X-box 360
Re: X-box 360
dobry kto by mohol pls poradit ? mam xbox arcade a dokupil som si 250HDD pripojim ho, vlozim nan hru, dam ze : Play from Hard drive a pyta disk ,,, stale, nemalo by to ist bez cd ked to mam na harddisku ? diki
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
Nie, z disku to pojde ale na spustenie potrebujes medium
ahha a to kde najdem pls ?
-
Cyrus666
Light Professional
to co je za ko*ot otazku? my mame vediet kde si si odlozil DVD?
-
masterdead
SysAdmin
Nainstalujes hru, nechas DVD v mechanike a das iba play, thats all...
-
Bagi
Light Star
prehrava xbox 360 aj filmy avi alebo divix?
Lebo premyslam nad kupou bud domaceho kina alebo ma teraz napadla este herna konzola ktora by mohla prehravat aj to do DK a tym by som zabil 2 muchy 1 ranou
Len neviem ci xbox nahradi DK...(nemyslim zvukom).
Na nete som nasiel aj flashnute xbox na predaj aj neflashnute, ktore odporucate a preco?
Je HDD velmi dolezity pre chod konzoli? Da sa zozadu do USB napojit aj esterny HDD a pozerat film cez HDD?
Dakujem
Lebo premyslam nad kupou bud domaceho kina alebo ma teraz napadla este herna konzola ktora by mohla prehravat aj to do DK a tym by som zabil 2 muchy 1 ranou
Len neviem ci xbox nahradi DK...(nemyslim zvukom).
Na nete som nasiel aj flashnute xbox na predaj aj neflashnute, ktore odporucate a preco?
Je HDD velmi dolezity pre chod konzoli? Da sa zozadu do USB napojit aj esterny HDD a pozerat film cez HDD?
Dakujem
-
Maxpayne
Light Professional
da ale nelegalnou cestou,ktora sa nazyva RGH (Reset Glitch Hack)
-
Bagi
Light Star
takze ked spravim alebo dam spravit RGH tak prehram vsetko?
lebo aj bez neho sa da vraj prehravat avi aj divix, ale musi byt konzola online a aj to neprecita vsetky cd iba ktore chce vraj
lebo aj bez neho sa da vraj prehravat avi aj divix, ale musi byt konzola online a aj to neprecita vsetky cd iba ktore chce vraj
-
pitbullko
Light Star
- Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]
HDD nie je potrebný pre chod a používanie konzoly.
HDD ti však zvyšuje komfort používania, inštaluješ si naň hry. Hra sa potom spúšťa z HDD, čo redukuje hluk mechaniky.
DVD však stále musí byť v mechanike počas hrania hry.
Niektoré hry majú tiež bonusové DVD, ktoré keď nainštaluješ získaš bonusy v hre.
Flash disk sa tuším ku konzole pripojiť dá, ale kapacita je obmedzená na 16 GB.
Ako prehrávač xbox neodporúčam. Je to herná konzola.
HDD ti však zvyšuje komfort používania, inštaluješ si naň hry. Hra sa potom spúšťa z HDD, čo redukuje hluk mechaniky.
DVD však stále musí byť v mechanike počas hrania hry.
Niektoré hry majú tiež bonusové DVD, ktoré keď nainštaluješ získaš bonusy v hre.
Flash disk sa tuším ku konzole pripojiť dá, ale kapacita je obmedzená na 16 GB.
Ako prehrávač xbox neodporúčam. Je to herná konzola.
Na oficiálnej (neupravenej) konzole môžeš prehrávať DVD filmy, filmy s kodekom divx a xvid v prípone .avi prehrá po stiahnutí kodeku z netu.
Pri avi filmoch sa nedajú v klasickom prehrávači spustiť napríklad titulky.. Mne zatiaľ prehralo všetky filmy, nie iba ktoré sa mu "chce".
Neviem ako je to pri kvalitnejších BRripoch...
Na konzole môžeš pozerať filmy buď z média DVD, alebo USB - max 16gb. Na interný HDD nevložíš film, iba MP3. Extérny HDD nepripojíš, kapacita je obmedzená.
RGH je vlastne hack, ktorý pri štarte sprístupní spúštať nepodpísaný obsah - môžeš nainštalovať iný prehrávač, ktorý ti dá oveľa viac funkcií a aj lepšiu podporu. Môžeš pripojiť extérny HDD, tak isto môžeš filmy kopírovať na interný HDD. Ďaľšia výhoda je, že hry nemusíš napalovať, iba hodíš na harddisk.. Žiadny nový flash ani nič, pôjdu ti všetky hry, takže dá sa povedať že je to výhodná investícia.
