|
| Autor |
Správa |
marcus-16 Medium Star

Stav:  Založený: 30.03.2006 Príspevky: 394
Zaslal: 10 Apr 2007, 20:54 Predmet: Zablokovanie internet bankingu |
|
|
Stala sa mi takato vec..
prvy krat som pouzival sluzbu, ze som posielal pomocou IB peniaze z uctu na ucet(chcel som poslat 100sk do e-stavkovej kancelarie)..
no ale co sa nestalo, k odoslaniu prikazu sa a to spytalo nejaku "zaloznu otazku", ze krstne meno mojej mami(ako nie ze by som nevedel ako sa vola, ale asi som to zadal predtym inak..)..
no zadal som to dvakrat zle, a "vas ucet bol zablokovany"..
ucet mam uz asi dva roky, nepamatal som si, ze by som taketo veci zadaval, asi hej , ked si to pytali, ale co uz nooo proste..
no a co ted???ako musim ist zajtra do banky, aby mi to znova spojazdnili ci co??
nefim nikde ani na ich stranke najist odpoved na to..
mam VUB-start konto..
diki |
|
| Návrat hore |
|
 |
pishta Light Professional

Stav:  Založený: 19.01.2005 Príspevky: 828 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 10 Apr 2007, 20:56 Predmet: |
|
|
No asi budes muset ist do banky
Mne sa taketo veci uz stali tak radsej vsade vsetko zadavam pravdive  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1802 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 10 Apr 2007, 20:59 Predmet: |
|
|
to je len ochrana keby sa ti tam chcel niekto nabúrať. Stačí, keď pôjdeš do banky, vysvetlíš, čo si spravil, budú chcieť dáky doklad, ukážeš, overia, spojazdnia  |
|
| Návrat hore |
|
 |
k6 VIP

Stav:  Založený: 25.01.2006 Príspevky: 1402
Zaslal: 10 Apr 2007, 21:01 Predmet: |
|
|
| Musis ist do banky. Dalsia diskusia je, myslim si, zbytocna. |
|
| Návrat hore |
|
 |
marcus-16 Medium Star

Zaslal: 10 Apr 2007, 21:14 Predmet: |
|
|
no zbohom..som tam teraz volal, zadaval udaje jak drbko a nakoniec mi povedala ze na tie ich "zalozne otazky" som ani ziadne odpovede udane nemal..takze som tam asi nemal napisat NIC
ako dakujem pekne za takuto sluzbu..mam pekny program na zajtrajsie doobedie..navsteva banky
no nic.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
JaJeNiektoIny Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.03.2007 Príspevky: 325 Bydlisko: Slovakia, RS Karma: 
|
Zaslal: 10 Apr 2007, 21:28 Predmet: |
|
|
| marcus-16 napísal: |
| ako dakujem pekne za takuto sluzbu.. |
A sranda ako sa VUBka snazi vylepsit svoj imidz... Riaditel VUB ma vlastny blog... http://spurny.blog.sme.sk/ |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15189 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 11 Apr 2007, 0:12 Predmet: |
|
|
| To nie je o vylepseni image, tych par clankov a par ludi co si to precita nic nezmeni na tom, ako si VUB vedie na trhu a co za postoj k nej maju ludia, ci uz zakaznici alebo ludia od konkurencie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
LLucia Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2004 Príspevky: 517 Bydlisko: BB/BA Karma: 
|
Zaslal: 11 Apr 2007, 9:14 Predmet: |
|
|
Vzhľadom na problémy a amatérov s ktorými som sa vo VUBke niekoľkokrát stretla vnímam Spurneho blog ako riadnu trapošinu. Kedysi som mala StartKonto ale prešla som do HVB (teraz UniCredit) a neľutujem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
marcus-16 Medium Star

