|
| Autor |
Správa |
roman3x Medium Star

Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 446
Zaslal: 25 Feb 2007, 15:55 Predmet: |
|
|
| enter00 napísal: |
| ...aby sme to uzavreli, v hazardnych hrach vyhra na 99,999 percenta iba majitel kasina:) |
aby sme to este lepsie uzavreli, v hazardnych hrach vyhra majite hazardnej hry a ti, co mu nadhanaju ziskuchtive a dovercive dusicky, v tomto pripade aj ten, co robi z ludi debilov - mozno p. Kahan  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vincko Light Expert

Stav:  Založený: 27.08.2006 Príspevky: 70
Zaslal: 25 Feb 2007, 16:01 Predmet: |
|
|
| roman3x napísal: |
aby sme to este lepsie uzavreli, v hazardnych hrach vyhra majite hazardnej hry a ti, co mu nadhanaju ziskuchtive a dovercive dusicky, v tomto pripade aj ten, co robi z ludi debilov - mozno p. Kahan  |
tak, aspon v jednom sa zhodneme  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13837 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 25 Feb 2007, 17:21 Predmet: |
|
|
| by majso: Prisli, pisal som o tom v teme o Ad-Sense. |
|
| Návrat hore |
|
 |
lucas03 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.11.2005 Príspevky: 499 Bydlisko: big city of krp Karma: 
|
Zaslal: 21 Apr 2007, 9:07 Predmet: |
|
|
| strata casu |
|
| Návrat hore |
|
 |
SpermoS Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.11.2006 Príspevky: 242 Bydlisko: Presov Karma: 
|
Zaslal: 21 Apr 2007, 10:16 Predmet: |
|
|
| Citácia: |
| Tvoj refferal link. Toto slúži nato, že ak si ho dáte na stránku alebo pošlete kamáratovi ako má zarábať, tak budete mať 5% z toho co on zarobil, pričom jemu žiadne peniaze neodbudnú. Ak váš kamarát zavolá dalšieho kamaráta(Petra) tak máte z Petrového zárobku 4% a ak Peter zavolá Filipa tak z Filipa máte ty 3% a takto to pokračuje až do nuly. |
Tomu velmi nechapem , ak poslem ten link kamosovi , budem mat 5 % z toho co on zarobil, ale ked on takym to sposobom nezaraba ? tak nedostanem nic ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
roman3x Medium Star

Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 446
Zaslal: 21 Apr 2007, 13:11 Predmet: |
|
|
| lucas03 napísal: |
zarabat na internete
na tejto stránke je to vysvetlené po slovensky a sú tam dôkazy že stránky platia.
| Kód: |
| http://www.zarabanie.tym.sk |
|
podobne veci by som nazval internetove organizovane zobranie, bo jedine, co najpravdepodobnejsie robis je ze otravujes ludi, aby ti chodili na stranku bez uzitocneho obsahu, kde sa nic ine neda robit, ako kliknut na tu stupiditu a vyrabali dalsie prazdne stranky a otravovali koho sa da. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kosh King

Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 1770 Bydlisko: Za okrajom galaxie Karma: 
|
Zaslal: 21 Apr 2007, 13:38 Predmet: |
|
|
| roman3x - nepovedal by som ze to je az take zle - dokonca by som povedal, ze na tych strankach sa da nejaka ta koruna zarobit - ALE - nepodporuju moneybookers ani paypay - iba e-gold a paypal - takze pre mna osobne je to nanic. |
|
| Návrat hore |
|
 |
enter00 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.08.2006 Príspevky: 2045
Zaslal: 21 Apr 2007, 15:27 Predmet: |
|
|
| roman3x napísal: |
| podobne veci by som nazval internetove organizovane zobranie, bo jedine, co najpravdepodobnejsie robis je ze otravujes ludi, aby ti chodili na stranku bez uzitocneho obsahu, kde sa nic ine neda robit, ako kliknut na tu stupiditu a vyrabali dalsie prazdne stranky a otravovali koho sa da. |
presne, uplne bullshity, vzdy sa ale najde skupinka ludi(ako vo vsetkom), ktora to zozerie aj s navijakom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
lucas03 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.11.2005 Príspevky: 499 Bydlisko: big city of krp Karma: 
|
Zaslal: 21 Apr 2007, 15:51 Predmet: |
|
|
| Kosh napísal: |
| roman3x - nepovedal by som ze to je az take zle - dokonca by som povedal, ze na tych strankach sa da nejaka ta koruna zarobit - ALE - nepodporuju moneybookers ani paypay - iba e-gold a paypal - takze pre mna osobne je to nanic. |
na jednej z nich bolo aj paypay a moneybookers neviem. ale sak e-gold je zadara. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jojcek Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.06.2006 Príspevky: 458 Bydlisko: Dolny Kubin Karma: 
|
Zaslal: 21 Apr 2007, 15:51 Predmet: |
|
|
| --==[Lu-Boss]==-- napísal: |
nie ale je tam podla mna najpravdepodobnejsie ze ti lowe pridu |
ked ti pridu tak mi daj vediet ok ? to poznam taktiez vela znamych a kamosov zaregistruj sa zaregistruj sa ziskam n tebe cca 60 SK prachy mi pridu sekom jasna vec na 100% len staci klikat ... cakal mesiac cakal dva cakal tri a velke NIC mu prislo mozno je toto nieco ine daj vediet |
|
| Návrat hore |
|
 |
lucas03 Medium Star

|
Zaslal: 21 Apr 2007, 15:56 Predmet: |
|
|
| jojcek napísal: |
ked ti pridu tak mi daj vediet ok ? to poznam taktiez vela znamych a kamosov zaregistruj sa zaregistruj sa ziskam n tebe cca 60 SK prachy mi pridu sekom jasna vec na 100% len staci klikat ... cakal mesiac cakal dva cakal tri a velke NIC mu prislo mozno je toto nieco ine daj vediet |
ale tam su screeny z bankových výpisov v prvých troch stránkach |
|
| Návrat hore |
|
 |
enter00 Guru wannabe

Zaslal: 21 Apr 2007, 16:06 Predmet: |
|
|
| no waw, niekto si nieco poslal sam sebe na svoj druhy ucet:) |
|
| Návrat hore |
|
 |
lucas03 Medium Star

|
Zaslal: 21 Apr 2007, 19:55 Predmet: |
|
|
| enter00 napísal: |
| no waw, niekto si nieco poslal sam sebe na svoj druhy ucet:) |
boze preco pises aj ked si sa ani nepozrel,
pozri tuto temu
| Kód: |
| http://crew.lamky.net/viewtopic.php?t=44&start=36 |
uz to robi on dlho, napis mu mail strachanlubo@gmail.com
takze tie screeny asi nemohli byt poslane sam sebe ked tam je napisane z akej stranky to je poslane. a tie screeny nie su z tej stranky ale od toho usera z mailom. //obrázky pridávajte do príloh
//obrázky pridávajte do príloh
//obrázky pridávajte do príloh
tazke to nieje fake. Ja s tym len zacinam. dufam ze sa neurazis ak som nieco blbo napisal lebo viem ze si velmi inteligentny.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
enter00 Guru wannabe

Zaslal: 21 Apr 2007, 20:12 Predmet: |
|
|
| ja ti len hovorim, ze nikto, kto pracuje s peniazmi ich len tak nerozdava, za nejake surfovanie... obchod musi byt vzdy obojstranne vyhodny. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kosh King

Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 1770 Bydlisko: Za okrajom galaxie Karma: 
|
Zaslal: 21 Apr 2007, 20:17 Predmet: |
|
|
| enter00 - vidím že ani nevieš čo sa tam robí a o čom to je, a kritizuješ |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |