No ked nejaky "nacek" ide s hakovymi krizmi, vyholenou hlavou a trickom 88, tak na tom uz asi nieco bude
Zakazane znaky
Ten druhy pripad to neni tak iste.Pri 88 ide o suvislost. Napriklad nezazaluju matikarku ked detom zada priklad s vysledkom 88. Alebo ked niekto nosi tricko na motiv sportoveho dresu s cislom 88.
Spominam si ked jeden z najlepsich futbalovych brankarov na svete Buffon este hral v AC Parma tak si dal na dres prave cislo 88 s odovodnenim ze pre neho su to 4 lopty.
Mediami bol zlincovany nakoniec si cislo dal na klasicku brankarsku 1.
ale ak by som mal na inom ako tomto fore nick s rokom narodenia a prejavil par svojich nazorov mal by som ban lebo by som "propagoval nacizmus"... a to nieje vtip.axXis napísal:stretol si sa uz niekedy s tym, ze by si bol odsudzovany za to, ze Tvoje rodne cislo zacina na 88![]()
tiez tu nemusite davat vsetky sracky OMFG, u nas je kilometrovnik, na ktorom su de mesta a vziadlenost od jedneho je 18 a od drheho 88 a LPR proti tomu ocividne nic nema.
myslim, ze ked je niekto duty, nezmeni ho oblecenie. ci si da na seba take tricko alebo onake, stale to bude ten isty hakos. ked si da sportovec na seba tricko s 88 alebo s 1, stale to bude to iste. tieto ciselne zalezitosti tak ci tak nic nezmenia. aj tak sa najde vzdy najde psosob ako to obist.Calligen09 napísal:Pri 88 ide o suvislost. Napriklad nezazaluju matikarku ked detom zada priklad s vysledkom 88. Alebo ked niekto nosi tricko na motiv sportoveho dresu s cislom 88.
No ked nejaky "nacek" ide s hakovymi krizmi, vyholenou hlavou a trickom 88, tak na tom uz asi nieco bude
kali: media si vzdy nieco najdu. proste aj z debiliny sa da spravit senzacia.
sak 88 holohlavé hovná
/a heled mame tu nejakeho k- nacka. Na straz ty 4 percenty kkt
/JAAJ uz su traja no podte vy vyholene nuly dpc chcem viac! a sranda ze ani jeden hrdina sa nepodpise asi lebo si mysli ze by som mu to vratil a potom by sa nemohol chvalit svojim leukemickým kamaratom
retard viac uz nebude alebo co?
co ma co hakovy kriz spolocne s fasizmom?p4ra napísal:Vsetkych by som ich nechal pozatvarat. Vymlete hlavy. Jedneho som osobne poznal, co mal na lavom prse vytetovany hakozy kriz a teraz je niekde v Cesku, lebo na Slovensku je trestne stihany za propagaciu fasizmu . Do basy so vsetkymi! Chore hlavy!
btw ked rusit tieto znaky a povazovat ich za zakazane tak isto by som rusil vsetky tricka mikiny tielka kde je zobrazeny list konope a pod.
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
presne tak ...aj vselijake privesky na krk su v tvare marihuany a neviem akeho bordelu ...na to clovek nepozrie ale pri tom je to na Slovensku zakazane ..ale aby som nebol OT ....skuste si vypocut pesnicku od Belasej šlachty - výnimočný klub ...tiez tam spominaju na ziactku pesnicky dane cisla 88 ..a pritom len 88 rokov ma slovan ..je to zvlastne ale clovek ak uvidi niekde na pisane 14,18,28,88 tak robi velke haloo ...owned napísal:co ma co hakovy kriz spolocne s fasizmom?![]()
btw ked rusit tieto znaky a povazovat ich za zakazane tak isto by som rusil vsetky tricka mikiny tielka kde je zobrazeny list konope a pod.
