|
|
|
| Autor |
Správa |
roman3x Medium Star

Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 446
Zaslal: 22 Apr 2007, 8:42 Predmet: |
|
|
| Kosh napísal: |
| roman3x - nepovedal by som ze to je az take zle - dokonca by som povedal, ze na tych strankach sa da nejaka ta koruna zarobit - ALE - nepodporuju moneybookers ani paypay - iba e-gold a paypal - takze pre mna osobne je to nanic. |
to ze sa da nejaka ta krouna zarobit neznamena, ze to nie je ZOBRANIE. Budes zobrat pre seba a pre toho, kto ta to naucil. Budes zobrat(hovorit im o super moznosti nejaku tu korunu zarobit) po svojich znamych, TU(co uz robis), po inych forach a chatoch. Postav sa radsej pred samoobsluhu a zarabaj(ZOBRI) tam, nech ti to je hned po par minutahc jasne.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Kosh King

Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 1769 Bydlisko: Za okrajom galaxie Karma: 
|
Zaslal: 22 Apr 2007, 8:46 Predmet: |
|
|
roman3x - ako mne je jasne ze hlavne prachy su tam v referaloch, ale napisat
| Kód: |
| kto pracuje s peniazmi ich len tak nerozdava, za nejake surfovanie |
je viac ako blbosť - tam sú prachy za klikanie na reklamné bannery - a to je rozdávanie? dá sa s tým zarobiť pár korún, ale bez referalov veľmi málo
|
|
| Návrat hore |
|
 |
enter00 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.08.2006 Príspevky: 2045
Zaslal: 22 Apr 2007, 8:47 Predmet: |
|
|
| enter00 - vidím že ani nevieš čo sa tam robí a o čom to je, a kritizuješ |
len upozornujem ostatnych, aby neverili vsetkym bullshitom, maju len jeden zivot a kazda rada dobra.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
roman3x Medium Star

Zaslal: 22 Apr 2007, 22:57 Predmet: |
|
|
je viac ako blbosť - tam sú prachy za klikanie na reklamné bannery - a to je rozdávanie? dá sa s tým zarobiť pár korún, ale bez referalov veľmi málo |
a co ja s tym? ja som to pisal? ale dobre, ked uz sa ma pytas... takze prides za jozkom, debkom, kamoskom a poviers mu(napises email....) pod na moju super stranku, kde debkovi(bo za ine ho nemas) neostane nic ine ako bud ju zavret, alebo kliknut na linky s tvojim refererom.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Martinspeed Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.05.2007 Príspevky: 39
Zaslal: 10 Máj 2007, 18:56 Predmet: |
|
|
| audiotrack napísal: |
no to by som zas netvrdil, lebo som tam regnutý už minimálne rok, a môj stav na účte je takmer 22 KČ.. čiže áno, vyplatia ťa, ak zarobíš aspoň 100 čo sa nestane.
inak ak chcete stránku na viac takýchto "dobrých" firiem, a hocičo čo je na nete zadara, klikni sem |
ejako malo za rok 22Kč ja som mal za minuly mesiac 12Kč
|
|
| Návrat hore |
|
 |
roman3x Medium Star

Zaslal: 10 Máj 2007, 23:01 Predmet: |
|
|
| Martinspeed napísal: |
| ejako malo za rok 22Kč ja som mal za minuly mesiac 12Kč |
a aj viacej zarobite pred tou samoskou chlapci
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Martinspeed Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.05.2007 Príspevky: 39
Zaslal: 11 Máj 2007, 15:04 Predmet: |
|
|
| roman3x napísal: |
a aj viacej zarobite pred tou samoskou chlapci  |
ved ale za rok mas toho stovaka, aj tak je google adsense lepsie ked ti ma kto klikat
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2692 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 04 Sep 2007, 15:48 Predmet: |
|
|
Mne sa teraz najnovšie osvedčil affiliate program na
. Som si to dal na stránku a cez prázdniny som zinkasoval 141sk ako proviziu z nakupu. A to mám návštevnosť na tej stránke asi 10UIP denne. vážne, teraz si to idem dať aj na 4skaters, tak som zvedavý, tam mam vyššiu návštevosť.
-Mám to vo forme obyčajneho textoveho odkazu (bannery este pripravuju). Ak chcete, hodim link na stranku, kde to mám
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ghulo Amateur

Stav:  Založený: 30.08.2005 Príspevky: 25
|
| Návrat hore |
|
 |
ghulo Amateur

Stav:  Založený: 30.08.2005 Príspevky: 25
Zaslal: 04 Sep 2007, 23:40 Predmet: |
|
|
je viac ako blbosť - tam sú prachy za klikanie na reklamné bannery - a to je rozdávanie? dá sa s tým zarobiť pár korún, ale bez referalov veľmi málo |
za surfovanie nie ale za to že pozerate ich reklamy!!! ony na tom zarobia miliardy tak preco by nemohli rozdat pre buducich zakaznikov par milionov??? a referalov si treba vediet rohnat!!!
|
|
| Návrat hore |
|
 |
lucas03 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.11.2005 Príspevky: 497 Bydlisko: big city of krp Karma: 
|
Zaslal: 12 Apr 2008, 22:48 Predmet: |
|
|
tak samodzrejme ze najviac sa da zarobit s navstevovanej sranky. A myslim ze v poslednej dobe najviac platia paid to promote weby(aj ja mam jeden, ale nejdem robit reklamu). Platia napriklad 50 centov za 1000 navstev. Takze ak mate web s navstevnostou, tak to skuste. A ak mate len web, su rozne stanky ktorymi si naberiete navstevnost, surfy atd. na warez su to napriklad stranky ako katz atd. Jednina nevyhoda ze ze tieto stranky zarabaju vacsinou ze promotuju dalsie reklamy, takze to vacsinou dlho nacitava a dost to spomaluje web. ja to mam vyriesene tym ze to nacita len raz za den pre jednu IP. Ale su tam moznosti ako napriklad ze 0x0 iframe, takze to nevidno na stranke. A hlavna vec je ze nieste zavysli na nahodne kliknutych veciach.
toto je napriklad mail na mojej stranke
| Citácia: |
Dobrý deň,
Radi by sme vám predstavili nový reklamný systém NAZOV.
Výhodou nášho programu je, že reklamy ktoré sa načitavajú, nespomaľujú Vášu webstránku, lebo reklama sa zobrazi len raz za den pre 1 unikátnu návštevu. Potom sa načitáva už len samotný banner.
Daľšov výhodou je, že neplatíme za kliky, ale za počet návštev. Teda Vaše príjmy nebudú závisle na náhode kliknutia, ale od navštevovanosti webstránky.
Platíme 50 centov za 1000 návštev. Vyplácame na PAYPAL a EGOLD.
Pre dalšie informácie navštívte stranku url alebo nás kontaktujte na url?menu=contact.
Tešíme sa na prípadnu spoluprácu s vami.
Váš nazov team. |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|