Zarastanie nechtov na nohách

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
hezo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Zarastanie nechtov na nohách

Príspevok od používateľa hezo »

Možno trošku divnná téma, ale zajtra idem s tým k doktorovi a bojím sa ako malý chlapec, na nete som počítal že sa to robí dvomi spôsobmi:
1. Bud sa strhne celý necht :cry:
2. Po bokoch palca sa vyreze zarasteny necht a plasticky sa upravia kanaliky toho pacla.

Akože som z toho dosť v pixi, fakt sa bojím...
Máte s tým niekto nejakú skúsenosť? Alebo aspoň na čo sa mám pripraviť...
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

prva moznost a fest to boli. Horsie jak u zubara (skoro). Ale aspon budes mat potom pohodu - nebudes moc nic robit.
hezo
Darca
Darca

cubix napísal:prva moznost a fest to boli. Horsie jak u zubara (skoro). Ale aspon budes mat potom pohodu - nebudes moc nic robit.
Máš osobnú skúsenosť? Boli ten zákrok alebo až po ňom?
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Obe moznosti bolia, prva je vsak horsia, budes to musiet macat vo vode, davat masticku, nebudes moct chodit. Druha nie je o nic lepsia, pokial ti to budu musiet rezat. Mal si si strihat nechty tak, aby ti nazarastali po bokoch.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

mam kamarata ktory s tymto ma pravidelne problemi no a bol s tymto u doktora asi 3x no a vravel ze viac uz nepojde. Vraj ked mu to chcel umrtvit tak mu zacal rypat celou silou ihlu do prsta, myslel si ze mu ju prerazi az na druhu stranu. No tak ja by som sa urcite bal ale nevies mozno u nas mame len sadistu doktora :D
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

preco ho tak strasite,musite ho povzbudit.
je to prijemne,vobec to neboli,skoro nic nebudes citit,bude to ako ustipnutie vcielky.
vidite,take nieco piste,nech sa chlapec neboji :wink:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

a ked budes dobry a nebudes plakat pride sestricka a pocmula ti ho (nemyslim ten prst) :D
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Som sa pýtal mami (zdravotná sestra na chirurgii). Takže lepšie je si nechať nechtík strhnúť :) Bo potom sním bude viac problémov. Takže keby ti mohla poradiť tak jednoznačne si nechaj strhnúť nechet. Nebolí to lebo ti to predtím samozrejme opichnú.
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

tak ked myslis zle odstrihnutie nechta a nasledne zarastenei do mesa a potom sa ti spravi take zive maso chodil som stym k chirurgovy a musel mi vrtat takou voskovou tycinkou ktoru mi dal aj na doma nato som si potom daval jod ale poviemti najhorsia bolest co som zazil. ale mam to uz za sebou. potom ,ked sa to uz zlepsilo tak som chodil na pedikuru asi 3 tyzdne a a vsetko je v normale . neprajem to nikomu je to to najhorsie co sa moue z nechtami na nohach stat, ked si zle ostrihate nechty. treba si davat pozor . na nohach najlepsie pilnikom a mate pokoj 8) :? 8)

stym uplnym odstranenim nechta je to dost na hov*o lebo nebudes moct poriadne nic robyt. ani futbal hrat
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

zazil som nieco na sposob prvej varianty - strhnutia, no s tym rozdielom, ze mne palcek umrtvili, a noznicami odstihli jednu polovicku nehta. Zafacovali a vykopli z ordinacie. Bolest jak...hlavne pocas podavania lokalnej anestezy - doktor sadista :D - ako tu uz niekto povedal. Po zakroku chvila pohody, no potom... slabsie povahz odporucam: :smt033
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

no kamarate mas sa naco tesit, budes ho mat ako globus, ked ti ho budu rezat, inac to bude potom ako ti vyprcha serum, pekelne boliet
hezo
Darca
Darca

Díky za postrehy a rady, netreba sa nič hrať, musím si to odtrpieť. Najviac mi bude lepiť ked budem v čakarni čakať, jak na popravu. :aasmile13:
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

noo, neviem, mne zarastali nehty, odcvikol som si to, vznikol mi tam hnis, bol som stym u chirurga, dal mi na to BETADINE (dezinfekcia) a pomohlo....
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

hezo napísal:Díky za postrehy a rady, netreba sa nič hrať, musím si to odtrpieť. Najviac mi bude lepiť ked budem v čakarni čakať, jak na popravu. :aasmile13:
dufam, ze mas aspon potom odvoz domov, lebo pesky to home asi nepojde
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

ked odpadol necht a rastie novy,ako to ma vyzerat?mne padol kryt z kompu na nohu,ale ten novy necht je nejaky divny...nevyzera to velmi dobre :nono:
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

ved vam hovorim vykasli sa nA odstranenie nechta to vydrzis ved niesi baba a pAdavka ne? ja som to vydrzal a vobec som nepotreboval davat do*ice nechet a mal som to dost strasne a DOST TO AJ BOLELO. :(
AEL BUDE TO BOLET STALE MENEJ A MENEJ CHAPES .
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ja som si s tym vytrpel asi 30 zakrokov, nezelam to ani najvacsiemu nepriatelovi... naposledy to dopadlo tak, ze som uz nasraty isiel na plastiku nechtoveho lozka (tak to je sakra bolest), lebo tie vystrihovania a strhavania nepomahali a toto bola vraj jedina cesta... no co vam budem hovorit. doktor v pohode, pred zakrokom som ho parkrat navstivil a odsledovali sme si co a ako bude nasledovat, tu plastiku nechaval ako krajne riesenie. samozrejme, ze ma musel rezat a to vam poviem, sam taky dorezany si odsoferovat domov... :nono: :aasmile13: bolest jak svina, noha ako balon a vsade krv... skuste soferovat iba lavou nohou, ked vas prava boli tak, ze by ste sa najradsej zabili... tyzden som zral tabletky proti bolesti, 2 mesiace som nemohol chodit, ze to stale bolelo jak svina (asi ako hodinu po zakroku :!: ) nakoniec mi to nedalo, tak som si dal v inej nemocnici spravit stery a dat ich na rozbor a co mi nenajdu :?: ZLATEHO STAFYLOKOKA :!: :!: :!: no ne*eblo by vas??? ked som to doktorovi priniesol, tak zo mna nechapal... prosto som mal smolu, tak ako vzdy. nasadili mi antibiotika a lizal som sa z toho skoro 4 mesiace... nic prijemne... ak ti uz zarastaju nechty a nepomoze vystrihavanie ani strhavanie, tak tato plastika je jedine riesenie si myslim. a ti co to uz maju za sebou to potvrdia. KLOP KLOP KLOP, uvidime ako sa to bude vyvyjat dalej... moja znama mi to robievala tak, ze vzdy na kraji vystrihla asi pol centi a bol pokoj na cca. pol roka a na druhy den som uz behaval, niekedy aj v ten den... uz som to ani neregistroval. aj ked som bol na tej plastike, doktor zahlasil, ze takeho odvazneho pacienta tu uz dlho nemal, ak vobec, a to sa mi v tom prste kuchal pol hodinu a pri tom to bolelo jak kua a ani som necekol. treba len vydrzat, bude dobre. nemysli na to

HOWGH
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

Kibo napísal:ja som si s tym vytrpel asi 30 zakrokov, nezelam to ani najvacsiemu nepriatelovi... naposledy to dopadlo tak, ze som uz nasraty isiel na plastiku nechtoveho lozka (tak to je sakra bolest), lebo tie vystrihovania a strhavania nepomahali a toto bola vraj jedina cesta... no co vam budem hovorit. doktor v pohode, pred zakrokom som ho parkrat navstivil a odsledovali sme si co a ako bude nasledovat, tu plastiku nechaval ako krajne riesenie. samozrejme, ze ma musel rezat a to vam poviem, sam taky dorezany si odsoferovat domov... :nono: :aasmile13: bolest jak svina, noha ako balon a vsade krv... skuste soferovat iba lavou nohou, ked vas prava boli tak, ze by ste sa najradsej zabili... tyzden som zral tabletky proti bolesti, 2 mesiace som nemohol chodit, ze to stale bolelo jak svina (asi ako hodinu po zakroku :!: ) nakoniec mi to nedalo, tak som si dal v inej nemocnici spravit stery a dat ich na rozbor a co mi nenajdu :?: ZLATEHO STAFYLOKOKA :!: :!: :!: no ne*eblo by vas??? ked som to doktorovi priniesol, tak zo mna nechapal... prosto som mal smolu, tak ako vzdy. nasadili mi antibiotika a lizal som sa z toho skoro 4 mesiace... nic prijemne... ak ti uz zarastaju nechty a nepomoze vystrihavanie ani strhavanie, tak tato plastika je jedine riesenie si myslim. a ti co to uz maju za sebou to potvrdia. KLOP KLOP KLOP, uvidime ako sa to bude vyvyjat dalej... moja znama mi to robievala tak, ze vzdy na kraji vystrihla asi pol centi a bol pokoj na cca. pol roka a na druhy den som uz behaval, niekedy aj v ten den... uz som to ani neregistroval. aj ked som bol na tej plastike, doktor zahlasil, ze takeho odvazneho pacienta tu uz dlho nemal, ak vobec, a to sa mi v tom prste kuchal pol hodinu a pri tom to bolelo jak kua a ani som necekol. treba len vydrzat, bude dobre. nemysli na to

HOWGH
respect
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Re: Zarastanie nechtov na nohách

Príspevok od používateľa Saq.utd »

hezo napísal:Možno trošku divnná téma, ale zajtra idem s tým k doktorovi a bojím sa ako malý chlapec, na nete som počítal že sa to robí dvomi spôsobmi:
1. Bud sa strhne celý necht :cry:
2. Po bokoch palca sa vyreze zarasteny necht a plasticky sa upravia kanaliky toho pacla.

Akože som z toho dosť v pixi, fakt sa bojím...
Máte s tým niekto nejakú skúsenosť? Alebo aspoň na čo sa mám pripraviť...
mne to rezali uz trikrat ale nic mi neupravoval a asi preto nemam ten kanalik
v pohode.furt to rastie zle tak to musim vystrihavat.ak by som chcel tak idem na vytrhnutie celeho nechta ale nechcem.
inac je to taky maly zakrok len mi tam praskol jednu injekciu to bolo asi najhorsie a potom som uz nic nicitil len nake olupavanie na mojej nohe.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

nieco ako keby dlatom rypal v dreve??? to poznam :lol: (teraz sa uz smejem, ale nebolo mi vsetko jedno)
Napísať odpoveď