ty sa vies rozpravat so zenami ? nevies nic... to neni vylievanie citov ale riesenie tvojho tzv problemu.., podla mna momentalne niesi zalubeny ale poblazneny..city sa vylievaju az ked su nejake, teraz podla mna nesu skoro ziadne.. nechcem ta zatracovat ale je to cisto moj nazor nemusis snim suhlasit [som pesimista v oblasti lasky] peace..
ad:
asi ked ma frajera tak naco to riesis? bud si pozries quark net alebo to nechas tak.. naco to tu vypisujes..je tu tona takychto tem, stacilo pripisat do nejakej.. nabuduce budes vediet
Možnosť č.1: Budeš jej dobrý kamarát a ak jej láska nebude trvať večne (čo je v 18 málo pravdepodobné) a rozíde sa s chalanom, tak z priateľstva sa môžeš pokúsiť presunúť do oblasti chodenia spolu.
Možnosť č.2: Budeš sa jej vyhýbať, pokúsiš sa na ňu zabudnúť, lebo momentálne je stredobodom tvojej pozornosti, ale pravdepodobne to je len ilúzia.
Najmä sa snaž chodiť aj von, s kamarátmi a venovať sa záujmom, aké si mal pred tým, lebo keď budeš myslieť stále na ňu, tak ti to nepomôže.
Toto je problém nastupujúcej generácie. Vychovaní pri televízii, počítači, hrách atď... To pravé čaro, prvých lások, hnevania tej, ktorá sa nám páči, pomoc s taškou cestou do školy, či vybehnutie niekam kdesi von na prechádzku, či povystrájanie s partiou večer, výlety do hôr... Kde sa to podelo? Teraz sa láska vyznáva cez pokec, ICQ alebo smsky. Vďaka takému niečomu tu vznikajú aj témy ktoré si založil aj ty. Zamysli sa nad tým. Počítač je nástroj na uľahčenie života, komunikáciu, hry. Ale nie na uzatváranie vzťahov, hľadanie si "frajerky", kto si myslí opak, jeho problém.
Radšej pôjdem na diskotéku, alebo večer von z partiou a pokúšať sa o dievča, pričom sa dostanem do X trapasov, ako by som mal písať vyslovené nezmysly na pokeci. Na čo raz bude niekedy spomínať radšej? Na to ako som s kamarátmi naháňal dievčatá, alebo na to ako som hnil pred počítačom a tlačil kaleráby do hlavy neznámej dievčine kdesi bohviekde a mnohokrát bez fotografie. Počítač a technika sú dobré veci, ale nikdy nedokážu nahradiť priamy kontakt, to čaro zo spoznávania, to čaro z tej nesmelosti ktorá je vo väčšine z nás. Asi toľko k tejto téme.
moja rada,choď von a to čo najskôr a spoznávaj ľudí,zoznamuj sa s novými babami a uvidíš,čo sa bude diať.keďže má chalana,tak to nerieš,to že bola milá znamená len to,že je milá,ale nič viac.spamätaj sa a ži ďalej.
ja bych určite pustil z hlavy a nehal ju nech je s frajerom šťastná keď im to prestane klapať rozídu sa možno sa ti ozve potom a možeš riešiť ....ale tak či onak prekonaj sa čo sa týka vylievania citov z očí do očí lebo ten kto ústa neotvorí ten ostane hladný
Nechaj ju na pokoji!!! Čo keď je to práve moja frajerka? To by si ma fakt nashneval a predstav si, že budeš mať ty dievča ktoré bude chcieť zbaliť nejaký iný - asi by si to nechcel.
Prečo nejdeš zrazu s partiou? Tím že budeš doma vysedávať sa ďalej nepohneš..Nechaj veci vecami a zabávaj sa ďalej..takto sa len zničíš..Neboj príde iná ..A nevrav že nie lebo to by si tresol peknú kravinu
Soviet, rada správna, ale viem si celkom dobre predstaviť ako sa mu nikam nechce... každopádne choď, daj si do tela (nie nutne do nosa) a časom sa odpútaš. Pripájam sa k ostatným - nepokúšaj sa ju prebrať.
no tak kamo keby mala o teba zaujem tak sa snim rozejde a bude stebu ne snim povedat ti moze bardo ze si mily chalan a pritom to je iba utesenie pockaj chvilu a potom to skus riesit s oci do oci nehambisa lol ked budes klacat pred holku a budes si ju chcet zobrat jej to napises
ja som to tiez zazil, ze som si robil nadeje, vonovala sa mi a tak.. a zrazu na mna vyvali ze ma frajera. podla mna je to z jej strany nefer aj voci tebe aj voci nemu...
a moja rada je zabudni na nu a najdi inu...
lebo co ak ju ziskas a pride niekto a prevezme ju tebe?
ja davam ruky prec od zadanych uz len z principu...
nerob to co nechces aby robili tebe...
will.i.am napísal:ja som to tiez zazil, ze som si robil nadeje, vonovala sa mi a tak.. a zrazu na mna vyvali ze ma frajera. podla mna je to z jej strany nefer aj voci tebe aj voci nemu...
Vo vacsine pripadov si to tie dievcata vobec neuvedomuju, ze niekomu nevedomky ublizuju alebo podobne....
sendrej napísal:ja ne rospravanie z oci do oci moc niesom
tak to by bolo na case zmenit nie ? , ako sa to naucis ak to proste neskusis ?? ........noo a s tym ICQ si to dost pokaslal , noo a neviem asi by som to na tvojom mieste neriesil co uz spravil si chybu stava sa zase si o cosi mudrejsi no nie ? , ale zas mozno by stalo zato si to s nou aspon vidiskutovat (i ked nic od toho necakat len proste aj to by bol krocik v pred v tej tvojej komunikaciu z oci do oci ) co jej poveis je uz na tebe no a zacat by si mohol tym aky si somar ze si to riesil cez ICQ ........
JaJeNiektoIny napísal:Nechaj ju na pokoji!!! Čo keď je to práve moja frajerka? To by si ma fakt nashneval a predstav si, že budeš mať ty dievča ktoré bude chcieť zbaliť nejaký iný - asi by si to nechcel.
JaJeNiektoIny napísal:Nechaj ju na pokoji!!! Čo keď je to práve moja frajerka? To by si ma fakt nashneval a predstav si, že budeš mať ty dievča ktoré bude chcieť zbaliť nejaký iný - asi by si to nechcel.
Jo ale pravda je zo zivota taka ze ty nikomu frajerku neukradnes a ked si niaku najdes tak ju tebe ukradne niekto iny tomu ver to ze ty si si ju neukradol na to vpliv nema
ukradnut sa neda,da sa len o nu prist
k teme: ak ju mas rad, tak ju nechaj tak. je stastna, ma chalana a je jej dobre. nedavno som bojoval o dievca, ktore lubilo ineho (ktory ju nechal) a nechcel som jej vobec hovorit, ze sa mi paci a ze mi je s nou super a chcel by som nieco viac. ona to tak trochu vycitila. povedal som, ze to tak naozaj je a nehanbim sa za to. bolo mi sice lahsie, ale vzniklo take napatie. napatie, ktore by sa dalo krajat. niekedy som si vravel,ze som si to mal nejaky cas nechat este pre seba. kazdopadne kym ta dievcina mala chalana, tak ma ani nenapadlo sa nu pozriet inak ako kamaratsky. a to som s nou stravil pomerne dost casu. su iste zasaday, ktore by sa mali dodrziavat. treba ist lovit inde
K tomu "ukradnuti" frajerky, ano je to somarina, frajerka/priatelka nieje vlastnictvo, neda sa prebrat ani ukradnut..pokial sama nechce tak je logicke, ze neodide k inemu...jak odide tak koniec koncov je to len dobre(cim skor tym lepsie). K tebe pershing, neviem ci mas holku alebo nie, neviem ako dlho tie baby poznas, ale baba ktora chce vztah po 2 tyzdnoch/tema o par stran dozadu/.Jak tam medzi nimi najdes nieco rozumne tak preco nie