Zaslal: 11 Apr 2007, 10:51 Predmet: |
|
|
ako sranda, bol som v banke, odblokovali mi ho a zevraj tieto otazky su napisane na zmluve co som s nimi podpisoval..dosiel som domov, odniekial vyhrabal zmluvu, zadal som spravnu odpoved(a to 100percentne, ete som to druhykrat napisal normalne v tex. editore, aby som vedel ze som sa nepomylil..)..
a co sa stalo??moj ucet bol zablokovany
tusim sa moje dobre vztahy s VUBckou skoncili..zacinam hladat iny studentsky ucet.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
insane Expert

Stav:  Založený: 07.06.2005 Príspevky: 197 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 11 Apr 2007, 14:51 Predmet: |
|
|
| Pokial som dobre pochopil, tak tie "zalozne otazky" su akousi nahradou za GRIP kartu?? Ja mam studentsky ucet v SLSP a pri prevode/platbe ma poziada o zadanie cisla z nejakej suradnice na GRID karte. Je to ten isty princip, nie?! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2855 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 11 Apr 2007, 15:49 Predmet: |
|
|
| marcus-16 napísal: |
ako sranda, bol som v banke, odblokovali mi ho a zevraj tieto otazky su napisane na zmluve co som s nimi podpisoval..dosiel som domov, odniekial vyhrabal zmluvu, zadal som spravnu odpoved(a to 100percentne, ete som to druhykrat napisal normalne v tex. editore, aby som vedel ze som sa nepomylil..)..
a co sa stalo??moj ucet bol zablokovany
tusim sa moje dobre vztahy s VUBckou skoncili..zacinam hladat iny studentsky ucet.... |
Tak to by som povedal Veľa študákov si pochvaluje SlSp. Ja osobne mám tatrabanku, keď som si zakladal účet sa ostatným bankám o takých službách ani nesnívalo. Tatrabanka ma veľmi dobrú podporu (Dialog, IB, husta siet pobočiek a bankomatov) avšak je spoplatnena sumou 16skmesiac (pre študentov). Keď máš na účte tuším nad 2000SK tak je to zdarma.
-Teraz keby som si vyberal banku, šiel by som do ČSOB. Možno sa niektorí čudujete, ale mne by bola idealna. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2892
Zaslal: 11 Apr 2007, 15:49 Predmet: |
|
|
Aj mne sa to stalo...netreba ist do banky. Staci zavolat infolinku VUB (0850 123 000), odpovedat na par kontrolnych otazok a operatorka to spravi. Pri zadavani staci citat aj info, ktore je hned pri policku
| Citácia: |
Odpoveď na záložnú otázku
Na potvrdenie transakcie máte 2 pokusy odpovedať na záložnú otázku. Po druhej nesprávnej odpovedi dôjde k zablokovaniu prístupu na Váš účet(y) a do Internet bankingu.
Preto dôsledne dodržujte zásadu, že odpovede neobsahujú diakritiku a zadávajú sa malými písmenami.
V prípade zablokovania máte možnosť:
zavolať na službu Kontakt na číslo 0850 123 000
navštíviť pobočku, kde máte vedený bežný účet a zriadenú službu Internet banking. |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
marcus-16 Medium Star

Zaslal: 11 Apr 2007, 19:09 Predmet: |
|
|
ako vcera som tam aj volal..zozralo mi to nejakych 80sk kredit zaa nejakych 5 minut hovoru a nakoniec mi povedala, ze to telefonicky neodblokuje, ze musim do banky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frco Medium Star

Stav:  Založený: 11.05.2006 Príspevky: 450
Zaslal: 11 Apr 2007, 20:50 Predmet: |
|
|
Frikso: JJ presne preto pouzivam TB - najviac bankomatov a najlepsi IB. Ale ten poplatok 16 Sk......povedzme si otvorene, kto ma na ucte menej ako 2000, resp. par tisic  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2855 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 11 Apr 2007, 21:24 Predmet: |
|
|
Frco:No momentalne ja Ale 16sk ma nezabije. Už sa neviem dočkať peňazí za brigádu. Ale tak to vidím, že sa v banke dlho neohrejú  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|