Zarastanie nechtov na nohách
-
edimontana
Amateur
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zarastanie nechtov na nohách
nebojhezo napísal:Možno trošku divnná téma, ale zajtra idem s tým k doktorovi a bojím sa ako malý chlapec, na nete som počítal že sa to robí dvomi spôsobmi:
1. Bud sa strhne celý necht![]()
2. Po bokoch palca sa vyreze zarasteny necht a plasticky sa upravia kanaliky toho pacla.
Akože som z toho dosť v pixi, fakt sa bojím...
Máte s tým niekto nejakú skúsenosť? Alebo aspoň na čo sa mám pripraviť...
Ahojte, bože k tejto stránke som sa dostala, že h+adám niečo čo mi pomôže, totižto pred troma rokmi mi urobila tento zákrok jedna úžasná kožná, ktorá to už teraz nerobí, vystrihla mi bočnú stranu až z nechtového lôžka a nikdy potom sa mi to už nevrátilo...je pravda že injekcia bola hnusná..toto leto som nosila stále šlapky, takže z botasiek som to dostať nemohla, horšie je to, že sa mi zapálila tá strana ktorú mi robila a už aj ohnisáva a navyše aj strana na druhej nohe , dotoho som mala na jednej akcii celú noc obuté tenisky a ráno som zistila že mám v prdeli už obidva palce dokopy všetky 4 strany, som zmorená a neviem čo mám robiť čítala som že jeden si to natieral medom asi týžden a v pohode tak skúšam to ale keď si spomeniem 3 roky dozadu ako som to všetkými možnými mastičkami bylinkami a neviem čím na noc obalovala tak pochybujem že mi niečo pomôže, keby som mala jednu stranu idem na zákrok...ale ja mám 4!!!To by som nezniesla..Poraďte mi prosím, u nás v okolí(Trenčiansky kraj) nepoznám chirurga čo by to dobre spravil, mne to robila kožná ktorá má aj kozmetiku a je odborníčka len s tým skončila lebo mala toho veľa a ja si neviem rady..najradšej by som to skúsila ešte niako preliečiť len neviem ako naozaj čakám radu....ďakujem...PEŤA

No... Peta som Ti odpovedal v tom tvojom fore, ale Mr. Kobalt ma upozornil, ze uz tu jedno je, tak napisem aj sem...peta03 napísal:Ahojte, bože k tejto stránke som sa dostala, že h+adám niečo čo mi pomôže, totižto pred troma rokmi mi urobila tento zákrok jedna úžasná kožná, ktorá to už teraz nerobí, vystrihla mi bočnú stranu až z nechtového lôžka a nikdy potom sa mi to už nevrátilo...je pravda že injekcia bola hnusná..toto leto som nosila stále šlapky, takže z botasiek som to dostať nemohla, horšie je to, že sa mi zapálila tá strana ktorú mi robila a už aj ohnisáva a navyše aj strana na druhej nohe , dotoho som mala na jednej akcii celú noc obuté tenisky a ráno som zistila že mám v prdeli už obidva palce dokopy všetky 4 strany, som zmorená a neviem čo mám robiť čítala som že jeden si to natieral medom asi týžden a v pohode tak skúšam to ale keď si spomeniem 3 roky dozadu ako som to všetkými možnými mastičkami bylinkami a neviem čím na noc obalovala tak pochybujem že mi niečo pomôže, keby som mala jednu stranu idem na zákrok...ale ja mám 4!!!To by som nezniesla..Poraďte mi prosím, u nás v okolí(Trenčiansky kraj) nepoznám chirurga čo by to dobre spravil, mne to robila kožná ktorá má aj kozmetiku a je odborníčka len s tým skončila lebo mala toho veľa a ja si neviem rady..najradšej by som to skúsila ešte niako preliečiť len neviem ako naozaj čakám radu....ďakujem...PEŤA![]()
fuha... no, dost hnusna zalezistost... ale ked som bol male deco mal som podobny problem, lebo asi od piatich rokov som si robil pedikuru a dosral som si lozko... Mne to pomohol vyriesit chirurg, pichol injekciu, vystrihol a o 10min som bol OK. inac na ten zapal sa dava ychtiolova mast (neviem ako sa pise ) to zmiernuje zapal, ale pokym tam budes mat nieco (nechet) co ti bude drazdit a tlakom rozskrabavat tu ranu, mast ti nepomoze, ani ziadna bylinka. Treba sa bud naje*at a so slzami v ociach to vystrihnut (neboj poznam tu bolest a casto krat to neuveritelne boli na dotyk), alebo ist k doktorovi a bezbolestne si to nechat odstranit. Stoji ti za to cesta aj do BA. Ak budes mat zaujem mozem zistit aj meno toho chirurga na Kramaroch. Potom staci zavolat a dohodnut termin.
