Jo ale pravda je zo zivota taka ze ty nikomu frajerku neukradnes a ked si niaku najdes tak ju tebe ukradne niekto iny tomu ver to ze ty si si ju neukradol na to vpliv nemaJaJeNiektoIny napísal:Nechaj ju na pokoji!!! Čo keď je to práve moja frajerka? To by si ma fakt nashneval a predstav si, že budeš mať ty dievča ktoré bude chcieť zbaliť nejaký iný - asi by si to nechcel.
Zalubil som sa
-
Sagittarius
Guru
ukradnut sa neda,da sa len o nu prist
k teme: ak ju mas rad, tak ju nechaj tak. je stastna, ma chalana a je jej dobre. nedavno som bojoval o dievca, ktore lubilo ineho (ktory ju nechal) a nechcel som jej vobec hovorit, ze sa mi paci a ze mi je s nou super a chcel by som nieco viac. ona to tak trochu vycitila. povedal som, ze to tak naozaj je a nehanbim sa za to. bolo mi sice lahsie, ale vzniklo take napatie. napatie, ktore by sa dalo krajat. niekedy som si vravel,ze som si to mal nejaky cas nechat este pre seba. kazdopadne kym ta dievcina mala chalana, tak ma ani nenapadlo sa nu pozriet inak ako kamaratsky. a to som s nou stravil pomerne dost casu. su iste zasaday, ktore by sa mali dodrziavat. treba ist lovit inde
k teme: ak ju mas rad, tak ju nechaj tak. je stastna, ma chalana a je jej dobre. nedavno som bojoval o dievca, ktore lubilo ineho (ktory ju nechal) a nechcel som jej vobec hovorit, ze sa mi paci a ze mi je s nou super a chcel by som nieco viac. ona to tak trochu vycitila. povedal som, ze to tak naozaj je a nehanbim sa za to. bolo mi sice lahsie, ale vzniklo take napatie. napatie, ktore by sa dalo krajat. niekedy som si vravel,ze som si to mal nejaky cas nechat este pre seba. kazdopadne kym ta dievcina mala chalana, tak ma ani nenapadlo sa nu pozriet inak ako kamaratsky. a to som s nou stravil pomerne dost casu. su iste zasaday, ktore by sa mali dodrziavat. treba ist lovit inde
-
midnight_man
Guru
K tomu "ukradnuti" frajerky, ano je to somarina, frajerka/priatelka nieje vlastnictvo, neda sa prebrat ani ukradnut..pokial sama nechce tak je logicke, ze neodide k inemu...jak odide tak koniec koncov je to len dobre(cim skor tym lepsie). K tebe pershing, neviem ci mas holku alebo nie, neviem ako dlho tie baby poznas, ale baba ktora chce vztah po 2 tyzdnoch/tema o par stran dozadu/.Jak tam medzi nimi najdes nieco rozumne tak preco nie 
-
Sagittarius
Guru
midnight_man: Tak som to aj myslel, keď bude sama chcieť tak "zmení" frajera z vlastnej vôle bez toho ten, čo ju "prebral" niekomu mal za to veľkú zodpovednosť.
A myslím s tým pershingom si to nepochopil, on písal, že každá baba si myslí, že on chce s ňou vzťah, nie, že každá baba chce s ním vzťah...
A myslím s tým pershingom si to nepochopil, on písal, že každá baba si myslí, že on chce s ňou vzťah, nie, že každá baba chce s ním vzťah...
-
Eritrea
Star
- Kontaktovať používateľa:
to je tak radsej mat kamaratku ako ju uplne stratit...a co vies co sa po case udeje..vsetko je mozne..myslim ze bezny pripad je ze sa baba rozide s frajerom, a ty budes jej kamarat a nakoneic sa date do kopy...nevesaj hlavu...cas nehra velku rolu a oplati sa pockat aj rok VER MI !
samozrejme za ten cas sa ukludnis a vsetko bude fain....
samozrejme za ten cas sa ukludnis a vsetko bude fain....
aj ked sa zda ze je teraz vsteko stratene ale ak ju mas rad a myslis ze je to laska tak by ti malo zalezat najme na tom nech sa ma dobre najme ona / on. nepoznas buducnost, nevies ake plany ma s tebou osud. co ak sa o par rokov vase krizovatky stretnu a ona bude bez priatela a ty tiez bez zeny a bum. the big bang je na svete a moze sa zacat nieco krasne. nikdy netreba hadzat flintu do zita. nadej je stale...
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Zjavne to dopadlo zle ale co si cakal. Ma frajera. To, ze si mal pocit ze tam je z jej strany nieco nic neznamena. Zrejme si skratka len videl co si vidiet chcel. Mozno slo o holku, co rada spoznava novych ludi, je mila a tak to na Teba posobilo tak, ako si chcel. Ale to je uz teraz jedno.
Do buducna si zapamataj len par veci.
1)Zisti si ci ma frajera a nespoliehaj sa nato, aky mas Ty z toho pocit. Pretoze ako si sam zistil, nato je malokedy spolah, su ludia co to rozlisit vedia, Ty medzi nich tusim nepatris. Bud to zisti od dajakych jej znamych alebo k tomu zablud pocas dialogu.
2)Nikdy nikdy a nikdy dievcatu nepis, co k nej citis. To, ze sa pred dievcatom nevies vyjadrit a podobne, tak s tym tu na mna nechod. Ked chces, da sa to. Vsimni si tu cast, ze chces. Su veci, ktore sa skratka pisomne neriesia a bodka, ziadne ale a podobne. Cim skor zacns na tom pracovat, tym lepsie pre Teba.
3)Nesnaz sa prebrat nikomu holku. Nikdy. Stare zname, nerob inym to, co nechces aby oni robili Tebe. A okrem toho, ked s nim je, zjavne ma nato dovod. Ak by nechcela, nie je s nim. A ak s nim je a nechce s nim byt, tak je to trubka nestoji za pozornost. Jednoduche.
Nuz a na zaver vela stastia v buducich pokusoch. A uvedom si este, ze nemas byt preco smutny, pretoze si nic nestratil, kedze si s nou nic nemal. Opat raz jednoduche. Tak hodne stastia.
Do buducna si zapamataj len par veci.
1)Zisti si ci ma frajera a nespoliehaj sa nato, aky mas Ty z toho pocit. Pretoze ako si sam zistil, nato je malokedy spolah, su ludia co to rozlisit vedia, Ty medzi nich tusim nepatris. Bud to zisti od dajakych jej znamych alebo k tomu zablud pocas dialogu.
2)Nikdy nikdy a nikdy dievcatu nepis, co k nej citis. To, ze sa pred dievcatom nevies vyjadrit a podobne, tak s tym tu na mna nechod. Ked chces, da sa to. Vsimni si tu cast, ze chces. Su veci, ktore sa skratka pisomne neriesia a bodka, ziadne ale a podobne. Cim skor zacns na tom pracovat, tym lepsie pre Teba.
3)Nesnaz sa prebrat nikomu holku. Nikdy. Stare zname, nerob inym to, co nechces aby oni robili Tebe. A okrem toho, ked s nim je, zjavne ma nato dovod. Ak by nechcela, nie je s nim. A ak s nim je a nechce s nim byt, tak je to trubka nestoji za pozornost. Jednoduche.
Nuz a na zaver vela stastia v buducich pokusoch. A uvedom si este, ze nemas byt preco smutny, pretoze si nic nestratil, kedze si s nou nic nemal. Opat raz jednoduche. Tak hodne stastia.