ma zaskocilo info ohladom servisu. Ked sa vam pokazi PC zbehnete do nablizsieho obchodu a pokazeny komponent kupite, pri MAC to tak nejde, v tom dokumente cca 2 tyzdne cakali na komponent a 2 tyzdne bez PC to sa jednoducho neda...
Už aj počítače od Apple majú procesory Intel nie PowerPC, čo si videl dokumentárny film moc aktuálny nie je.--==[ RA ]==-- napísal:Ja som sa Win teda za PC. Ohladom tychto dvoch som vide dokument kde ich porovnavali, vsetkym viedlo PC, najviac ma zaskocilo info ohladom servisu. Ked sa vam pokazi PC zbehnete do nablizsieho obchodu a pokazeny komponent kupite, pri MAC to tak nejde, v tom dokumente cca 2 tyzdne cakali na komponent a 2 tyzdne bez PC to sa jednoducho neda...
si aj na xboxlive?? aky mas nick?davidman napísal:Jj presne. A ide o to, naco clovek pouziva pocitac. Ak len na pracu tak je 100x lepsi Mac OS X, ale vecsina odporcov macu su gameri, preto ostavaju na Windowse. Ja som mal windows furt, na Maca by som presiel hocikedy keby som mal peniasky na to, ale zatial mi staci Linux, windows ma uz stval s tym antivirakom. A na hranie mam Xbox360 taze za windowsom nesmutim.