Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Zarabanie na nete. :o)
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Ostatné Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
--==[Lu-Boss]==--
Medium Expert
Medium Expert

Stav: Odhlásený
Založený: 06.04.2006

PríspevokZaslal: 23 Máj 2006, 13:48    Predmet: Zarabanie na nete. :o) Odpovedať s citátom  

Zda sa vam to nerealne? kliknite na sem a tam su banery na ine stranky (Slovenske, Ceske aj zahranicne) kde sa mozete registrovat a zarabat
Very Happy Razz
Odporucam :
- emaling.cz
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
IMI
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 28.01.2005

PríspevokZaslal: 23 Máj 2006, 14:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

to znamena ze ked odporucas , potom si to aj skusil a prisli to lowe ?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
--==[Lu-Boss]==--
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 23 Máj 2006, 18:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

nie Confused ale je tam podla mna najpravdepodobnejsie ze ti lowe pridu
Návrat hore
atrey
Star
Star

Založený: 17.04.2005

PríspevokZaslal: 23 Máj 2006, 19:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

Takto si zhanat referallov... strasne:)
Návrat hore
audiotrack
Moderátor
Moderátor

Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 23 Máj 2006, 20:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

--==[Lu-Boss]==-- napísal:
nie Confused ale je tam podla mna najpravdepodobnejsie ze ti lowe pridu
no to by som zas netvrdil, lebo som tam regnutý už minimálne rok, a môj stav na účte je takmer 22 KČ.. čiže áno, vyplatia ťa, ak zarobíš aspoň 100 čo sa nestane.
inak ak chcete stránku na viac takýchto "dobrých" firiem, a hocičo čo je na nete zadara, klikni sem
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
whisper
Light Professional
Light Professional

Založený: 13.02.2006

PríspevokZaslal: 24 Máj 2006, 10:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

atrey napísal:
Takto si zhanat referallov... strasne:)

jj, robit si tu reklamu, sa hanbi, radsej si zaplat nejake PTC alebo PTR...

IMI napísal:
to znamena ze ked odporucas , potom si to aj skusil a prisli to lowe ?

tipujem ze to robi tak tyzden, nejaky kamos ho na to nahovoril alebo podobne Smile

moj nazor - neregujte sa tam, aj tak tam zarobite 200kc za rok (no prehanam ale je to strata casu)

ja investujem na nete uz asi 8 mesiacov a hentake veci si uz ani nevsimam... podarilo sa mi najst par "firiem" ktore naozaj platia, sice tam musite dat prvotny vklad vy ale su tam slusne zisky... samozrejme to je len ako privyrobenie si navyse, keby z toho chcel niekto vyzit tak by na to musel obetovat aj slusne vela casu, 3-4 hod denne minimalne... mne staci 15 min Smile este nieco, aby to tu neznelo tak pesimisticky - uz zacinaju vznikat aj ceske (mozno aj slovenske) investicne "spolocnosti", pricom sa daju najst aj vieryhodne... mesacne si clovek moze prilepsit aj o 5000sk Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
--==[Lu-Boss]==--
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 28 Jan 2007, 20:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

whisper napísal:
... uz zacinaju vznikat aj ceske (mozno aj slovenske) investicne "spolocnosti", pricom sa daju najst aj vieryhodne... mesacne si clovek moze prilepsit aj o 5000sk Wink
Myslis to obchodovanie z menami (kupis euro za dolar a predas za cesku korun... to bol len priklad) alebo aky druh zarabania teraz myslis?
Návrat hore
cristiano ronaldo
Expert
Expert

Založený: 23.02.2006

PríspevokZaslal: 28 Jan 2007, 22:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

Neda mi nezapojit sa,takze. Snazil som sa zarabat na nete a presiel som uz myslim si ze vsetkym,zacal som klikackami,emailovkami az autosurfy,HYIPY a vsetko je na hovno,pravdu povediac.Takze tieto emailovky a klikacky,ludia vys*rte sa na to.S tymto nezarobite ani na struhanku.HYIPY a autosurfy su lepsie,ale musite vela investovat a je to riskantne,pretoze vlastne zverite peniaze cudzim ludom.Zarobit sa pekne da na adminovani stranky a date si tam rozne bannery,google reklamu a take,proste na tom sa da,ale musite mat navstevovanost.Dalej sa da zarobit na ziskani ludi pod seba.Pekne sa da zarobit na zhanani ludi,ktory si neco kupia a vy mate z toho zisk.Da sa zarobit na vyplnovani dotaznikov a roznych somarin,ale je to narocne na cas a takto.Zarobit sa da na obchodovani s manou,ale v tomto sa musite vyznat,neda sa na tom hned v prvy den zarobit milion.A ak chcete nejake rady,alebo takto,tak si musite zaplatit za rozne vylepsenia grafov a takto,a tiez je najlepsie,ak investujete.Je toho este dost,ale to zakladne som povedal.A chcem povedat,ze je to casovo narocne,a nezarobite na tom vela.Da sa,na adminovani,ziskavani ludi,aj obchodovani s menou,upload obrazkov,ale bud su narocne na cas,alebo na vedomosti a nezarobite na tom az tak strasne vela.A ak si nektory myslite,ze sa da zarobit bez investovania,tak ste na omyle,najlepsie sa da zarobit jednoznacne investovanim a naslednym "rozmnozenim" penazi,ja s tym mam skusenosti a viem,co hovorim,teraz mam svoj sposob zarabania a je to vpohode.tak ak nekto chce radu s hocicim ohladom toho,mozte ma kontaktovat,rad poradim. inak good luck Wink a ja sa riadim heslom,nevkladat peniaze do autosurfov a HYIP-ov,pretoze to mozte si vytvorit aj vy a proste vlozite peniaze do ruk cudziemu cloveku a ten vas moze okradnut
Návrat hore
Frikso
Guru
Guru

