Zakazane znaky

Diskusie na politické témy...
olihope
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa olihope »

88 je číslo spodnej bielizne :oops:
owned
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa owned »

p4ra napísal:Vsetkych by som ich nechal pozatvarat. Vymlete hlavy. Jedneho som osobne poznal, co mal na lavom prse vytetovany hakozy kriz a teraz je niekde v Cesku, lebo na Slovensku je trestne stihany za propagaciu fasizmu . Do basy so vsetkymi! Chore hlavy!
co ma co hakovy kriz spolocne s fasizmom? :lol: :P
btw ked rusit tieto znaky a povazovat ich za zakazane tak isto by som rusil vsetky tricka mikiny tielka kde je zobrazeny list konope a pod.
blitzkrieg
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

owned napísal:co ma co hakovy kriz spolocne s fasizmom? :lol: :P
btw ked rusit tieto znaky a povazovat ich za zakazane tak isto by som rusil vsetky tricka mikiny tielka kde je zobrazeny list konope a pod.
presne tak ...aj vselijake privesky na krk su v tvare marihuany a neviem akeho bordelu ...na to clovek nepozrie ale pri tom je to na Slovensku zakazane ..ale aby som nebol OT ....skuste si vypocut pesnicku od Belasej šlachty - výnimočný klub ...tiez tam spominaju na ziactku pesnicky dane cisla 88 ..a pritom len 88 rokov ma slovan ..je to zvlastne ale clovek ak uvidi niekde na pisane 14,18,28,88 tak robi velke haloo ...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

owned napísal:co ma co hakovy kriz spolocne s fasizmom? :lol: :P
A list konope stojí za nejakými masovými vraždami ????
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Tiez rozmyslam si si Stalin utieral rit s mariskou ci co....
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

chlapci vyholeny zatial len 4k- co sa stalo ? ja chcem viac a aby som nebol ot vsetci gayovia/nackovia nech si vylepia ten hakovy kriz premna zamna aj na celo a potom si to tu zastavajte jakze mariska sa nosi a hakenkreuz je zakazany lol jebkovia uplne ma seru tito pseudo nacisti co su nackami aby boli husty akurat a s hitlerovimi nazormi/skutkami maju holy johnson akurat su furt mudry dpc sa uz uvedomte a urobte nieco pre spolocnost = obeste sa prosim :censored1: :censored1: :censored1:
EDIT_// Zda sa ze toto forum za zmenilo na nazi forum resp forum ludi bez pohlavnych organov hlavne ze ste seci anonymy vy smazky trapne k- viete ale podpisat ne nato ste moc posrany vy hrdinovia uz sa tesim na dalsieho bezkktneho je*a co mi da anonymne k -
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

Ahojte, robím referát o Schutzstaffel (SS). Chcel som tam dať obrázok ich vlajky ale vraj je to zakázané, tam na tom obázku čo dal les je akurát tá páska cez to. Čo myslíte ak to budem mať na papieri a dám to učiteľke...je to zlé? môžem to tam dať alebo nieň?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

jezisi kriste co vsetci stresujete?
nie, tento stat este nieje natolko ovladany zidmi aby isiel do basy kazdy kto nahlas povie slovo Hitler.
samozrejme, ze Ti nic nespravi koli tomu, v ucebniciach dejepisu sa to hakovymi krizmi len tak hemzi a nikomu to nevadi, vsade po nete su obrazky s hakacmi a SS a tiez s az toho nerobi ziadna veda
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

rixo napísal:Ahojte, robím referát o Schutzstaffel (SS). Chcel som tam dať obrázok ich vlajky ale vraj je to zakázané, tam na tom obázku čo dal les je akurát tá páska cez to. Čo myslíte ak to budem mať na papieri a dám to učiteľke...je to zlé? môžem to tam dať alebo nieň?
veselo by tam daj. U nas je mozne davat taketo znaky ako sucast vyucbovych materialov alebo na dotvorenie autentickosti (modely bojovej techniky). ;)
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

Dobre, dám na vás, dúfam že nepoletím:D
poi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa poi »

axXis napísal:jezisi kriste co vsetci stresujete?
nie, tento stat este nieje natolko ovladany zidmi aby isiel do basy kazdy kto nahlas povie slovo Hitler.
samozrejme, ze Ti nic nespravi koli tomu, v ucebniciach dejepisu sa to hakovymi krizmi len tak hemzi a nikomu to nevadi, vsade po nete su obrazky s hakacmi a SS a tiez s az toho nerobi ziadna veda
Ano tento stat je ovladany zidmi a ti nic nespravia preto lebo na skolach su knihy z hakenkreuzami :lol: :lol:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

axXis napísal:jezisi kriste co vsetci stresujete?
No ja neviem v tomto systeme som si neni nic isty :lol:

Niektore pripady v tejto teme vazne stoja za zamyslenie
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:No ja neviem v tomto systeme som si neni nic isty :lol:

Niektore pripady v tejto teme vazne stoja za zamyslenie
vies co je zaujimave Kali?
ze problemy maju v 95% prpadov len vyholeni typci v bomberoch, ktorych prava su tu uz tak prebohovo potlacane. Uvediem priklad, Ty aj Aryan ste tu davali, ze keltsky kriz je zakazany a okomentovali ste to ako zufaly cin zufaleho systemu, ja ho mam cez pol mikiny a nezda sa mi, ze by policajti z toho robili nejaku vedu. Nevies cim to je?
skor ako na znaky sa treba pozerat na ucel znakov

(a nevytahuj tu vynimky ako tu niekde bolo, ze je zakazane zbierat predmety druhej svetovej, to som osetril v tych 5%-tach a uvedomujem si, ze niekedy sa to prehana)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

axXis napísal:vies co je zaujimave Kali?
ze problemy maju v 95% prpadov len vyholeni typci v bomberoch, ktorych prava su tu uz tak prebohovo potlacane. Uvediem priklad, Ty aj Aryan ste tu davali, ze keltsky kriz je zakazany a okomentovali ste to ako zufaly cin zufaleho systemu, ja ho mam cez pol mikiny a nezda sa mi, ze by policajti z toho robili nejaku vedu. Nevies cim to je?

(a nevytahuj tu vynimky ako tu niekde bolo, ze je zakazane zbierat predmety druhej svetovej, to som osetril v tych 5%-tach a uvedomujem si, ze niekedy sa to prehana)
to mas pravdu, ja som tiez nemal problem na letiskach som ho mal v prirucnom batohu a nikto mi preto nerobil problemy...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:to mas pravdu, ja som tiez nemal problem na letiskach som ho mal v prirucnom batohu a nikto mi preto nerobil problemy...
a to je zmysel tejto temy...
nieje problem v znakoch ale v ludoch, ktori ich nosia

P.S. uz sa tesim na karmy, za anti-NS nazory ich zbieram fakt rad :wink:
Enigmaxx
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Enigmaxx »

Les - drbnuty fanusik USA ktory zapredal svoju slovensku dusu American dream

Aryan Angel - drbnuty fanusik este milionkrat horsieho zla, obranca nacizmu, rovnaka mentalita ako Les

Takych ako vy dvaja by som dal prevychovat stylom Brave New Worldu...
Nasilie je pre primitivov, mali by zaviest civilizovanejsie metody kontroly fanatikov...

//autoeditácia príspevku ( 21 Jan 2009, 17:31 )
Aryan Angel napísal:Sialenstvo pokracuje, tentoraz su to znacky na autach. Mimochodom jeden z horlivych policajnych predstavitelov ktory mal zasluhu na vykopani (zneucteni) hrobu nemeckeho nacionalistu kvoli vlajke so "zakazanym symbolom" (bolo spomenute- par stran dozadu) polozenej na rakve dostal pozdrav od narodneho odporu a momentalne sa z toho dostava v nemocnici.
Kvalitka...chvalis sa nasilim svojich bratrickov...dobre urobil ten kto ten hrob zneuctil nacizmus, fasizmus, komunizmus, nacionalizmus su scestne ideologie ktore sposobili len nasilie a nemala by k nim byt vyjadrovana ziadna ucta a vy plackate tak ukazuje svoj primitivizmus...ja by som vas nemlatil sak trosku psychiatrickeho preprogramovania a preslo by vam to.

//autoeditácia príspevku ( 21 Jan 2009, 17:34 )
Aryan Angel napísal:German Officials Dig Up Neo-Nazi Grave to Remove Swastika Flag
System narazil na svoje nove dno, zumpy akou je sucasny svet..

Kto nerozumie, vykopali hrob pretoze telo bolo pochovane s vlajkou na ktorej je vyobrazena svastika. :roll:

//autoeditácia príspevku ( 13 Oct 2008, 17:10 )
http://www.wbaltv.com/news/17646190/detail.html

Dalsi pripad kedy zid popisal synagogu svastikou..
Neonacistov je dobre nielen exhumovat, ale aj inhumovat.

//autoeditácia príspevku ( 21 Jan 2009, 17:37 )
jackb napísal:co vy na toto: kriz sv. Brigity. Pouziva sa aj bez toho kruhu... ked som to prvy krat videl az ma zamrazilo,ako toto mozu ZOG a ini spolcenci s Pyramidou dovolit predavat ako znak irskeho krestnastva
Jasne...krasne paranoidne konspiracne teorie...zidia mozu za vsetko.

Pre vas nacistov a fasistov je smrt moc dobra...vymyt vam chemikaliami mozog a urobit z vas otrokov...stale lepsie ako to co vase modly robili v druhej svetovej.

//autoeditácia príspevku ( 21 Jan 2009, 17:41 )
kali520 napísal:http://cz.altermedia.info/z-domova/zaka ... _3865.html
http://cz.altermedia.info/z-domova/nejs ... _3871.html

ZOG sa okrem roznych symbolov pripominajuce nacizmus momentalne nejak nepacia niektore shromazdenia ktore sa uskutocnuju v datumoch ktore nejak suvisia s historickou udalostou nacistickeho nemecka.
Jasne ZOG...moc dobre poznam tu vasu konspiracnu teoriu.
Poviem vam len jedno a to to ze nackovia su ludia len DNA.
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

nechcem tu Aryana obhajovať, ale tomu nado mnou: nemyslíš si, že zakazovať určité ŠPZ-ky len kvôli nejakým čísleným a abecedným kombináciam je padlé na hlavu?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Ten pripad sa tykal Nemecka :P
Poviem vam len jedno a to to ze nackovia su ludia len DNA.
Ako vazne nechapem tejto vete. Vlastne cely tvoj post sa nesie v podobnom duchu s nulovim obsahom.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

ja ho mam ako privesok na klucach, ked som siel na sud (ohladom rodicov) tak poliacajti mi kontrolovali aj kluce, nemali ziadne blbe poznamky nebolo to prvy krat co sa na to policia pozerala, pozreli na mna a povedali ze si mam kluce schovat, toto co tu riesite niekedy je fakt za hranicami fantazie, hej berem to ak otak ale v dnesnej dobe ked sa riesi NS? hlavne sa to tyka ze si vazime Slovensko ako take a druha pricina su romovia, hlavne je to vsetko kvoli nim co sa deje, kludne ma ukamenujte ale sam romov nemusim, hnusia sa mi uz len ked vidim ako behaju s kocarmy po mestach a podobne, minule za mnu prislo asi 10 rocne usoplene decko a pytalo si cigaretu, je to na zaplakanie, tym nehovorim ze len romovia su svine, svina moze byt aj biely clovek co sa tyka pedofilie a podobne, tiez sa skuste zamysliet aj nad tymto a nielen na propagaciu dajme tomu svastikou, toto robia povacsinu decka ktore vedia o historiu asi tolko co lekar bez vysokej skoly roznym chorobam, kludne mi davajte karmu do minusu ale toto je moj nazor na to, nehadzte vsetkych do jedneho vreca
Prílohy
DSC03531.JPG
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Co je na tom pravda ,ze dubovy kriz sa ako symbol pouzival v 1.sv vojne a dokonca podla niektorych pre nou?

---

Inak Taliani s toho vedu nerobia, ked som bol Bibione som si vsimol ,ze tam predavaju vino kde na etikete Musolini hajluje, ako suveniry vseliake fasisticke znaky , penazenki s Hitlerom , dubove krize a dokonca aj ked to tam nosite nikomu to absolutne nevadi.
Napísať odpoveď