Mínus je strata záruky, samotný HW síce zoženieš pomerne lacno, ale väčšinou HW s montážou stojí okolo 100€.
Pri avi filmoch sa nedajú v klasickom prehrávači spustiť napríklad titulky.. Mne zatiaľ prehralo všetky filmy, nie iba ktoré sa mu "chce".
Neviem ako je to pri kvalitnejších BRripoch...
Na konzole môžeš pozerať filmy buď z média DVD, alebo USB - max 16gb. Na interný HDD nevložíš film, iba MP3. Extérny HDD nepripojíš, kapacita je obmedzená.
RGH je vlastne hack, ktorý pri štarte sprístupní spúštať nepodpísaný obsah - môžeš nainštalovať iný prehrávač, ktorý ti dá oveľa viac funkcií a aj lepšiu podporu. Môžeš pripojiť extérny HDD, tak isto môžeš filmy kopírovať na interný HDD. Ďaľšia výhoda je, že hry nemusíš napalovať, iba hodíš na harddisk.. Žiadny nový flash ani nič, pôjdu ti všetky hry, takže dá sa povedať že je to výhodná investícia.
Mínus je strata záruky, samotný HW síce zoženieš pomerne lacno, ale väčšinou HW s montážou stojí okolo 100€.
-
slovan5ista
Novice
čaute
Prosím vás , poraďte...
Mám čipnutý xbox , normalne hrávam napalovane hry a tak
No chcel by som hrať aj multiplayer hry Red Dead Redemption ...
Prosím vás keby si kúpim originalku tejto hry tak mi ide hrať MP na mojom čipnutom xboxe ?
Alebo musím niečo spraviť aby to šlo ? nejaký nový profil vytvoriť alebo tak ?
dík
Prosím vás , poraďte...
Mám čipnutý xbox , normalne hrávam napalovane hry a tak
Prosím vás keby si kúpim originalku tejto hry tak mi ide hrať MP na mojom čipnutom xboxe ?
Alebo musím niečo spraviť aby to šlo ? nejaký nový profil vytvoriť alebo tak ?
dík
-
Cyrus666
Light Professional
urcite neradim spravit lebo:
1. musis mat live ucet s goldom a za gold sa plati
2. je 99% sanca ze ta zabanuju ked sa prihlasis na live
takze by to boli stratene peniaze
1. musis mat live ucet s goldom a za gold sa plati
2. je 99% sanca ze ta zabanuju ked sa prihlasis na live
takze by to boli stratene peniaze
-
slovan5ista
Novice
takže vlastne na tomto mojom čipnutom xboxe nebudem nikdy hrať MP však ? 
Ban sa nedava uz dost dlho ak mas najnovsi flash.
Aj ked ban hrozi stale je to uz minimalne riziko a je jedno ci mas original alebo napalenu hru ide o to ze mas zmenene udaje v mechanike.
Aj ked ban hrozi stale je to uz minimalne riziko a je jedno ci mas original alebo napalenu hru ide o to ze mas zmenene udaje v mechanike.
-
Cyrus666
Light Professional
minimalne riziko je pekna blbost, treba len pockat ked mrkvosoft bude zase ochotne rozdavat bananany, takisto ako si uzivatelia vedia najst najnovsi flash, tak to vie aj mrkvosoft a znova spravia update a uz ste dohrali drahi veriaci
Vlna banov uz nebola 2 roky ved nechsa ide popytat na xboxzone.sk su tam teraz otvorene registracie a predpoklada sa ze vlna banov by mala prist az ohlasenim noveho xboxu
-
Outsider
Star
Flashovanie konzol, ktore stoja 10 € je uz fakt ubohost. U PC, ktoreho cena sa vysplha lahko nad 1000€ stahovanie hier pochopim...
Outsider ja to nepochopim nikdy
ja napriklad flash nemam a ani ma nelaka
Ja zas napriklad flash mam a hram live a ban som zatial nedostal. Je tomu polrok co hram live. Samozrejme mam kupene orig hry kvoli tym cd keyom, ci ako to nazvat. Ale pokial chces hrat live urcite si to nedavaj flashovat. Ja som. S to dal flashnut este asi rok pred tym nez som zacal hrat live, cize vtedy ma live vobec nezaujimalo