-
Cyrus666
Light Professional
omg ja som s tym mal dlho problemy mne to doktor strhaval asi 7x ale som s tym vyje*** ked sa vam to zapali tak si to mozte spravit aj sami proste zoberte noznice s boku to nadvihnite co najviac sa da a ucvaknite ja viem ze to boli ale boli to mozno minutu a hentak ked vam ho zjebu cely dole tak aj par dni a ten kto si ho uz bol dat strhnut k doktorovi tak ked necht dorastie odpocucam davat male kusky papiera ale hrube pod ten necht na bokoch nech vam to zacne vyrastat von, mne pomohlo odporucam 
-
viper1993
Medium Professional
daj si pod nechet vatu po celej dlzke tej strany kde to boli aby ti to ten nechet trochu nadvihlo a za 1-2 dni ani nebudes vediet ze si nieco mal, teda u mna to tak fungujeM@rt1n napísal:caute no a som v pi*i zase ale tentokrat je to prava noha ale zatial to vyzera len na zapal alebo nvm pri chodzi to neboli ked si to trosku stlacim tak hej je to take cervene co s tym?? bo netuzim ist zase k doktorovi stlacat to nebudem (radsej) tak pordte co na to alebo iba ten doktor
AU
zaregistroval som sa sem iba kvoli tejto teme,pretoze mi budu sthavat nech a chcem vediet pravdu boli to ale bo nie
+mam tam dive maso co stym spravia?bol som dneska u chirurga a on to chcel okamzite strhnut ale povedal som ocovi ze NIKDY!!!!sestricka ale kivala zhlavou ze to nettreba strhnut ...
Re: AU
Myslím si že doktor vie viac než sestričkatusko napísal:zaregistroval som sa sem iba kvoli tejto teme,pretoze mi budu sthavat nech a chcem vediet pravdu boli to ale bo nie+mam tam dive maso co stym spravia?bol som dneska u chirurga a on to chcel okamzite strhnut ale povedal som ocovi ze NIKDY!!!!sestricka ale kivala zhlavou ze to nettreba strhnut ...
Tak mam rovnaky problem , aj ked ono sa to ako problem nejavi, pretoze to vobec neboli ale je to divne, lebo najskor to bola len taka mala skvrna a za tyzden sa mi to roztiahlo na cely necht takze neviem fakt co s tym , ale nechcem to nechat len tak, kedze to uz mam viac ako tyzden a nemizne to. Vdaka za kazdu raduETieNne napísal:Neviem či je to k téme ale čo robiť keď mi zmodral celý neht na nohe od behania?
-
PhYs0c
King
presne takmeffisto napísal:Ja som mal problem na palci lavej nohy, Odkedy si ale spravne striham nechty (dorovna) tak s tym uz problem nemam. Chvilu to trvalo ale uz je pokoj.
-
mattdeamon24
Novice
necht
nazdar chcel by som poradit neviem ci je to zarastene ale je to trochu naopchnute a hnis tam nie je sem tam ale to uplne minimum mam to asi mesiac a pol a k*revsky sa bojim ist na to vytrhnutie ci operaciu ci co to je proste k chirurgovi ani ma to vobec neboli ked chodim alebo tak ale ked do niecoho s tym narazim tak to boli aj sa pusti krv rozmyslam ze pojdem na tu pedikuru lebo keby som mal ist za chirurgom za peniaze co by som na neho vyhodil by som si kupil devinku a zabil bud jeho alebo seba
ale teraz fakt nejake rady by sa hodili ze ci pomoze ta pedikura bo na nejakom fore som cital prispevok od pediatricky a ta pisala ze uplne bez problemov a bolesti sa to da odstranit ten necht skalpelom takze HELP
//autoeditácia príspevku ( 23 Aug 2009, 22:35 )
nazdar chcel by som poradit neviem ci je to zarastene ale je to trochu naouchnute a hnis tam nie je sem tam ale to uplne minimum mam to asi mesiac a pol a k*revsky sa bojim ist na to vytrhnutie ci operaciu ci co to je proste k chirurgovi ani ma to vobec neboli ked chodim alebo tak ale ked do niecoho s tym narazim tak to boli aj sa pusti krv rozmyslam ze pojdem na tu pedikuru lebo keby som mal ist za chirurgom za peniaze co by som na neho vyhodil by som si kupil devinku a zabil bud jeho alebo seba
ale teraz fakt nejake rady by sa hodili ze ci pomoze ta pedikura bo na nejakom fore som cital prispevok od pediatricky a ta pisala ze uplne bez problemov a bolesti sa to da odstranit ten nech skalpelom takze HELP 
//autoeditácia príspevku ( 23 Aug 2009, 22:35 )
nazdar chcel by som poradit neviem ci je to zarastene ale je to trochu naouchnute a hnis tam nie je sem tam ale to uplne minimum mam to asi mesiac a pol a k*revsky sa bojim ist na to vytrhnutie ci operaciu ci co to je proste k chirurgovi ani ma to vobec neboli ked chodim alebo tak ale ked do niecoho s tym narazim tak to boli aj sa pusti krv rozmyslam ze pojdem na tu pedikuru lebo keby som mal ist za chirurgom za peniaze co by som na neho vyhodil by som si kupil devinku a zabil bud jeho alebo seba