X-box 360
-
Royalflush
Guru wannabe
Re: X-box 360
Ako vymazem hru z achievementov? Proste ze tam mam ulozene achievementy k jednej hre ale hru som uz vymazal (to bola nejaka mini hra) a chcel by som to dat prec.
Len tie hry si mozes vymazat ktore maju 0G - cize nemas z nich ziskane ziadne achievementy...Opravte ma ak je to zle ale tusim ze to takto funguje
Nie som si istý, či Ťa dobre chápem, ale ak si v danej hre nahral nejaké achievementy, už ich nezmažeš. Sú uložené priamo do tvojho profilu a ak si pripojený na Live, rovnako sa to synchronizovalo aj tam.Royalflush napísal:Ako vymazem hru z achievementov? Proste ze tam mam ulozene achievementy k jednej hre ale hru som uz vymazal (to bola nejaka mini hra) a chcel by som to dat prec.
-
Royalflush
Guru wannabe
Ked si kupim nejaku hru cez XBL myslim co bola na Xbox classic (to prve xko), v tomto pripade je to GTA:SA, tak tam budu achievementy?
Na prvom Xboxe hry ešte achievementy nemali, takže ich v SA nebudeš mať. ..aj napriek tomu, že hra bude zakúpená cez XBL 
-
Royalflush
Guru wannabe
Aha, tak to je skoda - v GTA SA by som spravil vsetky, lebo to uz na PC hravam vyse 2,5 roka aj s multiplayerom. 
A inak, nepredavaju sa normalne hry (myslim co su v games on demand) za MS Body? Ci len za peniaze?
A inak, nepredavaju sa normalne hry (myslim co su v games on demand) za MS Body? Ci len za peniaze?
Keď spúštali Games on Demand, niekde bola informácia, že sa bude dať nakupovať aj za body, no zatiaľ tomu tak nie je.. A myslím, že kupovanie hier sa z tade ani neoplatí, kedže na nete ich zoženieš lacnejšie a hlavne, hru na dvd môžes následne predať/požičať 
Fúha, pekne sa tá téma rozvinula, keď som ju zakladal tak som o xboxe nevedel nič, ale aj vďaka Hojkovi
som dospel k názoru že to bude dobrá kúpa a po roku ma ešte nesklamal tak dúfam, že ani vy nemáte s ním problémy. X-box 360 môžem len doporučit aj keď som bol čistý PC-čkár
tak som si zvykol a na PC som nehral hru už pekne dlho (naposledy som na PC hral tuším Mafiu to je srdcovka
). Mám X-box 360 Elite red edition FW 1,51 a dobré na xboxe je aj to, že tam nie je problém z napálenými hrami (keď máte ten správny program a dobrú napalovačku
)
prosim vas mam x box prepojeny na PC monitor 21" cez kabel ako je tento
http://www.alza.sk/propojovaci-kabel-xb ... d69329.htm
ale neviem ako napojit cez neho zvuk su tam sice konektory na zvuk viem ze treba kupit redukciu na reproduktory ale neviem ako to napojit diki ,,,
http://www.alza.sk/propojovaci-kabel-xb ... d69329.htm
ale neviem ako napojit cez neho zvuk su tam sice konektory na zvuk viem ze treba kupit redukciu na reproduktory ale neviem ako to napojit diki ,,,
Ak to chceš napojiť na PC repráky odporúčam Ti toto + toto, prípadne takéto niečo. Nanašiel som totiž redukciu, ktorá by mala samicu na 3,5 jack a aj samice pre cinch (zrejme sa to ani nevyrába). Potom už len pripojíš červený a biely cinch kábel cez spojky do reduckie a do jack konektora pripojíš kábel od PC reprákov
Prípadne si zaobstaraj reproduktory, ktoré by mali priamo vstup na cinch.
dobry kto by mohol pls poradit ? mam xbox arcade a dokupil som si 250HDD pripojim ho, vlozim nan hru, dam ze : Play from Hard drive a pyta disk ,,, stale, nemalo by to ist bez cd ked to mam na harddisku ? diki
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
Nie, z disku to pojde ale na spustenie potrebujes medium
ahha a to kde najdem pls ?
-
Cyrus666
Light Professional
to co je za ko*ot otazku? my mame vediet kde si si odlozil DVD?
-
masterdead
SysAdmin
Nainstalujes hru, nechas DVD v mechanike a das iba play, thats all...
-
Bagi
Light Star
prehrava xbox 360 aj filmy avi alebo divix?
Lebo premyslam nad kupou bud domaceho kina alebo ma teraz napadla este herna konzola ktora by mohla prehravat aj to do DK a tym by som zabil 2 muchy 1 ranou
Len neviem ci xbox nahradi DK...(nemyslim zvukom).
Na nete som nasiel aj flashnute xbox na predaj aj neflashnute, ktore odporucate a preco?