Založený: 07.03.2006

PríspevokZaslal: 28 Jan 2007, 23:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

Skúšal som klikačky a autosurfy a je to total na hovno. Stratený čas. Jediné, kde som zarobil 14€ bolo hranie hier prizee.com. A to som aj tak zarobil tak, ze som to mal total v pazi a peniaze stale vsadzal a vsadzal až som všetko prehral a potom sa na to total vysral. Proste to nemá cenu, to radšej pojdem zasúvať košíky do tesca a viac zarobím, ako sedieť pred monitorom a klikať na bannery za smiešnych 0,01c a naháňať referalov aj takymto otravným spôsobom - zakladaním X tém, ktoré aj tak skončia na úplnom spodku fóra - v koši.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 29 Jan 2007, 1:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

Celkom dobre sa da zarobit na Adsense od Googlu, ale treba mat web s patricnou navstevnostou, urovnou a ludmi, ktori su ochotni obcas kliknut na reklamu. Niektore Adsense reklamy sa platia az 8 dolarmi za klik, najma pokial ide o advokatske kancelarie v New Yorku alebo tabletky na chudnutie. Lenze to treba mat web v anglictine, ktory sa bude venovat danej problematike. Na Slovensku funguje Adsense kratko po zaciatku decembra, takze tomu nie su ani dva mesiace. Ceny za kliky su individualne, udajne je to priemerne 9 az 30 centov. Na hojko.com bol raz klik za 1.15 dolara... (alebo tak nejak, plus/minus par centov), kiez by bolo takej reklamy a kliknuti viac. Peniaze chceme pouzit na kupu vlastneho serveru Smile

Su ale stranky, ktore z toho profituju neskutocne peniaze. Najznamejsia je kanadska zoznamka, ktora ma jednoduchy design, prakticky ziadny. Autor inkasuje priemerne 300 000 dolarov mesacne z reklamy, samozrejme ide o Google Adsense. Viac info je na: http://www.v7n.com/forums/google-forum/39033-adsense-research.html

Par tipov ako zarobit s Adsense sa da najst na uspesnyblog.info Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Založený: 05.10.2005

PríspevokZaslal: 29 Jan 2007, 9:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

Nezarabajte, vymienajte! Smile
Návrat hore
Kosh
King
King

Založený: 09.06.2005

PríspevokZaslal: 29 Jan 2007, 9:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

no za zarábanie na internete sa dá považovať aj internetové stávkovanie - http://www.formula.sk -ja tam mám už z vložených 200 korún 204 Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Thovt
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 21.12.2004

PríspevokZaslal: 29 Jan 2007, 16:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

Je fakt že na stávkových kanceláriách sa dá výborne zarobiť, ale na to je potrebné nejakú vlastniť.
Návrat hore
kukiak
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 24.05.2005

PríspevokZaslal: 29 Jan 2007, 18:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

Stavkovanie je cinnost ktorej sa musis venovat... nikdy natom nebudes zarabat ked budes davat tiket za 22sk kurz 450 a cakas ze vyhras.. Je kopa "strategii" a tipov ako co najpravdepodobnejsie prist k vyhre.. Vacsina sa opiera o vysoky vklad a a menej zapasov..nahadzat tam len tutovky..ale vzdy sa nieco moze dosrat..je to stavkovanie cize ide o stastie, tak neviem ci sa to da nazvat "zarabanim"..u mna je to konicek Smile.
Návrat hore
Vincko
Light Expert
Light Expert

Založený: 27.08.2006

PríspevokZaslal: 24 Feb 2007, 3:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

koho zaujmaju systemy a strategie stavkovania, kliknite si:
Kód:
http://sweb.cz/ruleta.cz
je to zamerane viac menej na ruletu a systemy hrania rulety, ale su tam aj typi a systemi na stavkovanie. Odporucam prezriet.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Ostatné Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalšia
Strana 1 z 4

Prejdi na: