1. Bud sa strhne celý necht
2. Po bokoch palca sa vyreze zarasteny necht a plasticky sa upravia kanaliky toho pacla.
Akože som z toho dosť v pixi, fakt sa bojím...
Máte s tým niekto nejakú skúsenosť? Alebo aspoň na čo sa mám pripraviť...
respectKibo napísal:ja som si s tym vytrpel asi 30 zakrokov, nezelam to ani najvacsiemu nepriatelovi... naposledy to dopadlo tak, ze som uz nasraty isiel na plastiku nechtoveho lozka (tak to je sakra bolest), lebo tie vystrihovania a strhavania nepomahali a toto bola vraj jedina cesta... no co vam budem hovorit. doktor v pohode, pred zakrokom som ho parkrat navstivil a odsledovali sme si co a ako bude nasledovat, tu plastiku nechaval ako krajne riesenie. samozrejme, ze ma musel rezat a to vam poviem, sam taky dorezany si odsoferovat domov...![]()
bolest jak svina, noha ako balon a vsade krv... skuste soferovat iba lavou nohou, ked vas prava boli tak, ze by ste sa najradsej zabili... tyzden som zral tabletky proti bolesti, 2 mesiace som nemohol chodit, ze to stale bolelo jak svina (asi ako hodinu po zakroku
) nakoniec mi to nedalo, tak som si dal v inej nemocnici spravit stery a dat ich na rozbor a co mi nenajdu
ZLATEHO STAFYLOKOKA
![]()
![]()
no ne*eblo by vas??? ked som to doktorovi priniesol, tak zo mna nechapal... prosto som mal smolu, tak ako vzdy. nasadili mi antibiotika a lizal som sa z toho skoro 4 mesiace... nic prijemne... ak ti uz zarastaju nechty a nepomoze vystrihavanie ani strhavanie, tak tato plastika je jedine riesenie si myslim. a ti co to uz maju za sebou to potvrdia. KLOP KLOP KLOP, uvidime ako sa to bude vyvyjat dalej... moja znama mi to robievala tak, ze vzdy na kraji vystrihla asi pol centi a bol pokoj na cca. pol roka a na druhy den som uz behaval, niekedy aj v ten den... uz som to ani neregistroval. aj ked som bol na tej plastike, doktor zahlasil, ze takeho odvazneho pacienta tu uz dlho nemal, ak vobec, a to sa mi v tom prste kuchal pol hodinu a pri tom to bolelo jak kua a ani som necekol. treba len vydrzat, bude dobre. nemysli na to
HOWGH
mne to rezali uz trikrat ale nic mi neupravoval a asi preto nemam ten kanalikhezo napísal:Možno trošku divnná téma, ale zajtra idem s tým k doktorovi a bojím sa ako malý chlapec, na nete som počítal že sa to robí dvomi spôsobmi:
1. Bud sa strhne celý necht![]()
2. Po bokoch palca sa vyreze zarasteny necht a plasticky sa upravia kanaliky toho pacla.
Akože som z toho dosť v pixi, fakt sa bojím...
Máte s tým niekto nejakú skúsenosť? Alebo aspoň na čo sa mám pripraviť...