Zalubil som sa

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
andone7
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa andone7 »

ja bych určite pustil z hlavy a nehal ju nech je s frajerom šťastná :wink: keď im to prestane klapať rozídu sa možno sa ti ozve potom a možeš riešiť ....ale tak či onak prekonaj sa čo sa týka vylievania citov z očí do očí lebo ten kto ústa neotvorí ten ostane hladný :lol:
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Nechaj ju na pokoji!!! Čo keď je to práve moja frajerka? To by si ma fakt nashneval a predstav si, že budeš mať ty dievča ktoré bude chcieť zbaliť nejaký iný - asi by si to nechcel. :roll:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Prečo nejdeš zrazu s partiou? Tím že budeš doma vysedávať sa ďalej nepohneš..Nechaj veci vecami a zabávaj sa ďalej..takto sa len zničíš..Neboj príde iná ..A nevrav že nie lebo to by si tresol peknú kravinu :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Soviet, rada správna, ale viem si celkom dobre predstaviť ako sa mu nikam nechce... každopádne choď, daj si do tela (nie nutne do nosa) a časom sa odpútaš. Pripájam sa k ostatným - nepokúšaj sa ju prebrať.
clubber123
Medium Expert
Medium Expert

hehe

Príspevok od používateľa clubber123 »

no tak kamo keby mala o teba zaujem tak sa snim rozejde a bude stebu ne snim povedat ti moze bardo ze si mily chalan a pritom to je iba utesenie pockaj chvilu a potom to skus riesit s oci do oci nehambisa lol ked budes klacat pred holku a budes si ju chcet zobrat jej to napises :lol: :lol: :lol:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

ja som to tiez zazil, ze som si robil nadeje, vonovala sa mi a tak.. a zrazu na mna vyvali ze ma frajera. podla mna je to z jej strany nefer aj voci tebe aj voci nemu...
a moja rada je zabudni na nu a najdi inu...
lebo co ak ju ziskas a pride niekto a prevezme ju tebe?
ja davam ruky prec od zadanych uz len z principu...
nerob to co nechces aby robili tebe...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

will.i.am napísal:ja som to tiez zazil, ze som si robil nadeje, vonovala sa mi a tak.. a zrazu na mna vyvali ze ma frajera. podla mna je to z jej strany nefer aj voci tebe aj voci nemu...
Vo vacsine pripadov si to tie dievcata vobec neuvedomuju, ze niekomu nevedomky ublizuju alebo podobne.... :?
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

sendrej napísal:ja ne rospravanie z oci do oci moc niesom :?
tak to by bolo na case zmenit nie ? :wink: , ako sa to naucis ak to proste neskusis ?? ........noo a s tym ICQ si to dost pokaslal , noo a neviem asi by som to na tvojom mieste neriesil co uz spravil si chybu stava sa zase si o cosi mudrejsi no nie ? :P :D :wink: , ale zas mozno by stalo zato si to s nou aspon vidiskutovat (i ked nic od toho necakat len proste aj to by bol krocik v pred v tej tvojej komunikaciu z oci do oci ) co jej poveis je uz na tebe no a zacat by si mohol tym aky si somar ze si to riesil cez ICQ :wink: ........
sendrej
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sendrej »

jo mate prvdu (skoda) a nebolo to icq ale booom :)
idem s nou v piatok do mesta pokecat. Potom dam vediet ako som dopadol
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

JaJeNiektoIny napísal:Nechaj ju na pokoji!!! Čo keď je to práve moja frajerka? To by si ma fakt nashneval a predstav si, že budeš mať ty dievča ktoré bude chcieť zbaliť nejaký iný - asi by si to nechcel. :roll:
tak to ti ostava uz len verit :)
sendrej
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sendrej »

JaJeNiektoIny napísal:Nechaj ju na pokoji!!! Čo keď je to práve moja frajerka? To by si ma fakt nashneval a predstav si, že budeš mať ty dievča ktoré bude chcieť zbaliť nejaký iný - asi by si to nechcel. :roll:
Jo ale pravda je zo zivota taka ze ty nikomu frajerku neukradnes a ked si niaku najdes tak ju tebe ukradne niekto iny tomu ver to ze ty si si ju neukradol na to vpliv nema
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Frajerka sa ukradnúť ani nedá, lebo nie je nikoho súkromné vlastníctvo...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ukradnut sa neda,da sa len o nu prist
k teme: ak ju mas rad, tak ju nechaj tak. je stastna, ma chalana a je jej dobre. nedavno som bojoval o dievca, ktore lubilo ineho (ktory ju nechal) a nechcel som jej vobec hovorit, ze sa mi paci a ze mi je s nou super a chcel by som nieco viac. ona to tak trochu vycitila. povedal som, ze to tak naozaj je a nehanbim sa za to. bolo mi sice lahsie, ale vzniklo take napatie. napatie, ktore by sa dalo krajat. niekedy som si vravel,ze som si to mal nejaky cas nechat este pre seba. kazdopadne kym ta dievcina mala chalana, tak ma ani nenapadlo sa nu pozriet inak ako kamaratsky. a to som s nou stravil pomerne dost casu. su iste zasaday, ktore by sa mali dodrziavat. treba ist lovit inde
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

no mne sa v poslednej dobe zda ze setky si myslia ze s nimi chcem vztah omg... a je to trapne, ale ta co cakat od 16r :D midnajt sa vyjadri :D
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

K tomu "ukradnuti" frajerky, ano je to somarina, frajerka/priatelka nieje vlastnictvo, neda sa prebrat ani ukradnut..pokial sama nechce tak je logicke, ze neodide k inemu...jak odide tak koniec koncov je to len dobre(cim skor tym lepsie). K tebe pershing, neviem ci mas holku alebo nie, neviem ako dlho tie baby poznas, ale baba ktora chce vztah po 2 tyzdnoch/tema o par stran dozadu/.Jak tam medzi nimi najdes nieco rozumne tak preco nie :)
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

midnight_man: Tak som to aj myslel, keď bude sama chcieť tak "zmení" frajera z vlastnej vôle bez toho ten, čo ju "prebral" niekomu mal za to veľkú zodpovednosť.

A myslím s tým pershingom si to nepochopil, on písal, že každá baba si myslí, že on chce s ňou vzťah, nie, že každá baba chce s ním vzťah...
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

Ako toto asi neni o čom. Keď ma frajera a je s ním tak tým to hasne. Teda ak neni nejaká ...Ak sa nerozíde s ním tak asi niečo by som si s ňou nezačínal :!: :!: :!:
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

to je tak radsej mat kamaratku ako ju uplne stratit...a co vies co sa po case udeje..vsetko je mozne..myslim ze bezny pripad je ze sa baba rozide s frajerom, a ty budes jej kamarat a nakoneic sa date do kopy...nevesaj hlavu...cas nehra velku rolu a oplati sa pockat aj rok VER MI !
samozrejme za ten cas sa ukludnis a vsetko bude fain....
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

aj ked sa zda ze je teraz vsteko stratene ale ak ju mas rad a myslis ze je to laska tak by ti malo zalezat najme na tom nech sa ma dobre najme ona / on. nepoznas buducnost, nevies ake plany ma s tebou osud. co ak sa o par rokov vase krizovatky stretnu a ona bude bez priatela a ty tiez bez zeny a bum. the big bang je na svete a moze sa zacat nieco krasne. nikdy netreba hadzat flintu do zita. nadej je stale...
Silent
Star
Star

Príspevok od používateľa Silent »

napis ji vse co k ni citis a zacni o ni bojovat
Napísať odpoveď