chlapci vyholeny zatial len 4k- co sa stalo ? ja chcem viac a aby som nebol ot vsetci gayovia/nackovia nech si vylepia ten hakovy kriz premna zamna aj na celo a potom si to tu zastavajte jakze mariska sa nosi a hakenkreuz je zakazany lol jebkovia uplne ma seru tito pseudo nacisti co su nackami aby boli husty akurat a s hitlerovimi nazormi/skutkami maju holy johnson akurat su furt mudry dpc sa uz uvedomte a urobte nieco pre spolocnost = obeste sa prosim

EDIT_// Zda sa ze toto forum za zmenilo na nazi forum resp forum ludi bez pohlavnych organov hlavne ze ste seci anonymy vy smazky trapne k- viete ale podpisat ne nato ste moc posrany vy hrdinovia uz sa tesim na dalsieho bezkktneho je*a co mi da anonymne k -
EDIT_// Zda sa ze toto forum za zmenilo na nazi forum resp forum ludi bez pohlavnych organov hlavne ze ste seci anonymy vy smazky trapne k- viete ale podpisat ne nato ste moc posrany vy hrdinovia uz sa tesim na dalsieho bezkktneho je*a co mi da anonymne k -
-
axxis
Addict
jezisi kriste co vsetci stresujete?
nie, tento stat este nieje natolko ovladany zidmi aby isiel do basy kazdy kto nahlas povie slovo Hitler.
samozrejme, ze Ti nic nespravi koli tomu, v ucebniciach dejepisu sa to hakovymi krizmi len tak hemzi a nikomu to nevadi, vsade po nete su obrazky s hakacmi a SS a tiez s az toho nerobi ziadna veda
nie, tento stat este nieje natolko ovladany zidmi aby isiel do basy kazdy kto nahlas povie slovo Hitler.
samozrejme, ze Ti nic nespravi koli tomu, v ucebniciach dejepisu sa to hakovymi krizmi len tak hemzi a nikomu to nevadi, vsade po nete su obrazky s hakacmi a SS a tiez s az toho nerobi ziadna veda
veselo by tam daj. U nas je mozne davat taketo znaky ako sucast vyucbovych materialov alebo na dotvorenie autentickosti (modely bojovej techniky).rixo napísal:Ahojte, robím referát o Schutzstaffel (SS). Chcel som tam dať obrázok ich vlajky ale vraj je to zakázané, tam na tom obázku čo dal les je akurát tá páska cez to. Čo myslíte ak to budem mať na papieri a dám to učiteľke...je to zlé? môžem to tam dať alebo nieň?
Ano tento stat je ovladany zidmi a ti nic nespravia preto lebo na skolach su knihy z hakenkreuzamiaxXis napísal:jezisi kriste co vsetci stresujete?
No ja neviem v tomto systeme som si neni nic istyaxXis napísal:jezisi kriste co vsetci stresujete?
Niektore pripady v tejto teme vazne stoja za zamyslenie
-
axxis
Addict
vies co je zaujimave Kali?kali520 napísal:No ja neviem v tomto systeme som si neni nic isty
Niektore pripady v tejto teme vazne stoja za zamyslenie
ze problemy maju v 95% prpadov len vyholeni typci v bomberoch, ktorych prava su tu uz tak prebohovo potlacane. Uvediem priklad, Ty aj Aryan ste tu davali, ze keltsky kriz je zakazany a okomentovali ste to ako zufaly cin zufaleho systemu, ja ho mam cez pol mikiny a nezda sa mi, ze by policajti z toho robili nejaku vedu. Nevies cim to je?
skor ako na znaky sa treba pozerat na ucel znakov
(a nevytahuj tu vynimky ako tu niekde bolo, ze je zakazane zbierat predmety druhej svetovej, to som osetril v tych 5%-tach a uvedomujem si, ze niekedy sa to prehana)
to mas pravdu, ja som tiez nemal problem na letiskach som ho mal v prirucnom batohu a nikto mi preto nerobil problemy...axXis napísal:vies co je zaujimave Kali?
ze problemy maju v 95% prpadov len vyholeni typci v bomberoch, ktorych prava su tu uz tak prebohovo potlacane. Uvediem priklad, Ty aj Aryan ste tu davali, ze keltsky kriz je zakazany a okomentovali ste to ako zufaly cin zufaleho systemu, ja ho mam cez pol mikiny a nezda sa mi, ze by policajti z toho robili nejaku vedu. Nevies cim to je?
skor ako na znaky sa treba pozerat na ucel znakov
(a nevytahuj tu vynimky ako tu niekde bolo, ze je zakazane zbierat predmety druhej svetovej, to som osetril v tych 5%-tach a uvedomujem si, ze niekedy sa to prehana)