aby sme to este lepsie uzavreli, v hazardnych hrach vyhra majite hazardnej hry a ti, co mu nadhanaju ziskuchtive a dovercive dusicky, v tomto pripade aj ten, co robi z ludi debilov - mozno p. Kahanenter00 napísal:...aby sme to uzavreli, v hazardnych hrach vyhra na 99,999 percenta iba majitel kasina:)
Zarabanie na nete. :o)
Tomu velmi nechapem , ak poslem ten link kamosovi , budem mat 5 % z toho co on zarobil, ale ked on takym to sposobom nezaraba ? tak nedostanem nic ?Tvoj refferal link. Toto slúži nato, že ak si ho dáte na stránku alebo pošlete kamáratovi ako má zarábať, tak budete mať 5% z toho co on zarobil, pričom jemu žiadne peniaze neodbudnú. Ak váš kamarát zavolá dalšieho kamaráta(Petra) tak máte z Petrového zárobku 4% a ak Peter zavolá Filipa tak z Filipa máte ty 3% a takto to pokračuje až do nuly.
podobne veci by som nazval internetove organizovane zobranie, bo jedine, co najpravdepodobnejsie robis je ze otravujes ludi, aby ti chodili na stranku bez uzitocneho obsahu, kde sa nic ine neda robit, ako kliknut na tu stupiditu a vyrabali dalsie prazdne stranky a otravovali koho sa da.lucas03 napísal:zarabat na internete
na tejto stránke je to vysvetlené po slovensky a sú tam dôkazy že stránky platia.Kód: Vybrať všetko
http://www.zarabanie.tym.sk
presne, uplne bullshity, vzdy sa ale najde skupinka ludi(ako vo vsetkom), ktora to zozerie aj s navijakom.roman3x napísal:podobne veci by som nazval internetove organizovane zobranie, bo jedine, co najpravdepodobnejsie robis je ze otravujes ludi, aby ti chodili na stranku bez uzitocneho obsahu, kde sa nic ine neda robit, ako kliknut na tu stupiditu a vyrabali dalsie prazdne stranky a otravovali koho sa da.
na jednej z nich bolo aj paypay a moneybookers neviem. ale sak e-gold je zadara.Kosh napísal:roman3x - nepovedal by som ze to je az take zle - dokonca by som povedal, ze na tych strankach sa da nejaka ta koruna zarobit - ALE - nepodporuju moneybookers ani paypay - iba e-gold a paypal - takze pre mna osobne je to nanic.
ked ti pridu tak mi daj vediet ok ?--==[Lu-Boss]==-- napísal:nieale je tam podla mna najpravdepodobnejsie ze ti lowe pridu
ale tam su screeny z bankových výpisov v prvých troch stránkachjojcek napísal:ked ti pridu tak mi daj vediet ok ?to poznam taktiez vela znamych a kamosov zaregistruj sa zaregistruj sa ziskam n tebe cca 60 SK prachy mi pridu sekom jasna vec na 100% len staci klikat ... cakal mesiac cakal dva cakal tri a velke NIC mu prislo
![]()
mozno je toto nieco ine daj vediet
boze preco pises aj ked si sa ani nepozrel,enter00 napísal:no waw, niekto si nieco poslal sam sebe na svoj druhy ucet:)
pozri tuto temu
Kód: Vybrať všetko
http://crew.lamky.net/viewtopic.php?t=44&start=36takze tie screeny asi nemohli byt poslane sam sebe ked tam je napisane z akej stranky to je poslane. a tie screeny nie su z tej stranky ale od toho usera z mailom.

tazke to nieje fake. Ja s tym len zacinam. dufam ze sa neurazis ak som nieco blbo napisal lebo viem ze si velmi inteligentny.
to ze sa da nejaka ta krouna zarobit neznamena, ze to nie je ZOBRANIE. Budes zobrat pre seba a pre toho, kto ta to naucil. Budes zobrat(hovorit im o super moznosti nejaku tu korunu zarobit) po svojich znamych, TU(co uz robis), po inych forach a chatoch. Postav sa radsej pred samoobsluhu a zarabaj(ZOBRI) tam, nech ti to je hned po par minutahc jasne.Kosh napísal:roman3x - nepovedal by som ze to je az take zle - dokonca by som povedal, ze na tych strankach sa da nejaka ta koruna zarobit - ALE - nepodporuju moneybookers ani paypay - iba e-gold a paypal - takze pre mna osobne je to nanic.
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
roman3x - ako mne je jasne ze hlavne prachy su tam v referaloch, ale napisat je viac ako blbosť - tam sú prachy za klikanie na reklamné bannery - a to je rozdávanie? dá sa s tým zarobiť pár korún, ale bez referalov veľmi málo
Kód: Vybrať všetko
kto pracuje s peniazmi ich len tak nerozdava, za nejake surfovaniea co ja s tym? ja som to pisal? ale dobre, ked uz sa ma pytas... takze prides za jozkom, debkom, kamoskom a poviers mu(napises email....) pod na moju super stranku, kde debkovi(bo za ine ho nemas) neostane nic ine ako bud ju zavret, alebo kliknut na linky s tvojim refererom.Kosh napísal:roman3x - ako mne je jasne ze hlavne prachy su tam v referaloch, ale napisatje viac ako blbosť - tam sú prachy za klikanie na reklamné bannery - a to je rozdávanie? dá sa s tým zarobiť pár korún, ale bez referalov veľmi máloKód: Vybrať všetko
kto pracuje s peniazmi ich len tak nerozdava, za nejake surfovanie
-
Martinspeed
Medium Expert
ejako malo za rok 22Kč ja som mal za minuly mesiac 12Kčaudiotrack napísal:no to by som zas netvrdil, lebo som tam regnutý už minimálne rok, a môj stav na účte je takmer 22 KČ.. čiže áno, vyplatia ťa, ak zarobíš aspoň 100 čo sa nestane.
inak ak chcete stránku na viac takýchto "dobrých" firiem, a hocičo čo je na nete zadara, klikni sem