Je HDD velmi dolezity pre chod konzoli? Da sa zozadu do USB napojit aj esterny HDD a pozerat film cez HDD?
Dakujem
Lebo premyslam nad kupou bud domaceho kina alebo ma teraz napadla este herna konzola ktora by mohla prehravat aj to do DK a tym by som zabil 2 muchy 1 ranou
Len neviem ci xbox nahradi DK...(nemyslim zvukom).
Na nete som nasiel aj flashnute xbox na predaj aj neflashnute, ktore odporucate a preco?
Je HDD velmi dolezity pre chod konzoli? Da sa zozadu do USB napojit aj esterny HDD a pozerat film cez HDD?
Dakujem
-
Maxpayne
Light Professional
da ale nelegalnou cestou,ktora sa nazyva RGH (Reset Glitch Hack)
-
Bagi
Light Star
takze ked spravim alebo dam spravit RGH tak prehram vsetko?
lebo aj bez neho sa da vraj prehravat avi aj divix, ale musi byt konzola online a aj to neprecita vsetky cd iba ktore chce vraj
lebo aj bez neho sa da vraj prehravat avi aj divix, ale musi byt konzola online a aj to neprecita vsetky cd iba ktore chce vraj
-
pitbullko
Light Star
- Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]
HDD nie je potrebný pre chod a používanie konzoly.
HDD ti však zvyšuje komfort používania, inštaluješ si naň hry. Hra sa potom spúšťa z HDD, čo redukuje hluk mechaniky.
DVD však stále musí byť v mechanike počas hrania hry.
Niektoré hry majú tiež bonusové DVD, ktoré keď nainštaluješ získaš bonusy v hre.
Flash disk sa tuším ku konzole pripojiť dá, ale kapacita je obmedzená na 16 GB.
Ako prehrávač xbox neodporúčam. Je to herná konzola.
HDD ti však zvyšuje komfort používania, inštaluješ si naň hry. Hra sa potom spúšťa z HDD, čo redukuje hluk mechaniky.
DVD však stále musí byť v mechanike počas hrania hry.
Niektoré hry majú tiež bonusové DVD, ktoré keď nainštaluješ získaš bonusy v hre.
Flash disk sa tuším ku konzole pripojiť dá, ale kapacita je obmedzená na 16 GB.
Ako prehrávač xbox neodporúčam. Je to herná konzola.
Na oficiálnej (neupravenej) konzole môžeš prehrávať DVD filmy, filmy s kodekom divx a xvid v prípone .avi prehrá po stiahnutí kodeku z netu.
Pri avi filmoch sa nedajú v klasickom prehrávači spustiť napríklad titulky.. Mne zatiaľ prehralo všetky filmy, nie iba ktoré sa mu "chce".
Neviem ako je to pri kvalitnejších BRripoch...
Na konzole môžeš pozerať filmy buď z média DVD, alebo USB - max 16gb. Na interný HDD nevložíš film, iba MP3. Extérny HDD nepripojíš, kapacita je obmedzená.
RGH je vlastne hack, ktorý pri štarte sprístupní spúštať nepodpísaný obsah - môžeš nainštalovať iný prehrávač, ktorý ti dá oveľa viac funkcií a aj lepšiu podporu. Môžeš pripojiť extérny HDD, tak isto môžeš filmy kopírovať na interný HDD. Ďaľšia výhoda je, že hry nemusíš napalovať, iba hodíš na harddisk.. Žiadny nový flash ani nič, pôjdu ti všetky hry, takže dá sa povedať že je to výhodná investícia.
Mínus je strata záruky, samotný HW síce zoženieš pomerne lacno, ale väčšinou HW s montážou stojí okolo 100€.
Pri avi filmoch sa nedajú v klasickom prehrávači spustiť napríklad titulky.. Mne zatiaľ prehralo všetky filmy, nie iba ktoré sa mu "chce".
Neviem ako je to pri kvalitnejších BRripoch...
Na konzole môžeš pozerať filmy buď z média DVD, alebo USB - max 16gb. Na interný HDD nevložíš film, iba MP3. Extérny HDD nepripojíš, kapacita je obmedzená.
RGH je vlastne hack, ktorý pri štarte sprístupní spúštať nepodpísaný obsah - môžeš nainštalovať iný prehrávač, ktorý ti dá oveľa viac funkcií a aj lepšiu podporu. Môžeš pripojiť extérny HDD, tak isto môžeš filmy kopírovať na interný HDD. Ďaľšia výhoda je, že hry nemusíš napalovať, iba hodíš na harddisk.. Žiadny nový flash ani nič, pôjdu ti všetky hry, takže dá sa povedať že je to výhodná investícia.
Mínus je strata záruky, samotný HW síce zoženieš pomerne lacno, ale väčšinou HW s montážou stojí okolo 100€.